15
  • Deniboj
    Ha felemeled az asztalról, kikapcsol a lézer.
  • Deniboj
    15+fa körül lehet kapni
  • Eustace
    Hali!
    Akinek MX 510-e van, az légyszi írja meg, hogy mennyire lötyög neki a gombja. Mert az enyémnek a bal gombja bizony lötyög. Kb 2 mm-t mozdul el, mire hozzáér az egér belsejében levő gombhoz.
  • TomiBone
    Nekem is MX700 van, de csak akkor kell(ene) naponta töltenem, ha mondjuk 13-14 órát használnám huzamosan. Szóval nekem SOHA nem volt töltési gondom (két mx700-am is van más-más gépeknél természetesen) kivéve, amikor egyszer-kétszer elfelejtettem a helyére. Én most fogok venni MX1000-ret egyébként.
  • Tetsuo
    Szerintem aki 1s-ig, az is.. :)
  • tehen_m
    Sok értelmes hozzászólás.
    Nem drága !!! Kb ugyan ennyibe az mx700 mx900.
    Akinek ilyen egér kell és van rá pénze annak nem drága. (bár én soha nem adék ennyit érte :D )
    Nalam az mx 510-be belenézek 1s ig és utána látok egy pontot. Szóval mindegyik optikai egér veszélyes ?????
    És ki meg tovább belenéz az egy idióta!
  • Tetsuo
    Nekem MX 700as van, hát az első hónap után már naponta kellett töltenem.. s az elemtartó lapról kopik a festék plusz a töltőegységben nehezen találja a helyét.
    A többi tulajdonsága mind profi. A mutató mozgásánál már az oprendszer ill a driver a gyenge láncszem s talán hamarosan nem kézzel kell mozgatni azt a rohadt látóteret FPSnél..
  • Speth
    igen de ugyanezeket mondják a steelpadra is hogy jobban megy stb. szkal ha akarnék egy steelpadot meg egy ilyen egeret az 30k+ forint? vagyis több mint egy alaplap vagy egy processzor? eh
  • [HUN]PAStheLoD
    amíg nem nézi 24 órán keresztül
  • falcon
    "Az MX 1000 Laser Cordless Mouse lézerfénye láthatatlan az emberi szemnek, és teljesen biztonságos."
  • Yossarian
    És ha kardot csinál belőle?
  • Mike
    böhöm

a lézer nem veszélyes? mivan ha vki belenéz, okosan?
  • Cat #3
    akarok egy ilyet! csak iszonyat drága :(
  • [HUN]PAStheLoD
    nembaj , nekem tetszik ;]
  • mainruler
    Érdekes, mintha azt mondta volna néhány hónapja a Logitech, hogy nem lát fantáziát a Tilt Wheel technológiában, erre tessék.
    Egyébként a formája is meglehetősen hasonló valamihez...khhm...