36
GÓLYA avatási tippek!!
-
#36 Mike: "bezzeg az én időmben"? ;) -
#35 azt hinne az ember, hogy kozepiskolaba ertelmes emberek jarnak. legalabbis regen ertelmesek jartak mondjuk gimibe. ezek szerint esett a szinvonal -
#34 ki lehet birni az uristen kikezek-et is szamtalan tulelot ismerek, szerintem meg ez a golyaszivatas nagy faszsag -
#33 #31 ez kuhuhuurvaa jó : -
#32 De a csaj azért jó volt nem? :) -
#31 Gyorsulási verseny bilin ülve, WC pumpával hajtva magát :DDD Nálunk az új tanároknak is kellett feladatokat csinálniuk a gólyabálon. Rollerezés akadálypályán egy második világháborús rohamsisakkal a fejükön :DDDDD -
#30 elsős gólyatábor hatására a tanárok már tudták hogy problémák lesznek velem :) -
#29 egyetértek, egy összerázódós tábor nagyon jól jöhet. -
#28 Hat nalunk is volt gimiben golyaavato anno, ami 1 táborral is van egybekötve. Nagyonjo egyreszt azert mert az elsosok összeismerkedhettek még suli előtt, egymással és" nagyobbakkal" is... sulin kívül nincsenek azok a gátlások stb... Első nap pedig nem ugy mész iskolába hogy uristen kikezek itt körülöttem, és kínos csend honol napokig, hanem tabor alatt ugy összeismerkedtek mintha már évek óta ismernétek egymást. Ha nem is kell feltétlenül(1x ugyis megismered osztálytársaid), de mindenképp jó móka.
-
#27 nálunk a közlekkaros gólyatáborban is volt napokig stabilan részeg tagosz... utolsó napon őszinte meglepetéssel az arcán kérdezte, hogy "komolyan van itt egy szoba ahol van nekem egy ágy??" - hogy hol aludt odáig... (egyszer láttuk egy ott parkoló autó alatt, de amúgy passz)
de nem igazán értem ám, hogy minek középsuliba gólyatábor meg avatás... vagy ha kell, miért kell az egyetemi hagyományokat majmolni? -
#26 bocsánat IGYUNKEÁMÁMOST! -
#25 hát én hallottam miskolc egyetemi golyataborbol is erdekessegeket. 1 ik haverom allitolag 2 napja matt reszeg es komolyan kezdenek aggodni miatta a taborszervezok >) sajat neven kivul annyit tud mondani hogy IGYEÁMÁMOST! -
#24 vénségel=vénségek -
#23 pedig egyáltalán nem durva dolgok, csak középiskolában évszázados múltra visszatekintő tanárok vannak (értsd kurvakonzervatív vénségel rohamosan közeledve a halálhoz). -
#22 elmondhatnám mik voltak nálunk most a gólyatáborba, de sztem középiskolába nem díjaznák :D -
#21 lufi borotválás azért rossz mert nálunk volt olyan is és csak a habot szétkeni rajta és nem pukkadt ki sajnos...de egyet direkt kipukkasztottunk miközben borotváltak a kis gólyák!:D ja megjegyzem tele pakoltuk lisztel a lufit... -
#20 hát mi kitaláltunk olyat hogy a csajt körbe tekerni celofánnal,lefekszik,tejszínhabbal lefújjuk(persze cici,meg ilyen helyek) és a srácok lenyalják róla a habot...de csak ötlet maradt,mert a tanárok nem engedték....de nekünk olyan is volt hogy elkelledt adni egy darab téglát minnél drágábbér...meg ki hozza a legrégebbi pénzt...stb,stb... -
devilion #19 specko most adtunk nekik hagymas zsakot es abba hordjak a cuccukat meg csngo van a nyakukba meg balazs show van tervezesben meg aerobic norbival.a lufi borotvalas ma regi szar ma bocs!a vegen levo otletek meg gyilkosoknak vannak :) egyeb cucc meg?otleteink meg nekem is vannak csak hatha vki meg nalam is gecibb :) szla johetnek meg az otletek!!! -
Braveheart #18 1. Nem mi választottuk ki a feladatot
2. Én nem égette mmagam :)
3. Volt aki egészen "rossz" helyen kereste őpket :) -
#17 :P -
#16 Dugjatok a seggükbe egy partvist, aztán lőjétek fejbe őket Berettával. -
#15 ne joghurtot. Tubusos sűrített tejet, ha van még olyan.
ami mellé megy azt pedig le kell nyalni. -
#14 Akkor énekelni kell egy számot!:D -
#13 Lufi+borotva+borotvahab= Leborotválni a lufit!:D -
#12 bocs,de sztem nem csajok testén volt a cukor :)
vagy ha igen hát akkor az olyan is lehetett :D -
cyrus #11 igen, ez lesz a jó.... -
cyrus #10 pizzarendelés időre. -
soldier #9 :DD -
#8 És voltatok olyan pancserek, hogy rögtön rábuktatok a kockacukorra? -
Braveheart #7 nálunk az volt hogy bekötött szemmel kellett kockacukrot levenni a fekvő csajok tesétről :D -
Braveheart #6 -
soldier #5 meztelenül rohangálás az udvaron:D -
#4 lightosabbak: fekvőtámasz közben éneklés; békatalp és uszosapka adása, a betonon melluszás; simán éneklés, lány áll az alatta fekvő fiú fölött, és kezéből/térdével joghurtot csöpögtet a szájába...... hirtelen ennyi jut eszembe:-))) -
#3 nem is tudom nalunk mi volt...
megalapozhatjatok a lanyok fiuk kapcsalatat egy kis alma atadas szajbol szajba szep sorjaban meg ilyenek..pl lehetnenek csapatok..es aki korbe adja hamarabb az a csapat nyert vagy valami.. aztan johet rohadt almaval ugyanez:) LOAL:)
palacsintaba szogek meg mittom en:) -
Amúgy szerintem ez hülyeség.
Magadnak nem tudsz kitalálni? -
devilion #1 csao!középiskolába avatunk gólyakat es kene par ötlet ha van vkinek!jöhet a gólyabálra is meg a szünetekbe való avatásra is!!köszi!!