29
GeCube X800XT PE + CS:CZ
-
Zodiac #29 Megoldodott. :) Lenyeg: freemail-es cimeket utalja, mert 1ikre sem kuldte el. Beirtam mast es arra mar megerkezett a level.
Koszi a segitseget mindenkinek. :) -
Zodiac #28 A kartyaval nekem sincs semmi bajom. Tokeletesen megy, de ez a game... Nah, mind1... Ebbol is legalabb tanultam... -
Leviathan #27 Azonnal. Egyébként én is a Mistralban vettem az X800XT-met és semmi bajom vele. Regeltem a CS-t és rögtön küldték az aktivációs mailt. -
Zodiac #26 Amugy neked mennyi idon belul kuldtek vissza mail-t? -
Zodiac #25 Most mar persze, de egy honappal ezelott szinte sehol.
Kulfoldre kimenetel az meg nalam targytalan. -
Zodiac #24 Hiaba megyek ra es irom be a mail cimem, meg valasztom ki az orszagot, nem kapok vissza mailt amiben a tobbi utasitas lenne. :( -
Dr DeViLKiNG #23 rengeteg helyen kapható már itthon is, de itthon még tök felesleges ilyet venni... ha ilyet akarsz akkor ki kell menni vmelyik környező országba, és ott beszerezni SOKKAL olcsóbban...
mistraltól még akkor se kéne ha ingyen adnák.. -
Leviathan #22 Az 1.CD-n inditsd el a START.EXE -t és válaszd a az elsö "Get your CD-key" menüpontot. -
Zodiac #21 Nah, az autorun ugyanazt csinalja mint amit a Mistral is irt. -
Zodiac #20 Autorun ki van nalam kapcsolva. De mindjart csekkolom hogy az milyen exe-t indit el.
DevilKing: miert? Teny, hogy a mistral-t en sem szeressem, de sehol mashol nem lehetett kapni x800xt-t, mindenhol csak igergettek. Ez meg raadasul Platinum Edition. -
Dr DeViLKiNG #19 sérült doboz+mistral... nagy hülyeséget tettél ecsém -
Rudee #18 Berakod az 1. cd-t és megvárod míg bejön az autorun. Ott lesz egy "get your cd key" rész, arra rámész. -
Zodiac #17 Nah, kozben visszairt a Mistral, mert ott vettem, es ezt kaptam:
''A szervizes kollegáim tájékoztatása alapján a terméket regisztráltatni kell az interneten, s utána működik a játék.
Ennek menete: keresse meg a CD-n a BONUS könyvtárat, s az abban található .exe fájl elindításával megkezdheti az internetes regisztrációt
Ez egy védelem a kalózok ellen, hiszen így egy játék csak egyszer regisztrálható/használható.''
Regisztralas mar megtortent, kb fel oraja, de mail-t meg nem kaptam. :( Szal turelmesen varok. :) -
Zodiac #16 Hat igen, csatlakozom az alattam szolohoz. Thx
Amugy a kartya meg minden tokeletesen mukodik, szal semmivel semmi gond, csak az csesztet egy kicsit, hogy ezt a jatekot nem tom felrakni. -
Borg #15 Aki nem tud érdemben segíteni Zodiac-nak, az ne szóljon bele a topicba. -
Pontius #14 "Asszem 119e+fél fa volt 1 honapja, nemtom, hogy ez akkor olcsonak szamitott e."
LOL...
"Sztem is el fognak kuldeni a pi..ába. :("
Meg is érdemled... -
Zodiac #13 Az a baj, hogy nem volt olcsobban... Asszem 119e+fél fa volt 1 honapja, nemtom, hogy ez akkor olcsonak szamitott e.
Sztem is el fognak kuldeni a pi..ába. :( -
Torry #12 Sérült doboz, gondolom jóval olcsobb volt.
Szerintem elküldik a pi..ába!
:D -
Boltba visszamenni? Ezt senki sem szokta kipróbálni, pedig érdmes :))
Ha jó helyen vetted valszeg rögtön cserélik. -
Zodiac #10 Ismerem a game-ot, azert akarom felrakni es neten nyomni, szal azokkal a serialokkal nem sokra megyek.
CD-re nincs rairva a kulcs! :D Annyire hulye azert nem vagyok! :D
Kiloptak volna a kulcsot? Mert minden cd, amit kaptam meg hozza annak a tokjara van raragasztva matrica es azon van, ellentetben a CS-vel. :(
-
feltört játék RULZ -
Azért legyen már eredeti a játék, nem mindenlki a seven warezon meg a serials.ws-en él :D -
ittisvannakö -
Gondolom a topignyitó még a játékot sem ismeri, szal nem egyből a neten akart játszani(megjegyzem én sem ismerem) -
Borg #5 lol -
Pontius #4 kár, hogy ezekkel nem enged be Steam-re -
Pontius #3 A cd-re nincs ráírva? -
5Z62E-MTXQZ-Z32IY-NW2ZL-A3C4Q
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
www.serilas.ws -
Zodiac #1 Hi!
Olyan gondom lenne, hogy van ez a tipusu kartyam amihez mellekeltek a CS:CZ nevezetu jatekot, de mikor felinstallaltam akkor keri a kulcsot, amit sehol sem talalok!
Az meg hozzatartozik, hogy serulten vettem meg, szal a doboz eleg gazos allapotban volt. Lehet hogy kiszedtek volna belole a kulcsot vagy mas megoldassal kell ezt aktivalni?
Akinek van ilyen kartyaja es aktivalta ezt a jatekot az tudna informalni vagy mondjuk kepet kuldeni arrol hogy a CD-k milyen tokban vannak? Mert nekem 1xű feher tokban. :(
Ha jol tom akkor a 9600XT-hez is adtak ilyen jatekot.
Koszi
bYe