Akár egy típuson belül is változó lehet a GeForce 6800-ak teljesítménye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Én csak olvasok, nem állok senkinek a pártjára" ---- és igen, a vesszõ. Ha már kötözködünk a heljesenírással.

A lessz tényleg durva de megszaladdd a billentyûzet ha a hang is így mondja a fejben.
A j/ly betûket meg soha nem bírtam, de malyd a kedvedért figyelek erre is jó?
A szöveg mondanivalójának legbelsõbb, elvonatkoztatott tartalmára és ne a konkrét példára, megfogalmazásra figyelj...
Miért vagy ebben olyan biztos? Azt hiszed, az ilyen HW-SW interface layerek csak elhanyagolható mértékben számítanak? Pl. a DirectX igen sokat levesz a teljesítménybõl, egy nyilatkozata szerint Carmack többek között ezért nem haljandó ezt használni, hanem az OpenGL-t. És persze OpenGL és OpenGL megvalósítás között is lehet lényeges különbség. És van is, Linux alatt emiatt nem a legjobb választás az ATI.
One United, maffiozo:ixub-lvl12-77577 Itt van már a zivatar! Kivirít a kikelet. Szilvafára szarka száll. Uccu, csípd meg, hóha, hó! Bari bég a zöld gyepen.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Látom te még mindíg nem érted, a kenyeres példáddal pedig magad cáfolod. Igenis sokféle minõségû, azonos árú kenyér van a polcokon, jelöletlenül hogy hanyas shiker (nem tudom hogy kell hejesen elírni) tartalmú búzából készül 33-asból vagy 40-esbõl pedig a 36-os búza majd 40%-al drágább mint a gyengébb minõségû. Ez a lényeg, nem kell minden kis 5%-os teljesítménykülömbség miatt megkövezni a gyartót, ha meg annyira izgat nézz utánna jobban.
Lord of the rings: Battle for the middle earth, Stalker: Shadows of Chernobyl, Vampire: Bloodlines, Splinter Cell 3, Tiger Woods 2005, Madden 2005, Driver 3.0, Grafan – never heard of it, Metal of Honor: Pacific Assault, Painkiller trough Patch, Far cry trough Patch.
Na ezt nem direkt kerestem, csak megáttam és betettem szóval nem tudom hiteles-e, csak példák!
boba: köszönöm a kijavitást, kissé hirtelem irtam :) felindulásbol ;)
Gabor_HSF: azon a szemét 9600ason játszik a gamerek jonagy része, lévén a középkategoria best buy-a :) Meloban egy 2600as p4en simán far cryoztam rajta. Ezen a szeméten. Dögöljön meg minden szegény gamer, nem? :D Arrogáns vagy, nem kicsit.
Forza.
Így elvileg a tesztek alatt sem lehetett bekapcsolva (de ebben nem vagyok biztos), és a timedemoban pl sokkkal kevesebb gyorsulást jelent mint ami játék közben tapsztalható.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
1. Egyelõre. De ez ugye úgy szokott lenni, hogy megjelenik a HW, a fejlesztõk elkezdenek ismerkedni vele, és mondjuk 1 év múlva elkezdenek elõjönni hozzá a cuccok. Ha nincs HW, megáll a dolog.
2. UltraShadow támogatás van a Doom3 motorban, részben emiatt gyorsabb.
3. Az SLI-hez nem kell külön támogatás. Ezzel tulajdonképpen nVidia alapú rendszer 2x gyorsabb lehet, mint egy ATI-s...
"nevetségesen kis elõnyt"
Ha épp az ATI ennyivel gyorsabb, máshogy fogalmaznál...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
A mai játékokban rendre gyorsabbak az ATI-k, szóval akkor most mi a fenének is kellett volna többet fejlesztenie?
Még az nvidia pénzébõl készült doom3-ban is csak nevetségesen kis elõnyt tudott kicsikarni magának a geforce 6800.
2: aki ennyit kiad egy kártyáért vegye a fáradtságot, hogy pár adatot megnéz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
figy! az én ati 9800asom vertexfeldolgozási sebessége 353millio texel... akkor most prot vettem vagy simát ?
remélem érted a célzást ;) (kétlem)
Forza.
nv fanok... remek politikusok lennétek :D elkenni a szart, az már nagyon megy .....
Forza.
sajnos mamár ATI <> nVidia, utobbi egy pondró céggé nõtte ki magát... mégha egyesek nem is hajlandoak ezt elismerni!!
Forza.
Azt eddig is kijelentették hogy a sima 6800-ak a hibás chipekbõl készülnek, éppen csak nem részletezték elég behatóan ezeket a hibákat. A különbözõ gyártók különbözõ jelölésû kártyáiban (hisz ugyen nem csak 6800 henem pl V9999, a400 stb nevük is van) eddig is voltak különbségek. annyi az egész hogy a márkaválasztásnál is oda kell figyelni és nem árt olyan tesztet keresni ami márkák szerint részletezi az eredményeket. Ha már valaki a szomszéd 5% fölénye miatt is sírni akar (felteszem minden más cucca ugyan olyan).
Egyébként meg amúgy is GT-t (vagy netán ultrát) kell vinni nem simát. Ha meg nincs pénz tovább kell várni a vásárlással amíg lentebb megy na (én pl várok)....
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ATI POWA
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ez a gond
az általad berakott hir egy hónapos, az másra vonatkozik
Itt arról lenne szó, hogy 12 futószalagból kis mahinálás után 16-ot varázsóljunk, ennek inkább ürûlni kellene. Ebbõl adódóan ez visszafele is mûködik. Bocs ha tévedek...
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7864
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem véletlenül olyan kevés a 6800as kártya.
Nem tudnak elegendõ mûködõ darabot legyártani, ezt azzalkompenzálják, hogy a nem fullos darabokat is eladják.
Ez eddig rendben is van, csak akkor írják rá, hogy ez butább kártya.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!