18
Szal...
-
#18 Orommel jelentem hogy lassan 2 ev utan megtalatam azt a progit ami totalisan kiirtja ezeket a filokat :D
A Panda Quick Remover kb 1.3 mega ami lemezen is csodaltosan elfer es nem tobb mint 1 ora allat az egesz rendszert kitisztitotta :D -
galocza #17 vais a la puta mierda! 8) -
#16 Persze, tiszta sor. De azt fontos tudni: az ő tulajdonuk-e a szerver és ők készítették-e a frissítéseket? Ha igen, akkor innentől kezdve nem sz*rhatnak rá. Egyszerűen kötelességük működőképes állapotú programokat biztosítani a számotokra. Ha ezt nem teszik meg, egy fillért sem kell nekik fizetni. Nem szabad engedni, hogy ők diktáljanak. Ti vagytok a megrendelők.
-
#15 Az a baj hogy a szerver fejlesztok szarnak ra mivel a Unix-ot semmivel sem bantja a virus tomeg. -
#14 Ez azt jelenti, hogy a szerver a fejlesztőknél van és tőlük tudod az update-et letölteni - ami ezek szerint vírusos? Én a helyedben előkotornám a fejlesztőkkel kötött szerződést és besétálnék vele a helyi cégjogászhoz. Nem fogod tudni megúszni. Ha a frissítés/frissítőszerver vírusos, akkor azt nehogymár rád verjék!
-
#13 Mert ha most felteszem akkor nem fog mukodni a virus miatt.. azt meg sajnos mar nem lehet hogy az osszes gepen ujrategyem a win-t.... ezert kerdem hogy nem letezik e olyan muvelet amivel le lehet oket alitani? -
#12 Ratyi gepek es progik igen....
Es hirtelen nem tudom hogyan tudnek feltenni spyboot-ot. -
#11 Win98-nál velünk is ez volt nem tudtam avp2-zni mert állandóan lefagy ha vírus jön.(Mindig kikapcsoltuk.)
XP-óta kb összesen 4jött 98-on meg volt 100körül(ha nem több) -
#10 Azt próbáltad-e, hogy a friss-ropogós vinfoson lefuttatsz egy spybots&d-t. Vagy az win98-on nemmegy? Mellesleg miért 98? Ratyi gépek? Ratyi programok? -
#9 Nem tudom kiirtani oket antivirusal mert azzonal megtamadjak azt is akarmit csinalok. -
#8 Egyébként kereső rulez :)
Vírusok!!! -
#7 Akkor lehet, hogy az update van nyakig vírussal? Vagy azt még el sem indítod? -
#6 Nem fejeztem ki magam vilagosan!
A serverhez nekem nincs hoozaferesem. Oket nem erdeklik hogy minalunk mivan.
Nekunk nincs netunk itt. Amikor uj windows van fel kell raknunk a progit amiben dolgozunk es amikor a serverol letolti a updatet akkor zuhan ala a tonna virus. -
Devla #5 Ez a unixos server veletlen nem egy router/firewall a netre? Mert eleg nehezen hinnem, hogy a unixos gep megfertozze a tobbit, az mar valoszinubb, hogy a netrol kapja meg szepen ezeket a w98, a unix csak tovabbitja a csomagokat. Meg az SP1es XP is bekap vagy 3 virust legalabb az elso 5 percben, ha tuzfal nelkul mesz a netre. -
#4 A unixos szerverhez miert nem nyulhatsz?
Egyaltalan az hogy lehet, h unixos virus windowson rombol?:o -
#3 Win98
win.ini ben is beedta magat es hiaba szedem ki hogy ne exekutaja , viszarakja maganak! -
#2 Milyen windóz? -
#1 Nem tudom ha jo helyre irtam de mar orulok meg.
Engem raktak oda a cegnel hogy a gepeket helyre rakjam. Viszont nalunk a foszerveren ami Unix-on mukodik sajnos tele van virusokkal de a vezetoseget ez nem erdekli.
Ahogy feltelepitem a windowst a gepekre es racsatlakozok a fo szerverre atjon nekem vagy 10 virus nevszerint :
Alevir
Putas
Macro
Brasil
Install
Scrsrv
es meg ilyenek amik beeszik magukat a starup-ba es minden programot elbasznak. Sot meg az antivirus progit is (szamszerint 5-ot probaltam) kicseszte.
Az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnam en ezeket megolni es megvedeni aztan a gepet toluk?
Kerlek segitsetek mert nagy gaz :(((