Jó vígjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ki nevel a végén?
Pofa be!
Még egy kis pánik
Meseautó
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Amerikai Piték........ :DD Nem is értem, hogy miért hagytam ki õket!

Nagyon jók azok is :)
Csupasz pisztoly
Moszkva Tér
Jim Carrey filmek
stb...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A rádió aranykora
A smaragd románca és A Nílus gyöngye
Az Adam Sandler-vígjátékok is jópofák (Apafej, 50 elsõ randi, ...), és Eddie Murphy-nek is vannak jó filmjei (Amerikába jöttem, Oviapu, stb.)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Diszkópatkányok
Üvegtigris
Ace Ventura1-2
Scary Movie 1-3
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Segítség, felnõttem is nagyon jó

Boldog Karácsonyt!
Szerintem ezek is említésre méltók.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Boldog Karácsonyt!
Dutyi dili
Pierre Richard & Gérard Depardieu filmek
ezek ugrottak be másodikra
V9ykn8_TZL0

Most hogy mondod megnéztem...
Rosszul gondoltam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"