A nagy áttörés...

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

DBoy
anyátokat sorsoljátok kiiii

Allitolag delutan pizzat rendelt es el is fogyasztotta. Bele kellett volna rakni egy kis extra adag hashajtot.

DBoy
buváruhában 😄

ahh a víz alatt várják betontörõvel + ütvefúróvel

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CalebJoe
Bebetonoznám a csávó lábát aztán meg ledobnám a dunába oszt ússzál baszdmeg. Azt hiszi, hogy õ Houdini.
DBoy
az a gáz ha ilyenkor csuklani kell vagy ilyesmi 😄

DBoy
dögölne meg 😊

CSOCSO
amugy valoban nem is ertem miert csinalnak ilyen musort.. annyira gagyi es annyira szar!!!!!
CSOCSO
igy van.. en lattam a csakot aki uvegkoporsoban volt es raontottek a betont..aztan faszan osszeroppant az uvegkalitka.. a csako meg eszmeletlen volt kisse mikor kiszedtek.. szal nem betonozzak be az tuti...
Amse
szétporlik a vízben.

CalebJoe
Lófaszt betonozzák be csak betontömbbe rakják, ha egy embert bebetonoznak az többé nem mozdul hanem hamar meghal.
Mi ez a nagy áttörés áttöri a betont vagy mi?
CSOCSO
fogalmam sincs hogy ki volt a csako😞((
akyyy
valaki menjen ki és fotozza le, nem hiszem az rtlnek, ez csak ismétel 😛

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CalebJoe
Ki volt az a csákó? Hátha fent van a DC-n.

Merlinirõl meg csak annyit, hogy ott van nála a kulcs a bõre alatt én vartam be, biztos nem fog megdögleni a TV nézõk szeme láttára.
Amse
ja

CSOCSO
mikor kijottem amcsiban az MTV-n mutattak egy fiatal sracot.. merlini korabeli lehet...
a lenyeg hogy a csako az utcakat jarta.. tehat nem 80 meterre mindenkitol mint merlini, hanem fulll face to face csinalt trukkoket.. de olyat hogy az emberek sikongtak! meg a kis utcai kemenyfiuk is csak ugy sikongtak amit csinalt a csako..
voltak sima kartyatrukkok meg minden.. senki se ertette hogy csinalja a csako..olyan sima trukkoket csinalt es annyira latvanyosak voltak hogy en is csak tatottam a szamat...az ott levo fiatalok meg szinte fulladoztak, mer levegot nem birtak kapni.. aztan olyat csinalt a csako hogy odaallt 2 meterre a tobbiektol.. korbellatak rendesen.. es a csako szettette a kezeit es felemelkedett 10 centit!!!! hat ilyenkor a fel csapat szinte szejjelrobbant es futott ki merre latott annyira lesokkolta oket a dolog.. rendesen mintha boszorkanyt lattak volna vagy nemtom..eszmeletlen meleg volt.. de az ottmaradtak is csak a szajuk ele tettek a kezeiket.. es azonnal korbefogdostak a csakot hogy nincs semmire felakasztva...de aztan rohant az utca tuloldalara es megcsinalta ugyan ezt.. szal.. fogalmam sincs hogy csinalta a kolok de ez tud valamit.. a merlini meg elmehet a busba...
akyyy
cementbe olyan por van, amivel a duna vizével meglágyul :

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Adi
Meg van ez tervezve... kiszabadul azt kész!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Amse
=)Tartom!

500at hogy megmördöl, és az rtlklub saját halottjaként jimmy mellé temeti !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
kamuak.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Amse
Fogádás lesz?=)

Pyx
:C

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

← ElőzőOldal 8 / 8