Lottónyeremény-előrejelző program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lottózni (azon kívül, hogy 150 Ft-ért hetente veszel egy álmot) egy esetben érdemes, ha 52 hétig nincs ötös. Ekkor az 53. héten szétosztják a felgyúlt nyereményalapotén ennek a kijelentésedre alapoztam a kérdésemet!!de amit létrehoztál az elõtt le a kalappal!

Szerinted az reklámozza a lottót, hogy leírom, 36 %-ot adnak vissza a befolyt összegbõl? Ennek megfelelõen kérdésedre, hogy kapok-e ezért pénzt a Szerencsejáték Rt-tõl, válaszom nem (sajnos...nem jönne rosszul pár milla).
Egy magyar nyelvû sportfogadó iroda
A közelmúltban németországban emberünk megütötte a fõnyereményt. Ha jól emlékszem kb 10 millió € volt. A szerencsés nyertes kicsit megrémült az összegtõl, mert az egész! összeget az általa alapított jótékony alapítványnak adományozta. Egy kanyi vasat sem tartott meg a nyereménybõl, viszont tovább lottózik.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
nyeremény esély várh. Ért
ötös 1200000000 1:43949208 27,30
négyes 2500000 1:103410 24,18
hármas 18000 1:1251 14,39
kettes 1700 1:40,5 41,98
összesen 107,84
ami még mindíg alatta van a szelvény árának, de messze több, mint az átlagos. Lottózni (azon kívül, hogy 150 Ft-ért hetente veszel egy álmot) egy esetben érdemes, ha 52 hétig nincs ötös. Ekkor az 53. héten szétosztják a felgyúlt nyereményalapot a kisebb nyerõosztályok között, és ekkor az egy szelvényre esõ nyeremény átlagosan 600 Ft körül várható. Mivel az ötös esélye kb 10 %, ezért valami halvány esély van arra, hogy megérünk egy ilyen szakaszt.
Hosszútávon nyerni a blackjack nevû kaszínójátékon lehet, a módszert leírtam a könyvben.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Bocs, ennyit a matekrõl :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Legalábbis addig, amíg fel nem megy az összeg jó magasra, majd mikor már akkora az összeg, hogy az eddig soha sem lottózók is lottózni kezdenek, akkor megnyerheti valaki. Ha minden második hónapban megnyerné valaki, akkor túl alacsony maradna az összeg, így nem érné meg játszani, mer kis összegért is ugyanannyi eséllyel indulsz, mint a nagyért.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pista bácsit természetesen a számítógép által random kisorsolt falu random kocsmájából választjuk ki
így kivédhetõ a sumákolás lehetõsége
kössetek bele😊)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
1-2-3-4-5 1-15-53-76-90 és 1-15-38-76-90
(Az utóbbi kettõ a 4 sarok + a közepe). Ha kijönne alig fizetne valamit az ötös. A könyvben a legnépszerûbb 97 benne van.
Olyan kombináció amit senki sem játszik kb 40 millió van, ilyet könnyû találni. Azt, hogy melyik a legjobb négyes nem tudom (de ha tudnám és megírnám mindjárt el is romlana, mert pár százan elkezdenék játszani). A programmal (ingyenesen használható) belõheted magadnak. hogy a négyes is jól fizessen. Akkor már csak ki kell hogy húzzák...

Hallottam olyan pletykákat is, amikor még kézzel húzták : keresse a hideg golyót !!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"A lottó a matematikához nem értõ emberekre kiszabott adó."
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Köszönöm a gyors észrevételeket. Röviden:
nem hiszem, hogy a húzásokat manipulálják (nekem semmi közöm sincs a Szerencsejáték RT-hez, de nem lenne logikus). Mint ahogy azt Harcu is írja, a nyeremények összege nem függ a kihúzott számoktól. A SzRT ugyan abban érdekelt, hogy hosszú ideig ne legyen ötös, mivel az emberek ha nagy az ötös nyeremény hajlamosak több szelvényt venni. Ennek ellenére nem éri meg manipulálni, mert sok embert kell bevenni, és ha kiderül, senki nem vesz többet lottót (a totót is így tolták el).
A 4 millió szelvény vizsgálata elég reprezentatív mintát jelent. Elfti-nek nincsen igaza, hiszen az, hogy 44 millió féleképpen lehet kitölteni az ötöslottö szelvényt, az e szempontbõl érdektelen. Magyarországon hetente 4,5- 9 millió szelvénnyel játszanak (az ötös értékétõl függõen), ehhez kell a négymilliót hasonlítani. Azaz az esetek 40-85 %-át értékeltük ki. Ez elég reprezentatív, az eredmények is ezt igazolják.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok akár e-mailen közvetlenül ([email protected]). Mindenkit szeretettel várok a könyvbemutatón, jó buli lesz.
Sziasztok: Bóc István (a könyv írója)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ez olyan mint ha a kockadobások eredményeinek valószínûségérõl irna valaki tanulmányt egyetlen dobás után. Ez utóbbi amúgy közelebb van a valósághoz lévén 1:6 és nem 4:43,949 a teszt/esély arány...
WWFSMD?
Hetente talán 5-10 millió szelvény érkezik be, ha jól emlékszem. A 44 millió kombinációból kellene lehúzkodni a megjátszottakat, amit a feladáskor meg lehet tenni, tehát közel egy hét, de legalábbis 6*8 óra áll rendelkezésre ennyi tétel feldolgozására. Egy körben megoldva a dolgot beleférhet, a szûk keresztmetszet a 44 millió rekordból megjelölni az aktuálisat.
Ha a négyesekkel is manipulálni akarna valaki, akkor jelentõsen megugrik a számítási igény.
Szóval technikailag megoldható lenne. De kétlem/remélem, hogy nem zajlik ilyen. Mert ha egyszer kiderül, akkor abból elég nagy balhé lenne, végülis súlyos milliárdokról van szó.
Nekem egyébként az volt gyanus, hogy többször sikeresen eltaláltam, hogy még 2-3 hétig nem lesz ötös, majd akkor, amikor eléri az egymilliárdot, stb. Bejött😊 A számok nem😞((
ettõl függetlenül játszom.
a húzást pedig nem manipulálják, és nem is kell manipulálni - így is nagyon szép haszonkulccsal dolgoznak, és az egyik legnagyobb adófizetõk az állam irányában.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A lotto a szegenyek adoja...
A lottó az álmok megadóztatása
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!