15
Nyelvoktató program
-
delspam #15 Helló!
Én ezt használom. www.diospogi.hu Bár nem letölthető hanem online,de nem rossz.
Helló!
-
#14 Ismerősöm megkért, hogy tanítsam Angolra...de sajna nincs hozzá türelmem :D Tudnátok segíteni, hogy melyik a legjobb (lehetőleg interaktív) angol nyelvoktató program? Valami computerre feldobható dolgot keresek, amiben esetleg szöveg visszamondási lehetőség is van kiejtés elemzéssel.
Előre is köszi a segítőkész emberek jelentkezését! :) -
#13 hello
nekem is nagy szükségem lenne nyelvoktató progikra. főleg angol és görög nyelven tanulnék
-
Flower #12 Letölthető cucc? Nem szótár! -
blackgamer #11 Nyelvoktató cd-ket/dvd-ket böngészem
de sajna nem tudom melyiket lenne érdemes beszerezni
asszem ez a Nyelvvizsga (kezdő - középhaladó - haladó) a legfrissebb
boltban láttam, gyártó lapján nem is említik(!), demót nem találtam, DC-n sincs, pedig kipróbálnám
valaki ismeri esetleg? megköszönném ha írna róla, illetve más olyan kiadványokról amit érdemes használni -
Darkboy #10 :-) az megvan :-)) lol, h benne van olyan szó, h kurva :-))))) -
OPM #9 Én hollandul szeretnék nagyon szívesen megtanulni, legalább alap szinten, most a nyáron.
Létezik szerintetek ilyen program, amivel sikerülhet?
Az se baj ha angol vagy német cég adta ki.
Thx! -
Psziho Apu #8 hali megvan az Interaktív Kis Angol Nyelvtan meg a tell me more de azt írja ki hogy
CD Rom elérési hiba helyezze a cd a meghajtóba.
Na már most ezt d-toolsal és ha felírom cd re akkor is ezt csinálja mind a két progi
Mi lehet a baj,
Crackellni kéne mind 2 Őt?
-
Cat #7 weben is van rakat, persze online -
#6 Én a nyelvstudiót használom, sokrétű(képregény,keresztrejtvény,lexikon,stb) -
Devla #5 MediaMarktban lehet kapni occson (~3E Ft)ilyen progikat, csomo nyelven. -
Psziho Apu #4 -
Takezó #3 :DDD -
#2 Manó angol :)))) -
Psziho Apu #1 Sziasztok valmi angol nyelvoktató progit keresek amivel gyorsan meg lehet tanulni az alapokat.