Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
cselzibe nagyon utált baloldalon játszani gallas, 3védõs széles hátsóalakzat veszélyes: könnyû átjátszani, mert sok benne a lyuk, sztem kevés az a 3védõ, lehet , hogy megkéne tréfálni az ellenfelet és kiállni egy 4-4-3-as felállásban<#crazya><#vigyor3>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
baptistát sztem hiba bal oldalt játszatni,inkább henry és vp mögé raknám.
és clichy-t kivenném,és csinálnék egy széles,3 védõs hátsóalakzatot 😊
(baloldalon persze gallassal)

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
(kis szépséghiba... a csatárok középen vannak😊

vmvr
szvsz ez jó felállás lenne:

-----------Lehmann------------
ebuoe--toure----gallas---clichy
ljunberg-cesc--rosicky---baptista
van persie--titi

vagy még ez is:

védõsor ugyanaz

ljunberg---cesc--gilberto--rosicky
baptista--titi

hunbasser
akkor majd játszotok 5 kp-val 😛

ReaL MaDRid x siempre

Anthony001
Tuti nem lesz stabil kezdõ..
Rosicky,Fabregas,Gilberto,Ljungberg a kezdõ 4es...vagy talán Ljungberg helyett Hleb vagy Baptista...SZerintem Cole nem nagy érvágás..középsõ védõ kellett, és ha esetleg nem lesz balhátvéd, Gallas ottis bevethetõ és Sanderos marad középre..SZVSZ jó igazolás volt.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hunbasser
ya,de remélem,h mindketten stabil kezdõk lesznek!

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
majd egy év múlva meglátjuk mer ha padozni fog akkor tuti nem marad ott...szal majd egy év múlva kiderül mi lesz velük -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
mondom,opciós jogunk van reyesre,de nektek is baptistára,ami azt hiszem azt jelenti,h megállapodnak egy összegben,és azt ha leperkálja a real,akkor az arsenal köteles megválni reyestõl,ugyanez a másik oldalon 😊
sztem reyes ügyében 20 millerrõl,baptista helyzetében pedig 15 millerrõl van szó

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
el örüljetek de csak kölcsön!! 😊
amúgy meg remélem nem padozni fog...mer annál sokkal jobb pléjer!

amúgy meg Cygan télleg elment a Villarealba :| ezt nem értem errõl nem volt szó..na mind1 úgyis idõs volt

ITT itt van néhány kép róla és
ITT van néhány info róla

a fiatalokról még nem raktak ki híreket

vmvr
Húúú, mik történtek itt, csak három napra elmentem osztálykiránduli és ez alatt, jött egy baptista, gallas, jól van!

hunbasser
na kardhal,mostmár elhiszed? -.-
baptistának pedig sok szerencsét kívánok!

ReaL MaDRid x siempre

Rolka
Én azt is olvastam, hogy Denilson Pereira Neves-t is leigazoltuk a brazil U19-es csapatkapitányt! Ha vlki tud róla vlmilyen kis focis videot az linkelje már be plz.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

báttyó02
simán

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rolka
De legalább jött Gallas! Még egy nagyobb név! Baptistarol mit gondoltok jo lesz? Be fog férni a kezdõbe?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Most komolyan eligazolt A.Cole? áááááááááá!!!!! Nem hiszem el! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

grebber
Most olvastam újságba valami japán csávót Sho Itót (18 éves) csatárt szerzett az Arsenal!

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
31/08/2006 W. Gallas Chelsea Arsenal Full Ownership
31/08/2006 A. Cole Arsenal Chelsea Full Ownership
31/08/2006 J. Baptista Real Madrid Arsenal Loan
31/08/2006 J. Reyes Arsenal Real Madrid Loan
31/08/2006 P. Cygan Arsenal Villarreal Full Ownership

ezek szerint akkor ez már hivatalos o:

Zizou5
nem tok annyira jol de itt az van h a the sun ujság szerint gallas+5 milla euro=a.cole chelsea-be? érdekes.

kezdik a pontokat feltenni az "I"-re...

http://gaborszantai.co.uk/

báttyó02
he first edition of The Sun has arrived at 2230 and it claims that Arsenal have accepted a deal of £5m plus William Gallas for Ashley Cole from Chelsea.'

hunbasser

REYES A MADRIDÉ!

