Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
naja de akkor meg az lenne h abramovics ezt meg azt megvette akkor õ meg lemaradva érezné magát és márcsak azért is bevásárolna...szal én tartom magam ahhoz h megvunk nélküle is 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
hát azért a zsozsó sosem jön rosszul,az megint más dolog,h ezért fikáznának benneteket...kivéve akkor,ha nem vásárolná agyon magát deripaska

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
jah õ csinálta 😊

eddig is megvoltunk milliomosok nélkül....megcsináltunk egy szezont veretlenül milliomosok nélkül...jó játékosokat neveltünk szintén milliomosok nélkül...szal csak idõ kell és összeszokik a csapat, tapasztalatot szereznek a fiatalok és belejönnek 😉

hunbasser
oO avatar by RaZoK? neki volt ilyen logója.bocs az offért

sztem jól járnátok a pénzesbácsival,csak nem szabad engedni,h mindenkit eszetlenül megvegyen.wenger úgyis mondaná,h "te,figyelj,õ minek nekünk?" és akkor gondolom hallgat majd wenger szavára

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
pontosan nem kell ide orosz milliárdos anélkül is tudtunk és tudunk bajnokok lenni!! nem úgy mind a cselszki...

vmvr
Igen, énis olvastam a hírt, nem tudom, hogy jól járnánk-e vele, én személy szerint nem biztos, h örülnék, ha megvenné a klubot, mert attól tartok kb. az lenne, mint a cselzinél: mindenhol sztár,sztár, sztár ami nem hiszem, hogy olyan jó, mert kilehet belõle jönni elég rosszul is: Lásd Real Madrid, tele van zseniális focistákkal, és nem mindig megy nekik olyan jól, sõt...
nem tudom, hogy jó-e lenne az arsenalnak pl: egy arsenalszkij becenév😊 Szerintem egy
olajmágnás nélkül is lehet bajnok az arsenal!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
most olvastam még csak!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Deripaska megvenné az Arsenalt!?

Oleg Deripaska orosz milliárdos tárgyalásokat folytat az angol Arsenal labdarúgócsapat megvásárlásáról .

A Kommerszant értesülése szerint a RusAl alumíniumipari csoport élén álló Deripaska több más üzletemberrel együtt többségi részesedés megvételérõl tárgyal, az ügylet értékét 350 millió fontsterlingre, 660 millió dollárra teszik.

Az Arsenalban 28 százalékos részesedéssel rendelkezõ Danny Fijman hajlandó lenne eladni részesedését, ugyanígy a 21 százalékos tulajdonrésszel bíró David Din is.

Oleg Deripaska vagyonát 7,5 milliárd dollárra teszik.

Augusztus végén látott napvilágot a hír, hogy Oroszország két legnagyobb alumíniumipari konszerne, a RusAl és a SUAL, s ezzel világméretekben az elsõ számú gyártóvá léphet elõ. A tervezett új, 22 milliárd dollár értékû társaság egynegyedét Oleg Deripaska birtokolná, míg a másik egynegyed rész Viktor Wekselberg nagyvállalkozó, illetve köre tulajdonába kerülne. A fúziót októberben tervezik bejelenteni.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Zizou5
jaja, jo a topic csak tul piros, nem tok eltájékozodni benne. vmi sárga vagy kék vagy nem tom vmi 2. arsenal szín is kellene bele nem csak piros. de szvsz, ettõl függetlenül nagyon jo.

Nuno88
nájsz topik lett ez is 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hunbasser
a desinghoz még annyit hozzátennék,h a pirosvonalat alig találtam meg 😄

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Hûûû jó lett, bár kicsit begolyózik a szemem a sok pirostól 😄
Fõleg ahova írnom kéne 😊 De Gabber, minden tiszteletem a tiéd.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
Remek, köszi!

Rolka
Itt van a tegnapi BL meccs! Gondolom érdekel titeket!

vmvr
Szép az uj banner és az egész design, köszi gabber!

