31698
-
#6952 hmm
szerintem jó kis játélkos már most is!
hajtós,agresszív,nem iylen nyámnyila akárki....szerintem jó ighazolás,örülök neki -
#6951 Wenger szerintem ezt jobban tudja, mint Te... -
#6950 Ez elszomorító. szerintem tehetségtelen fiatalt vettünk meg, ráadásul a chelseaből. amikor ott játszott se tetszett a játéka. de ez hogy megkapja a 8as számot... ez botrányos :S -
#6949 Éjjen. -
#6948 Diarra hivatalosan az Arsenalé.
8-as számot kapta, ami Ljungbergé volt.
link -
#6947 magyar micsoda?:D -
#6946 mértnem egy magyar milliárdos veszi meg akkor :Slol -
#6945 nah azért sztem nem elég könnyű a csoport.A Sevilla és a Steau is elég jó csapat.A Slavia meg az Ajaxot ejetette ki akit mink csak 1 góllal vertünk.szal nem könnyű egyik capat sem.Spanyolok meg főleg.Ha azt vesszük a Real , Villarealt is csaak 1 góllal vertük.szal a Sevilla még gond lehet.A Steau meg Uefa cupát nyert nem rossz csapat-szvsz otthon mindenkit kéne verni ,idegenben meg döntetlen és gond nincs.Dehát különbség van a kéne meg a valóság között.Vagyis sztem másodikok leszünk.Örülnék neki ha továbbmennénk,mondom második hely a tippem.(Elsőnek meg örülnék):D -
#6944 -
#6943 és valóban :(
Egy orosz milliárdos vezette konzorciumnak adta el közel 15 százalékos részesedését az angol Arsenalban a labdarúgó klub korábbi elnöke, David Dein.
A vevő, a Red and White Holdings Ltd. - az orosz Alisher Usmanov vezetésével - 75 millió fontot (151,1 millió dollárt) fizetett a pontosan 14,58 százalékos Arsenal részesedésért és ezzel együtt rögtön Deint tette meg a Red and White elnökének.
A cég ugyanakkor megerősítette, hogy jelenleg nincs szándékában felvásárlási ajánlatot tenni az Arsenalra, vagy olyan részvényhányadot szerezni, amely már kötelező felvásárlási ajánlattal járna. Ugyanakkor hosszabb távon a részesedés növelésére törekszenek.
A Red and White befektetési céget kifejezetten az Arsenalban történő részesedés-vásárlásra hozta létre Usmanov hosszú távú üzleti partnerével, a Londonban tevékenykedő Farhad Moshirivel.
Usmanov bányászati, távközlési és földgáz-ügyletekben érdekelt Oroszországban, a Forbes magazin gazdagsági listáján tavaly a 278. leggazdagabb személy volt a világon. -
#6942 Meccsek:
szeptember 09. ARSENAL - Sevilla/AEK
október 02. Steaua - ARSENAL
október 23. ARSENAL - Slavia
november 07. Slavia - ARSENAL <- na erre jó lenne kimenni :)
november 27. Sevilla/AEK - ARSENAL
december 12. ARSENAL - Steaua -
#6941 David Dein eladta az Arsenal-részesedését 14,58%-ot egy orosz milliárdosnak, Alisher Usmanovnak.Az ár 75M font -
#6940 simaliba -
#6939 v Prágába :D -
#6938 BL CSOPORTUNK
-
#6937 mehetünk bucarestbe meccsre:) -
#6936 és a Slavia Prague a 4. :PPP elég könnyű csoportunk van mondhatni -
#6935 Steaua a 3. csapat a csoportban :) -
#6934 nabazz megkaptuk elsőnek a Sevillat :D -
#6933 nos miénk a H csoport -
#6932 nos akkor most kezdődik a sorsolás -
#6931 Arsenal, Sevilla, Lazio, Rosenborg -
#6930 Porto ,Moszkva ,Rangers. -
#6929 érdekes kalapok vannak :)
ELSŐ KALAP: AC Milan (olasz, címvédő) Barcelona (spanyol) Liverpool (angol) Internazionale (olasz) Arsenal (angol) Real Madrid (spanyol) Chelsea (angol) Manchester United (angol)
MÁSODIK KALAP: Valencia (spanyol) Lyon (francia) FC Porto (portugál) Sevilla (spanyol) vagy AEK Athén (görög) PSV Eindhoven (holland) AS Roma(olasz) Benfica (portugál) Werder Bremen (német)
HARMADIK KALAP: Celtic (skót) FC Schalke 04 (német) VfB Stuttgart (német) Steaua Bucureºti (román) CSZKA Moszkva (orosz) Sporting (portugál) Lazio (olasz) Marseille (francia)
NEGYEDIK KALAP: Rangers (skót) Shakhtar Donyeck (ukrán)
Beºiktaº (török) Olympiakosz (görög) Dinamo Kijev (ukrán) Fenerbahçe (török) Slavia Praha (cseh) Rosenborg (norvég)
egy ARSENAL, PSV, CSZKA, Rosenborg csoportot kérnénk :DD
ti mit tippeltek kit kapunk? -
karajjj #6928 ezt má direkt csinálják :D -
#6927 (tippem a 17:00 :D -
#6926 az holnap lesz 13:00tól talán...
most nézem az eurosport műsorát ott 16:00 (GMT) van namost ez nálunk 17:00 az UEFA hivatalos oldalán meg 18:00 CET van namost mikor lesz akkor? :DDDDd -
#6925 uefa sorsolás mikor lessz???? amugy mindig péntek dél volt,...válozás éve ez :D -
#6924 hm igen érdekes....eddig mindig egyszerre volt a 2 sorsolás péntekenként
na mind1 akkor ma lesz
30.08.2007 18.00CET Monaco UEFA Champions League Group stage -
karajjj #6923 ja és akkor az uefa hivatalos oldalán is biztos tévednek... -
#6922 sajnos vasarnap mar jovok vissza..:( 3hetet voltam itt, munka (szakmai gyakorlat) volt a fo oka. sajnos vissza kell mennem mert egyetem, de majd mindenkeppen itt akarok elni ha megvan a diploma. -
#6921 jaja ma van az uefa kupa és holnap a sorsolás ;) (de igaz mindig délkörül van. és jaja uefaval együtt sorsolnak. -
karajjj #6920 hát pedig akkor nem én néztem el, hanem a szerkesztők mert a eurosport magyar oldalán a műsorba csütörtök 18:00 van írva link -
#6919 hát akkor vmit nagyon elnéztél...mert a sorsolás mindig pénteken dél körül van az uefa kupáéval együtt annak a meccsei meg csak holnap lesznek -
karajjj #6918 Eurosport TV musor 30-08-2007 18:00 LABDARÚGÁS
LABDARÚGÁS: UEFA Bajnokok Ligája sorsolás
én ebből gondoltam, hogy holnap lesz... -
2007.08.31. 10:30 Labdarúgás UEFA bajnokok ligája, sorsolás - élő -
#6916 nem holnap...pénteken -
karajjj #6915 asszem a eurosport -
#6914 angolország :D -
#6913 aha, köszi az infot.
azt esetleg tudod, hogy valamelyik adó közvetíti-e?