2006.08.31., Forrás: www.marca.es

José Antonio Reyes a Real Madrid játékosa! A Real Madrid és az Arsenal percekkel ezelõtt megállapodott mindenben, s a spanyol játékos Julio Baptistáért cserébe érkezik Madridba. A szerzõdés tartalmazza, hogy mind Reyes mind pedig Baptista egy évre, kölcsönben érkezik új csapatához, noha nagy valószínûség szerint a szezon végeztével mind Reyes, mind pedig Baptista marad Madridban illetve Londonban.

Reyes 19-es számmal fog szerepelni a Real Madridban. (...)

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
....majd ha arsenal.com-on is kint lesz elhiszem....

báttyó02
zsír (H)

hunbasser
20:29 - !!!LÉTREJÖTT A REYES-BAPTISTA CSERE!!! /Radio Marca/

köszönöm szééépen... 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rolka
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

hunbasser
nem lesz pados,mert baloldalon nincs vérbeli balkp

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
persze faxon én meg most beszéltem Wengerrel és mondta h Reyes marad nálunk 😄

Zizou5
hosszabított 2009ig. ( bex )

Rolka
Kinek kell Reyes? Amugy ha nalunk cserepados volt nálatok is az lesz! Beckammel mi lesz tényleg?

hunbasser
faxon mindenben megegyezett a 2 vezetõség,a játékosoknak már csak aláírniuk kell.
egyébként ti is kaptok opciós jogot baptistára,meg mi is reyesre,szal neki már búcsút inthettek 😊

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
a west ham még nem erõsítette meg szal eddig még csak hír nem tény 😊

amúgy a realosok vmi olyasmirõl pletykálnak h állítólag reyes megy egy évre kölcsönbe a madridhoz és cserébe jön baptista bár ez egyálatalán nem hivatalos még...

Rolka
Azt hallottam, hogy Tevez meg Mascherano 1 évig akölcsönbe van a West Hamnél! Ez igaz? mert akkor én magam alá hugyozok!

Rolka
Ma jár le az átigazolási idõszak! Tud vlki biztos hirt,hogy ki jött és ki ment el. Mondjuk nekem az a lényeg, hogy A.Cole maradt<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

5w0rdf15h
hát 2 évig BL meg UEFA nélkül, azon legyen az akárki akkor is elgondolkodik h kell e neki világbajnok létére...v inkább elmegy egy olyan csapathoz amivel elsõ osztályban és BLben játszhat 😊

grebber
Hátvéd kell nem kapus!

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
áá sztem ugyse jön el :\

hunbasser
jó,még ma,meg holnap leigazolhatjátok,utána már vége lesz az átig.szezonnak 😛
utána max a téli átigazolási szezonban igazolhatjátok le,de akkorra már a juve lehet,h vezetni fogja a serie b-t,és nem fog elmenni 😛

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
az fasza lenne 😊

webibebi
A Juventus a hétvégén búcsút intett a jövõ évi UEFA Kupa szereplésének, hisz kiesett az Olasz kupából. Ezzel újabb távozók jelentkeztek, köztük, az Arsenallal idén többször hírbe hozott Buffon is. Buffon többször elmondta, vonza a Londonba költözés gondolata, és ha Angliába távozna, az Arsenal-t választaná. A Daily Telegraph, és az Evening Standards is leközölte, hogy Buffon ma aláírhat.

