GeCube X800XT PE + CS:CZ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi a segitseget mindenkinek. 😊
Kulfoldre kimenetel az meg nalam targytalan.
mistraltól még akkor se kéne ha ingyen adnák..
DevilKing: miert? Teny, hogy a mistral-t en sem szeressem, de sehol mashol nem lehetett kapni x800xt-t, mindenhol csak igergettek. Ez meg raadasul Platinum Edition.

Szar Bayern, szar Bayern :)
''A szervizes kollegáim tájékoztatása alapján a terméket regisztráltatni kell az interneten, s utána mûködik a játék.
Ennek menete: keresse meg a CD-n a BONUS könyvtárat, s az abban található .exe fájl elindításával megkezdheti az internetes regisztrációt
Ez egy védelem a kalózok ellen, hiszen így egy játék csak egyszer regisztrálható/használható.''
Regisztralas mar megtortent, kb fel oraja, de mail-t meg nem kaptam. 😞 Szal turelmesen varok. 😊
Amugy a kartya meg minden tokeletesen mukodik, szal semmivel semmi gond, csak az csesztet egy kicsit, hogy ezt a jatekot nem tom felrakni.
LOL...
"Sztem is el fognak kuldeni a pi..ába. 😞"
Meg is érdemled...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Sztem is el fognak kuldeni a pi..ába. 😞
Szerintem elküldik a pi..ába!
😄
Ha jó helyen vetted valszeg rögtön cserélik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
CD-re nincs rairva a kulcs! 😄 Annyire hulye azert nem vagyok! 😄
Kiloptak volna a kulcsot? Mert minden cd, amit kaptam meg hozza annak a tokjara van raragasztva matrica es azon van, ellentetben a CS-vel. 😞
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
www.serilas.ws
Olyan gondom lenne, hogy van ez a tipusu kartyam amihez mellekeltek a CS:CZ nevezetu jatekot, de mikor felinstallaltam akkor keri a kulcsot, amit sehol sem talalok!
Az meg hozzatartozik, hogy serulten vettem meg, szal a doboz eleg gazos allapotban volt. Lehet hogy kiszedtek volna belole a kulcsot vagy mas megoldassal kell ezt aktivalni?
Akinek van ilyen kartyaja es aktivalta ezt a jatekot az tudna informalni vagy mondjuk kepet kuldeni arrol hogy a CD-k milyen tokban vannak? Mert nekem 1xû feher tokban. 😞
Ha jol tom akkor a 9600XT-hez is adtak ilyen jatekot.
Koszi
bYe