1358
-
Monoton #117 Beckham lemondott a csapatkapitányságról -
Subtitle #116 szememmel meg semmi gond,csak te nem tudsz mondatott értelmezni;) -
Subtitle #115 mit nem azt a meccset néztem te paksi GÖRÉNY angol drukker vagyok és egy kis lökésért sárgát?na menjetek a csába!!!Ja egyebek iránt MU drukker is vagyok szák pajtás! -
#114 nem azt a meccset nézte , mert akkor látta volna ,hogy 2 színész előbb a gyepbe döngölte Rooney-t , aztán az egyik átlökte a másikon , erre jött rinya Ronaldo lapot reklamálva , akit arrébb lökött , hogy rossz a szemed? -
pilboy #113 biztos hozzáértő -
Subtitle #112 ezért piros na neeeeeeee már Pajtás te sem gondolod komolyan!!!! -
#111 -
#110 köszönnyük!
nem lesz olasz - angol döntő:( -
#109 részvétem :( -
#108 hát ja -
#107 :DDDDDDDDDDDDDDDD
ti hol voltatok? -
#106 Inkább nemmondok semmit erről az angol VB teljesítményről...Ilyen ritka szarul csapat h eddig eljutott...Rooney=0, semmit nem csinált a VBn, csak egy kiállítás ami jogos volt(nem így kellett volna, sárga mert rálépett+sárga mert lökdösődött)...Gerrard+Lampard nem rúgja be a tizit, ez is vicces... -
sütis #105 Megérdemelték volna a továbbjutást,mivel a kiállítás jogtalan, s ha Rooney pályán van másképp is alakult volna a mérkőzés!!:((( A büntetőrúgás az ami nem a jobbik csapatnak kedvez!NAGYON SAJNÁLOM ŐKET!!!! -
#104 rendben jöhet -
#103 arról nem , ez igaz csak cinikus megjegyzésed bunkó mivoltáról!
60 percen keresztül emberhátrányban kűzdött a csapat 11 színész és 1 bohóc ellen ,sokkal közelebb állva a győzelemhez , erre jössz itt a szánalmas dumáddal , mert a csapatod már rég kiesett vagy elsem jutott idáig!
viszlát
-
#102 Mit szólbátok ha ez a kép lenne a háttér?
-
#101 Ugyan ugyan, hát én tehetek arról, hogy ilyen fantasztikus játékosok mint Gerard vagy Lampard nem rúgják be a 11-est? Vagy esetleg valótlant írtam?
Na megyek innen, nem csípnek itt. -
#100 húzzál muterba , növény föld alatti része -
#99 Ne szomorkodjatok, hiszen legyőzték Trinidadot, Eucvadort és Paraguayt is. -
Lampard008 #98 -
#97 Említésre méltő a hősies küzdelmetek, le a kalappal!
-
#96 Büszke és szomorú ANGLIA szurkoló vagyok! -
Paranoia #95 -
Paranoia #94 aaaaaaaaaaaaah -
#93 nyugi , most sikerül!
amúgy már nekem sincsenek körmeim -
lineker #92 Let's Go England
bocsánat -
lineker #91 Lest's Go England -
Paranoia #90 aah de nagyon ideges vagyok.
Mostmár azon izgulok,h kibirják a 11esig.De az nem nagyon megy nekik -
#89 portugálok nem tom mit akarnak???
rejtély
hősies játék , Nekem ez tetszik!
GOGOGOENGLAND! -
#88 :-)
Nem nagyon veszik észre a Portugáliak, hogy emberelőmyben vannak, ezt pedig jól használja ki az Angol válogatott, és jól is védekeznek
-
#87 a színészek ember előnyben sincsenek sehol!
jók vagyunk és BRAVÓ MINDEN ANGOL JÁTÉKOSNAK akármi lesz a vége!!
GOGOENGLAND!!!!!!!! -
#86 Egyik csapatban sincs benne a gól:(
-
#85 ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍR BANNERRRRR!!
GO-GO-GO ENGLAND!!!!!!!!!!! -
#84 Hát, a véleményem a mecsről, hogy, elég jó focit játszanak az Angolok, de a Portugálok mégjobbat, ennek a következménye pedig az lesz, hogy az Angolok csomagolnak, POrtugál pedig továbbmegy:-)
Imádom az angol bajnokságot, de különösebben a válogatottal sincs bajom, hiszen nagyszerű játékosok gazdagítják.
Sajnálom, hogy a két csapat összekerült. Talán egy Olasz Angol jobb lett volna:-)
Azért midnent bele:-)
-
#83 akkor a Portugalok nyernek 2:1-re :DDDDDD -
Monoton #82 :DDDDDDDD jó az aláírásod! :P
-
#81 nem bánom:D -
Monoton #80 énis érzem! :DD
de Beckham is betalál :) -
#79 holnap nyerünk , portugálok túl pörögtek Rooney villan! -
Paranoia #78 háh és én meg csak most találok ide
Vmelyi lami nem nyit ilyen topikot és nem lámázákle,h van ilyen akkor nemis találok ide:D