5w0rdf15h
gabber volt az alkotó 😊 mi csak igazgattuk mit merre hogyan 😛

de örülök h tetszik 😊

kuktabá
dik mire megtaláltam hovakel irni szinvak lettem piroskáék.----------SDFAFD::SDF

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Anthony001
He itt meg mivan?😄
Nagyon zsír lett, azt hittem eltévedtem😊
Grat a mûvésznek

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hunbasser
jó lett a design,grat!

ReaL MaDRid x siempre

Rolka
Vlki nem tudja belinkelni a tegnapi meccset?

Rolka
Vááááááá de fasza az uj banner!<#eljen><#eljen><#eljen>

5w0rdf15h
<#smile><#eljen><#worship>

gabber_saviola
nincs mit, gabber egy rendes modi -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
isten vagy -.- nagyon nagyon szépen köszönjük 😊😊

Solidus
Gondoltam benézek,régen jártam erre...Erre mi fogad?Nagyon jó lett.Grat az elkövetõnek!

.:SOLIDUS:.

báttyó02
gfecijó lett,htxvm Gábor

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
TÁDÁÁÁÁÁÁÁM -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
közbe épp a topicdizájnon dolgozgatunk nemsoká betesszük -.-

amúgy most megy viasaton gólösszefoglaló nézzétek!! 😊

5w0rdf15h
ok py

báttyó02
az a régi múlt
most meg már több éve akkora 0ák vagytok hogy a magyar válogatott is megverne titeket 😄DD
ühüm ühüm.

Zizou5
mond lécci el hány bajnokságot, kupát, illetve hány blt nyertetek ti? ühüm ühüm. igen vmvr igen. majd eccer amikor majd 10henry lesz ott akkor majd egyszer talán sikerülni fog a közelbe jutni hozzánk. ez az egyik amit akartam mondani a másik meg az, h én csak kérdeztem vmit, ami semmi sértést nem mutatott a csapatod felé, és ere engem leoltasz. ez nem fair.

vmvr
real madrid... az nem csapat...

5w0rdf15h
ja aszittem vmi streamen 😊

5w0rdf15h
vhogy senkinek se jön össze semmi abba a csapatba lásd woodgate,samuel,beckham,most meg cannavaro és reyes...

Anthony001
Viasaton mutatnak gólokat😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

báttyó02
hát most nálatok szinte semmi nem jön össze..

Zizou5
reyes az arsenalba is mindíg a kötényre ment? hát most nálunk nem jön neki össze sokszor..

vmvr
háháááá remek

5w0rdf15h
53' <0 - 2> T. Rosicky

hol nézed a meccset anthony?

Anthony001
Úristen mekkora gólt lõtt a Rosicky

Anthony001
Mivan Toureval???
Megsérült? mert lecserélték

5w0rdf15h
meg piroslap szal innentõl csak a gólkülönbség a kérdés -.-

báttyó02
<#wow2><#wow2><#wow2><#worship><#worship><#worship>

5w0rdf15h
most nyertük meg a meccset hamburgba 😛

13' Hamburger SV <0 - 1> Arsenal
10' piroslap S. Kirschstein
12' <0 - 1> G. Silva (pen.)

vmvr
GÓÓÓÓÓLLLLLLLLL! VEZETÜNK! 11-esbõl, GILBERTO szerezte a gólt!

báttyó02
jajj monoton? :C
nehogymá egy kötsög reálos csináljon nekünk bannert :ADSDSAsAD

5w0rdf15h
a banner az készül monoton csinázza -.-

báttyó02
okés beszélek a hozzáértõkkel 😊

5w0rdf15h
tõlem csináljuk meg de sajna én nem naon értek az ilyen grafikához :S

báttyó02
cselszkitopik kurvajó lett D:
kéne csinálnunk valamit a háttérrel is nem? valami címert kéne betenni meg jókis bannert 😊