20
Second Sight
-
alebardo #20 Hello!
Valaki elküldené nekem a reloaded-verzió cue-fájlját a [email protected] - címre? KÖSZ!! -
dexter161 #19 http://sexualharrasmentpanda.ytmnd.com/ -
Ramza #18 Az akció-rész jobban ki van dolgozva a PO-ban, ez tény.
Ugyanakkor mindkettőt végigjátszva szerintem ez sem sokkal rosszabb, csak éppen más. Tizes skálán ez nálam (maximum)egy ponttal rosszabb mondjuk. -
Jibe #17
A Psi Ops-ban a Psi erők jobban tetszettek, agykontrol, agyelszívás és pirokinézis rulez. :) Bár lehet, hogy hamar itélkezem és itt is lesz ilyesmi, nagyon az elején vagyok.
A kezelhetőség is mintha jobb lett volna a PO-ban és a az Psi erőkkel is sokkal jobban lehetett taktikázni.
-
Ramza #16 11-re végigvittem.
9 óra lett a tiszta játékidő, de legalább kétszer elakadtam órákra (két hónap múlva ilyen gond nem lenne -> gamefaqs :)
A vége nagyon jó volt, mint egy Lynch filmnek. Teljesen összekeveredtek az idősíkok és helyszínek. -
Ramza #15 Messze nem vagyok még a végénél, csak azt hittem. -
Ramza #14 "Válasz aabyssx"
LOÁL :D -
Ramza #13 Ja, összességében 8/10 nálam. -
Ramza #12 Nekem a Psi-Ops NAGYON tetszett, úgyhogy azt felülmúlni nehéz (nálam).
Egyébként Válasz aabyssx nagyon jól ráhibázott a 7-ik hozzászólásban, a harc és úgy általában az akció jobb a PO-ban, de a sztori itt erősebb. Nekem bejön a két idősík váltogatása, és a sztori se rossz (persze nem egy MGS, senki ne számítson arra).
A zenéje szerintem az év egyik legjobb játékzenéje, a grafika csúnya, de nagyon folyamatos, és fél óra múlva is ott lesz a golyónyom a falon, szóval összességében nem rossz.
Ha jól sejtem, akkor az utolsó pályán vagyok, eddig kb. 7 órát tettem bele (+ elakadások), ez manapság átlagos egy akciójátéknál, én sokkal többre nem is vágyom, csak rpg-knél.
Röviden ennyi, ha akartok, kérdeztek. -
#11 Mesej mar rola valamit. Megeri jaccani? Jobb mint a Psy Ops? -
Ramza #10 Jól tudtad, a Goldeneye készítői közül elég sokan részt vettek ebben is.
Ha véletlenül valaki végigvitte, az sikítson, mert félelmetesen elakadtam a 13-ik pályán :( -
#9 Net-en előfizettem az angol OPS2M-re.
Így havi 2e forintból kijön egy újság és házhozhozzák. -
#8 Te honnan toltesz le demokat? -
#7 Én próbáltam a demo-t. Jó játéknak tűnik. A havoc fizikás PSI-Ops talán játékmenetben jobb, de ennek érdekesebb a története.
Majd egyszer be is szerzem a véglegest, ha ~hűdeolcsó lesz. -
#6 Én úgy tudtam Free Radical=ex-Rare srácok, akik a Goldeneye-t csinálták. Nem így van? :S -
#5 A grafix is tiszta Timesplitters2 stílusú amúgy (nekem ez a game megvolt GC n, tetszett is, bár voltak benne szar részek) ami nagyon bejövős ... -
#4 Rare?? ezt mintha a Free Radical Design (Timesplitters2) csinálná nem?
A GameCube verzióból láttam egy-két trailert és az alapján királynak tűnt a game! Bár az irányítás nehézkesnek tűnt. -
#3 Ez nem csoda, Rare rulez. =) -
-
#1 Tegnap jott meg es mar irtam rola egy keveset de elarulom hogy akinek teccet a Psy Ops nevezetu jatek az ezt imadni fogja mert kb ugyanaz a ketto megis nekem ez talan egy csoptett jobban teccet :)