Nyelvoktató program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

Én ezt használom. www.diospogi.hu Bár nem letölthetõ hanem online,de nem rossz.

Helló!
Magoo
Ismerõsöm megkért, hogy tanítsam Angolra...de sajna nincs hozzá türelmem 😄 Tudnátok segíteni, hogy melyik a legjobb (lehetõleg interaktív) angol nyelvoktató program? Valami computerre feldobható dolgot keresek, amiben esetleg szöveg visszamondási lehetõség is van kiejtés elemzéssel.
Elõre is köszi a segítõkész emberek jelentkezését! 😊

Chryst64
hello
nekem is nagy szükségem lenne nyelvoktató progikra. fõleg angol és görög nyelven tanulnék

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Letölthetõ cucc? Nem szótár!

Nyelvoktató cd-ket/dvd-ket böngészem
de sajna nem tudom melyiket lenne érdemes beszerezni
asszem ez a Nyelvvizsga (kezdõ - középhaladó - haladó) a legfrissebb

boltban láttam, gyártó lapján nem is említik(!), demót nem találtam, DC-n sincs, pedig kipróbálnám
valaki ismeri esetleg? megköszönném ha írna róla, illetve más olyan kiadványokról amit érdemes használni

:-) az megvan :-)) lol, h benne van olyan szó, h kurva :-)))))

Én hollandul szeretnék nagyon szívesen megtanulni, legalább alap szinten, most a nyáron.
Létezik szerintetek ilyen program, amivel sikerülhet?

Az se baj ha angol vagy német cég adta ki.

Thx!

hali megvan az Interaktív Kis Angol Nyelvtan meg a tell me more de azt írja ki hogy
CD Rom elérési hiba helyezze a cd a meghajtóba.
Na már most ezt d-toolsal és ha felírom cd re akkor is ezt csinálja mind a két progi
Mi lehet a baj,
Crackellni kéne mind 2 Õt?
weben is van rakat, persze online

galenius
Én a nyelvstudiót használom, sokrétû(képregény,keresztrejtvény,lexikon,stb)

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

MediaMarktban lehet kapni occson (~3E Ft)ilyen progikat, csomo nyelven.

😄DD
Bandee1987
Manó angol 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sziasztok valmi angol nyelvoktató progit keresek amivel gyorsan meg lehet tanulni az alapokat.