15
-
#15 Ha felemeled az asztalról, kikapcsol a lézer. -
#14 15+fa körül lehet kapni -
Eustace #13 Hali!
Akinek MX 510-e van, az légyszi írja meg, hogy mennyire lötyög neki a gombja. Mert az enyémnek a bal gombja bizony lötyög. Kb 2 mm-t mozdul el, mire hozzáér az egér belsejében levő gombhoz. -
TomiBone #12 Nekem is MX700 van, de csak akkor kell(ene) naponta töltenem, ha mondjuk 13-14 órát használnám huzamosan. Szóval nekem SOHA nem volt töltési gondom (két mx700-am is van más-más gépeknél természetesen) kivéve, amikor egyszer-kétszer elfelejtettem a helyére. Én most fogok venni MX1000-ret egyébként. -
#11 Szerintem aki 1s-ig, az is.. :) -
tehen_m #10 Sok értelmes hozzászólás.
Nem drága !!! Kb ugyan ennyibe az mx700 mx900.
Akinek ilyen egér kell és van rá pénze annak nem drága. (bár én soha nem adék ennyit érte :D )
Nalam az mx 510-be belenézek 1s ig és utána látok egy pontot. Szóval mindegyik optikai egér veszélyes ?????
És ki meg tovább belenéz az egy idióta! -
#9 Nekem MX 700as van, hát az első hónap után már naponta kellett töltenem.. s az elemtartó lapról kopik a festék plusz a töltőegységben nehezen találja a helyét.
A többi tulajdonsága mind profi. A mutató mozgásánál már az oprendszer ill a driver a gyenge láncszem s talán hamarosan nem kézzel kell mozgatni azt a rohadt látóteret FPSnél.. -
#8 igen de ugyanezeket mondják a steelpadra is hogy jobban megy stb. szkal ha akarnék egy steelpadot meg egy ilyen egeret az 30k+ forint? vagyis több mint egy alaplap vagy egy processzor? eh -
#7 amíg nem nézi 24 órán keresztül -
falcon #6 "Az MX 1000 Laser Cordless Mouse lézerfénye láthatatlan az emberi szemnek, és teljesen biztonságos." -
#5 És ha kardot csinál belőle? -
#4 böhöm
a lézer nem veszélyes? mivan ha vki belenéz, okosan? -
Cat #3 akarok egy ilyet! csak iszonyat drága :( -
#2 nembaj , nekem tetszik ;] -
#1 Érdekes, mintha azt mondta volna néhány hónapja a Logitech, hogy nem lát fantáziát a Tilt Wheel technológiában, erre tessék.
Egyébként a formája is meglehetősen hasonló valamihez...khhm...