20
Second Sight
  • alebardo
    Hello!

Valaki elküldené nekem a reloaded-verzió cue-fájlját a [email protected] - címre? KÖSZ!!
  • dexter161
    http://sexualharrasmentpanda.ytmnd.com/
  • Ramza
    Az akció-rész jobban ki van dolgozva a PO-ban, ez tény.
    Ugyanakkor mindkettőt végigjátszva szerintem ez sem sokkal rosszabb, csak éppen más. Tizes skálán ez nálam (maximum)egy ponttal rosszabb mondjuk.
  • Jibe

A Psi Ops-ban a Psi erők jobban tetszettek, agykontrol, agyelszívás és pirokinézis rulez. :) Bár lehet, hogy hamar itélkezem és itt is lesz ilyesmi, nagyon az elején vagyok.

A kezelhetőség is mintha jobb lett volna a PO-ban és a az Psi erőkkel is sokkal jobban lehetett taktikázni.

• Ramza
    11-re végigvittem.
    9 óra lett a tiszta játékidő, de legalább kétszer elakadtam órákra (két hónap múlva ilyen gond nem lenne -> gamefaqs :)
    A vége nagyon jó volt, mint egy Lynch filmnek. Teljesen összekeveredtek az idősíkok és helyszínek.
  • Ramza
    Messze nem vagyok még a végénél, csak azt hittem.
  • Ramza
    "Válasz aabyssx"

LOÁL :D
  • Ramza
    Ja, összességében 8/10 nálam.
  • Ramza
    Nekem a Psi-Ops NAGYON tetszett, úgyhogy azt felülmúlni nehéz (nálam).
    Egyébként Válasz aabyssx nagyon jól ráhibázott a 7-ik hozzászólásban, a harc és úgy általában az akció jobb a PO-ban, de a sztori itt erősebb. Nekem bejön a két idősík váltogatása, és a sztori se rossz (persze nem egy MGS, senki ne számítson arra).
    A zenéje szerintem az év egyik legjobb játékzenéje, a grafika csúnya, de nagyon folyamatos, és fél óra múlva is ott lesz a golyónyom a falon, szóval összességében nem rossz.
    Ha jól sejtem, akkor az utolsó pályán vagyok, eddig kb. 7 órát tettem bele (+ elakadások), ez manapság átlagos egy akciójátéknál, én sokkal többre nem is vágyom, csak rpg-knél.

Röviden ennyi, ha akartok, kérdeztek.
  • Sephi
    Mesej mar rola valamit. Megeri jaccani? Jobb mint a Psy Ops?
  • Ramza
    Jól tudtad, a Goldeneye készítői közül elég sokan részt vettek ebben is.

Ha véletlenül valaki végigvitte, az sikítson, mert félelmetesen elakadtam a 13-ik pályán :(
  • aabyssx
    Net-en előfizettem az angol OPS2M-re.
    Így havi 2e forintból kijön egy újság és házhozhozzák.
  • Sephi
    Te honnan toltesz le demokat?
  • aabyssx
    Én próbáltam a demo-t. Jó játéknak tűnik. A havoc fizikás PSI-Ops talán játékmenetben jobb, de ennek érdekesebb a története.

Majd egyszer be is szerzem a véglegest, ha ~hűdeolcsó lesz.
  • Petyus_
    Én úgy tudtam Free Radical=ex-Rare srácok, akik a Goldeneye-t csinálták. Nem így van? :S
  • mb66
    A grafix is tiszta Timesplitters2 stílusú amúgy (nekem ez a game megvolt GC n, tetszett is, bár voltak benne szar részek) ami nagyon bejövős ...
  • mb66
    Rare?? ezt mintha a Free Radical Design (Timesplitters2) csinálná nem?
    A GameCube verzióból láttam egy-két trailert és az alapján királynak tűnt a game! Bár az irányítás nehézkesnek tűnt.
  • Petyus_
    Ez nem csoda, Rare rulez. =)
  • Sephi

• Sephi
    Tegnap jott meg es mar irtam rola egy keveset de elarulom hogy akinek teccet a Psy Ops nevezetu jatek az ezt imadni fogja mert kb ugyanaz a ketto megis nekem ez talan egy csoptett jobban teccet :)