msn:[email protected] bárki felvehet

jbal
védõ kell

vmvr
Az Arsenal kész 30 millió eurót fizetni Tévez-ért
Úgy látszik, hogy divatba jön a futballban az a szokás, hogy ha a játékos megunja a csapatát, akkor kiállítatja magát, vagy éppen az edzés idején bulizik egy partin, reménykedve abban, hogy a klub megelégeli a kihágásokat és elküldi. Ugyanez játszódhat le a Corinthians-nál, ahonnan a vb egyik felfedezettje minden bizonnyal nagyon szívesen távozna. Kérõ is akadna, hiszen több élcsapat is bejelentkezett a támadóért. A londoni klub 30 millió eurót is kifizetne a 22 éves tehetségért. Az ágyúsok nincsenek könnyû helyzetben, hiszen Tévez-ért a Manchester United, a Chelsea, a Bayern München és a Real Madrid is bejelentkezett. Igen ám, de brazil lapok tudni vélik, hogy Tévez már megegyezett a Roma-val és a menedzsere jelenleg is Olaszországban tartózkodik, hogy véglegesítse a szerzõdést.

forrás: foci24.com

Az elmúlt hétben hány csatárt akartunk igazolni, most már akkor jöjjön tevez, vagy mindegy, de igazolni kéne még valakit, hisz wenger azt mondta, hogy van pénz, akkor meg?

5w0rdf15h
maradni fog mind2 szvsz

de nekünk akkor is kéne igazolni egy védõt <#szomoru1>

vmvr
cole most ugy döntött, h maradni akar😊 Szerintem maradjon, ha motivált lesz akkor nincs gond. Reyes meg mennyen a fenébe el, az atletico még akár egy torrest is adna érte, ami nem lenne rossz, de 3nap mulva minden kiderül!

jbal
jöjjön.ha adunk érte sok pénzt meg ezt a fzetést eljöhet ide.
Cole akkor megy?és Reyes?

vmvr
Wenger és Ferguson harca Reo-Coker-ért
Az Arsenal menedzsre, Arséne Wenger ragaszkodik a 22 éves játékoshoz, hogy megerõsítse a középpályát, viszont lehet, hogy a Manchester-rel kell versenyeznie a játékosért, ugyanis ha a Manchester-nek nem sikerül leigazolnia Owen Hargreaves-t a Bayern-tõl, akkor õk is szívesen szerzõdtetnék az angol U21-es válogatott csapatkapitányát. Ferguson, aki már 18 millió fontot költött Michael Carrick-re elmondta, hogy még akar egy védekezõ középpályást, hogy megteremtse az egyensúlyt a támadó és védekezõ szellemû játékosok közt. Reo-Coker pótolhatná Roy Kean-t.

Reo-Coker tudja, hogy van egy olyan pont a szerzõdésében, miszerint távozhat, ha a tavalyi szezonban elsõ három helyen végzett csapat valamelyike hívja. Ez megnyithatja a kapukat a Manchester elõtt, de az Arsenal csak negyedik lett. Attól is függ, hogy az Arsenal milyen ajánlatot tud tenni, hogy mennyi pénzt kapnak Cole átigazolásából a Chelsea-hoz. A Cole ügy a héten lezáródik.

Érthetõ, hogy Reo-Coker távozna, hiszen míg a West Ham-ban 15 000 fontot keres egy héten, addig Manchester-ben 40 000 fontot, az Emirates Stadionban, pedig 45 000 fontot keresne. A West Ham United menedzsre, Alan Pardew elmondta, hogy megfelelõ ajánlat esetén elengednék a játékost, csökkentve ezzel népszerûségét a szurkolóknál.

Jöjjön, a neve miatt mindig is szerettem😊

vmvr
egyet értek veled, madridista barátom kinek csapata x-re áll a villareal ellen, mindenfajta kritikát elkell fogadni, de én tudom, h swordfish zord külseje mögött, jámbor szív lakozik😊

hunbasser
mi realosok nem a flémért jövünk amúgysem,h a félreértéseket elkerüljük.a kritikát meg igen is fogadni el,el kell fogadni

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Nem flémeltek a realosok😊, és ha jól játszottunk volna, akkor berugjuk a helyzeteket, persze kell ahhoz egy jó adag szerencse is, ami a kövi brough elleni meccsen lesz!

Amadeus
amúgy hiába flémelnek a realosok, jol játszott az arsenal csak egyszerûen nem jött össze semmi, a realosok meg csak azért próbálkoznak a flémeléssel mert nem tudták kiheverni még a tavalyi bl vereséget az arsenaltól, vagyis Henrytól<#mf1><#mf1><#mf1>