27
  • janos666 #27
    Mert amúgy mi is akart ez lenni pontosan?
  • MaSzKa
    Az életbe veszek ilyet
  • Runo
    Hűdejólmegkevertem kora reggel éhgyomorra a szavakat :)
  • Runo
    Ne dögöljön meg!!
    Powercolor-os 9500-am van, és is nem 9500
  • dez
    Az lehet, de valamelyik belső regiszter is át kell írni, vagy a kártyán összekötni/szétvágni egy üzemmódválasztó vezetéket.
  • janos666 #22
    Pedig ilyeneken előfordul hogy forrasztópákával bekötheted a másikat, vagy ilyen csak 9600-nál volt?
  • dez
    A 128 bites üzemmódhoz is kell a chipgyártó együttműködése (nevezetesen, hogy van ilyen üzemmód), a fele adatvonal bekötése nem igazán lenne elég.
  • dez
    Ejj, ejj, a vertexes esetben 5-10%-ot esik a teljesítmény, a 128 bittől meg akár a felére... Azért az arányokat is vedd figyelembe.
  • Cat #19
    és ezekből mennyivel több van...
  • DOGMAN
    És hjól meggazdagodnak rajtuk...:D
  • Torry
    A hozzá nem értőket meg átbasszák........
  • arty
    akkor lenne csak az igazi durvaság, ha a 256/128 bit megjelölés helyett csak fillrate-t adtak volna meg... álá nvidia gyártok a vertex p. esetén ...

powercolor szimplán dögöljön meg, max jol elriasztják az olvasottabb vásárlokat...
  • dez
    Hmm, és ezek vajon tényleg 256 bitesek, mint írják (és még a 8 pipe is megvan):
    http://www.yuan.com.tw/en/products/vga_9800se.html
    Néhány hazai boltban br.45eFt körül van. Ha a fentiek igazak, ez jó vétel lenne. De gyanús a dolog.
  • tehen_m
    Dobozra rá van írva.
  • Mage
    Hol lehet megnézni, hogy 128 bites-e?
  • Laci
    Ehh:)) Volt mér nekem NVidia kártyám...kb. ötpercenként fagyott játéknál:)) Lett is helyette jó kis ATi:))) Azóta kicsit félelem fog el a logója láttán:)) Nyilván azóta ez megváltozhatott, már régen volt (valszeg azok gyári hibásak voltak) Ezt a feliratos csúsztatást meg sajnos sokan megcsinálták már cégek, csak egy idő után meg úgyis kiderül, úgyhogy nem tudom mire jó ez még..:(
  • Borg
    Javítva lett.
    Btw, ha hiányolod a hurrogást, nézz be a radeonos topicba. Volt már bőven emiatt.
  • janos666 #10
    Ez túllihegés? Inkább csak szemetszúrni vágyó apró célozgatás. Csak Láttam a 6800-ak teljesítménykülönbségéről szóló cikket ahol durván ki is jelentette nem egy ember hogy mekkora kibaszás, én erre jó szokásképpen ugyanezt tettem itt, őrzöm az ellent.
    Hova lett #1-2?
  • Borg
    Te most mit akarsz megmagyarázni végülis?
    Egyik 19, a másik egy híján húsz. Feleslegesen liheged túl a témát.
  • janos666 #8
    Mint ahogy a vertex egységek száma is gyártónként tér el 6800-nál és az nem hiper ultra platina hanem natúr, szimpla 6800.
    De igen, túl szép a logóm hogy ebbe beleszóljak.
  • Narancs
    nekem van ilyen, 9800SE, műxik a 8 pipe, de csak 128bites.
    Kb egy ezressel hoz kevesebbet mint a "rendes" PRO, valamivel 4500 ponty felett...
    Ha 9800se/9600XT árába adják, akkor még lehet jó vétel, 9600XT -t lenyomja simán.
  • SinClaiR
    Erre mondják, hogy ha hallgattál volna :)
    Meg különben is, szép a logod.
  • Cat #5
    ez egy videókártyagyártó magánakciója hogy 128 bites busszal szereli, nem a chipgyártó tehet róla
  • DarkJedi
  • janos666 #3
    És akkor milyen szemét dolog már ha egy-egy 6800-as kátyán 1-2-vel kevesebb vertex egység van bekapcsolva és ez 5-10% teljesítményvesztést jelent, de nincs kibaszottnagybetűkkel feltüntetve a dobozon.
    Itt meg megdobálják hiperszupi Platina jelzéssel is a durvábban butított cuccot.
    De nem szólok bele...