27
-
#27 Mert amúgy mi is akart ez lenni pontosan? -
#26 Az életbe veszek ilyet -
Runo #25 Hűdejólmegkevertem kora reggel éhgyomorra a szavakat :) -
Runo #24 Ne dögöljön meg!!
Powercolor-os 9500-am van, és is nem 9500 -
dez #23 Az lehet, de valamelyik belső regiszter is át kell írni, vagy a kártyán összekötni/szétvágni egy üzemmódválasztó vezetéket. -
#22 Pedig ilyeneken előfordul hogy forrasztópákával bekötheted a másikat, vagy ilyen csak 9600-nál volt? -
dez #21 A 128 bites üzemmódhoz is kell a chipgyártó együttműködése (nevezetesen, hogy van ilyen üzemmód), a fele adatvonal bekötése nem igazán lenne elég. -
dez #20 Ejj, ejj, a vertexes esetben 5-10%-ot esik a teljesítmény, a 128 bittől meg akár a felére... Azért az arányokat is vedd figyelembe. -
Cat #19 és ezekből mennyivel több van... -
#18 És hjól meggazdagodnak rajtuk...:D -
Torry #17 A hozzá nem értőket meg átbasszák........ -
#16 akkor lenne csak az igazi durvaság, ha a 256/128 bit megjelölés helyett csak fillrate-t adtak volna meg... álá nvidia gyártok a vertex p. esetén ...
powercolor szimplán dögöljön meg, max jol elriasztják az olvasottabb vásárlokat... -
dez #15 Hmm, és ezek vajon tényleg 256 bitesek, mint írják (és még a 8 pipe is megvan):
http://www.yuan.com.tw/en/products/vga_9800se.html
Néhány hazai boltban br.45eFt körül van. Ha a fentiek igazak, ez jó vétel lenne. De gyanús a dolog. -
tehen_m #14 Dobozra rá van írva. -
Mage #13 Hol lehet megnézni, hogy 128 bites-e? -
Laci #12 Ehh:)) Volt mér nekem NVidia kártyám...kb. ötpercenként fagyott játéknál:)) Lett is helyette jó kis ATi:))) Azóta kicsit félelem fog el a logója láttán:)) Nyilván azóta ez megváltozhatott, már régen volt (valszeg azok gyári hibásak voltak) Ezt a feliratos csúsztatást meg sajnos sokan megcsinálták már cégek, csak egy idő után meg úgyis kiderül, úgyhogy nem tudom mire jó ez még..:( -
Borg #11 Javítva lett.
Btw, ha hiányolod a hurrogást, nézz be a radeonos topicba. Volt már bőven emiatt. -
#10 Ez túllihegés? Inkább csak szemetszúrni vágyó apró célozgatás. Csak Láttam a 6800-ak teljesítménykülönbségéről szóló cikket ahol durván ki is jelentette nem egy ember hogy mekkora kibaszás, én erre jó szokásképpen ugyanezt tettem itt, őrzöm az ellent.
Hova lett #1-2? -
Borg #9 Te most mit akarsz megmagyarázni végülis?
Egyik 19, a másik egy híján húsz. Feleslegesen liheged túl a témát. -
#8 Mint ahogy a vertex egységek száma is gyártónként tér el 6800-nál és az nem hiper ultra platina hanem natúr, szimpla 6800.
De igen, túl szép a logóm hogy ebbe beleszóljak. -
#7 nekem van ilyen, 9800SE, műxik a 8 pipe, de csak 128bites.
Kb egy ezressel hoz kevesebbet mint a "rendes" PRO, valamivel 4500 ponty felett...
Ha 9800se/9600XT árába adják, akkor még lehet jó vétel, 9600XT -t lenyomja simán. -
#6 Erre mondják, hogy ha hallgattál volna :)
Meg különben is, szép a logod. -
Cat #5 ez egy videókártyagyártó magánakciója hogy 128 bites busszal szereli, nem a chipgyártó tehet róla -
#4 -
#3 És akkor milyen szemét dolog már ha egy-egy 6800-as kátyán 1-2-vel kevesebb vertex egység van bekapcsolva és ez 5-10% teljesítményvesztést jelent, de nincs kibaszottnagybetűkkel feltüntetve a dobozon.
Itt meg megdobálják hiperszupi Platina jelzéssel is a durvábban butított cuccot.
De nem szólok bele...