8
  • RiddleR
    #8
    "A frissített előrejelzés szerint a processzorgyártó 8,3 millió, illetve 8,6 millió dollár közötti bevétellel számol a három hónapos időszak alatt, míg a korábbi tervekben a 9 millió dollár feletti eredményt is elérhetőnek tartották."


    Ez ugye milliárd akar lenni, mert ennyivel elég karcsú lenne szegény Intel pénztárcája a köv negyedévben.
  • NEXUS6
    #7
    A szoftverek meg legalább 5 évvel vannak lemaradva a hardver mögött. Vagy is egy 5 éves szg-vel is tudod futtatnia progik 99%-át;))))
  • nenad
    #6
    pedig szerintem a SocketA egy nagyon jo ellenpelda...
    Jah a grafikus kartyak piaca az tenyleg vicces.
  • eke
    #5
    Mondjuk ez a "fokozatos" adagolás "cseréljhéromhavontamindentagépedben" mentalitás ára. Uncsi, hogy szaré-hugyé vegyek mindíg új dolgokat. Most S423, most S478, most DDR+478, most S775. Mit akarnak? Nem lehetne valamit egyszer normálisan összerakni? Nem mintha az AMD különb lenne. A grafikuskártyákról meg ne is beszéljünk...
  • Laci
    #2
    Ez a hír is azt mutatja számomra, hogy az embereknek talán mégis kezd megjönni egy kicsit az esze...
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    A Cisco Systemstől valamint a Hewlett-Packardtól érkező rossz hírek után az Intel bejelentése megerősítette, hogy a számítógépek forgalma nem felel meg a korábbi optimista várakozásoknak.


    mint a régi szép időkben ? mikor évente új pc-t vettek a babmurgerzabálók ? már kezdem azt hinni hogy nem csak nálunk nem ér semmit a közgazdasági képzés ill. papír ..