Shark Tale - Cápamese

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
na tegnap megnéztük, jó volt bár lehet ha nem piálok közben akkor több rész marad meg bennem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Punkerwork
miért van olyan selytésem hogy nem gyári lemez 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
megvan DVD-n a film, jópofa:-) szinkronosan láttam, de köv. alkalommal feliratosan nézem meg

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

most tervezem megnezni erdemes?

válaszd a feliratot, sokkal jobb. még nincs kint a szinkron.
grebber
Valahonnan le lehet már szinkronosan tölteni?

Next PC upgrade: 2022

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁ...semmi nem hozza vissza azt a fílinget...amikor pl. oscar mondja hogy õrnííí börnííí ma dzsellifis bradaz! meg a két medúza...kurvajók...

csak LOL, hogy a TV-ben a fõszereplõk közé sorolják a Christina Aguilera-t meg a Missy Eliot-ot, közbe csak a végén vannak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sajnáltam, hogy a szinkronnal odavész a rasta medúzák szövegelése, amúgy viszont sok plusz poén bele lett írva, so korrekt, nemsokára kint lesz a szinkronos verzió a neten
[Walaki]D`Lair
Kurva jó film, nekem nagyon bejött, röhögtem rajta nagyokat...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hentes Bill
asszem tegnap jelent meg nálunk a mozikban.... ha vki látta plz írja le a véleméynét a filmrõl, hogy hogyan tetszett neki, thx

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork

Amse
már?Az jó!gut!

Hentes Bill
azt hittem sokka lkésõbb

Boldog Karácsonyt!

jöv hét csüt.
Punker
itthon megy már? vagy mikortól megy? a kölök nyúz hogy meg akarja nézzni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork

Punker
na a kölök kiadta parancsba hogy kell neki a film úgyhogy szedhetem majd én is a szinkronost, OST-t láttátok már valahol megosztva?

Punker
hát én pont tegnap néztem meg szinkronosan, és nagyon gyenge szerintem, nem éri el az elsõ rész színvonalát 😞

Hentes Bill
szvsz nem volt vele semmi probléma

Boldog Karácsonyt!

Punker
mert? ennek is gagyi lesz a szinkronja mint a shrek2-nek volt 😞

CSOCSO
enmar lattam ftp-n de csak szinkronosban fogom leszedni
Punkerwork
már láttad? DC-n még nem találtam.

filmben is sokkal jobb a shrek, sajnos.
Punker
hát így elsõre a Shrek soundtrack-je jobb.

Punkerwork
kölöknek így is úgy is le kell szednem, szal ezt nem nézem moziban.

Hentes Bill
moziban értettem 😊

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
1-2 nap és lesz nálunk is, bár én késõbb szedem majd le mert a kölök még nem tud olvasni.

Hentes Bill
bazzeg, most nézem, hogy a héten bemutatják a múvit

csak kár, hgoy nem nálunk

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork

Amse
ok.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Punker
lementem és ha olyan kedvem van kicserélem 😊

Amse
Nembaj Hentes Bill nem akarja.

Punker
én az újra szavazok 😉

Hentes Bill
jó, akkor szerintem is maradjon a régi 😊

Boldog Karácsonyt!

Amse
régi

CSOCSO
regi...
Hentes Bill
új banner:

mit szóltok hozzá? sztetek legyen ez, vagy maradjon a régi?

Boldog Karácsonyt!

Eye-scream
Ezek a medúzák nagyon királyok 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
siraly lesz😊
Amse
Ezt mondom én is.Majd megnézem szinkronosan is.Csak ilyen szinkrokkal tuti jó lesz.
A Némó Nyomában-t is megnéztem szinkronosan is + feliratosan.A magyar szinkron is jó, de az eredeti is.1etlen jobb van a magyarban az a Teknõs.A David Swimmer magyarhangja és ugyanolyan gesztusai vannak mint a Ross-nak(Jóbarátok).Az félelmetesen jó.

ismerve a hazai forgalmazók hozzáállását a dologhoz, itthon tuti szinkronost fogják nyomatni, hisz "rajzfilm"

Punkerwork
pont ezt akakrtam én is írni 😊

OFF: Shrek2 DVD-rõl tudtok valamit?

Amse
A 2. trailer az nagyon jó.
Ha amerikába elõbb megjelenik akkor tuti le lehet szedni netrõl mielõtt ideér.És nekem úgy is kell a feliratos változat amit szerintem a moziba nem adnak majd.
Szóval lényegtelen mikor nyomják itt.

Punkerwork
szerintem többet fog

Hentes Bill
október elsején jön az amcsi mozikba, nálunk fingom sincs, hogy mikor mutatják be. remélem nem csúszik annyit, mint a Shrek 2

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
na egy uccsó kép: Angelina Jolie 😛

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
dettó

Hentes Bill
a gifet látja nekem, csak ha be akarom másolni a képet máshova, akkor nem látszik a kép

Boldog Karácsonyt!

Oldal 1 / 2Következő →