Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
az a kosár,vagy gyûrû amirõl te beszélsz,a palánk az amirõl bepattan.de igen,pl arra is jó,mert alulról ki lehet ütni,és ha vmi ilyesmi van...vagy,h kiment e a vonalon a labda(ugye levegõben ez bajos),de ez már nagyon off.az a lényeg,h a futballba nagyon kéne,mert nagy sok meccs ilyen hülyeségek miatt dõlt el.pl most a ti meccseteknél is jól jött volna a videóbíró

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
nem mondod komolyan ,hogy lenne játékvezetõ? Én ettõl függetlenül nem lennék híve a videóbírónak. NBA-be minek, lássák, hogy átment-e palánkon a labda?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
varázsa...attól még lenne játékvezetõ...a videóbíró csak a kétes eseteknél kellene.nfl-ben,nhl-ben mûködik,sõt sztem még sok helyen használják,asszem az nba-ben

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Nekem is egy idõben volt ilyen. Pesti zete drukker vagyok, és tavaly elõtt
kint voltam a vasas elleni meccsen, akkor asszem kiesõ volt a vasas, hát mi lett a meccs vége? 1-0 a vasasnak. Tavaly is volt szerencsém kint lenni a vasas elleni meccsen, ott 0-0 lett... És van jobb is, az MTK - ZTE, emlékezetes 6-3-as meccset is volt szerencsém végig "élvezni" a helyszínen, és az Újpest - ZTE 5-1-rõl ne is beszéljünk,meg még sorolhatnék egy pár remekül sikerült pesti zete produkciót, aminél reménykedtem, de hiába... , de idén bajnok lesz a zete😊És az arsenal is természetesen😊 bocsi az offért😊

ennél szokott hidegebb lenni dcemberben Angliában, olaszban 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

az hagyján, tavaly nekem mi volt 😄DD nem kedvelem a Chelseat, Juvét, Bayernt, Barcát, + MS fan vagyok. És kik nyertek? 😄DDDDD <#falbav><#falbav><#falbav> Ja és Arsenalnak nagyon szurkoltam az elõdöntõtöl 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
Én nem lennék híve a videobírónak, mert szerintem jobb, ha a bíró megitél valamit az legyen úgy, és azt ne lehessen felülírni, azt hiszem ennek van valami varázsa. (meg néha jól is jön😊, de persze lehet is nagyot szopni lásd: CSZKA - Arsenal)

hunbasser
mondjuk sztem kár ezen filózni,h szabályos volt e vagy nem,le volt e vagy nem...ha a bíró megadta akkor gól,ha befújta les,ennyi.hiába,h nem úgy van,attól még les,mert a bíró azt mondta.ezért lenne a jó a videóbíró és a gólbíró(ami direkt csak a gólvonalra van specializálódva)

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
de gilberto silva golja szabálytalan, les volt.

5w0rdf15h
ja meg gilberto silva gólját se adta meg ...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rolka
Most nézem,hogy tegnap rugott Henry egy szabályos golt és az a mocskos geci bíró nem adta meg!<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

webibebi
de rossi legalább világbajnok lesz

msn:[email protected] bárki felvehet

kicsit hányingerem van...
tököm kivan, hogy minden sportban azok szívnak akinek szurkolok...

MS elbukott, Kiminek szar volt az egész éve, Rossi elbukta a befutót, Arsenal kikap - megyek, iszok vmit...<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

5w0rdf15h
mindig az szól <#smile>

báttyó02
jaja

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
remélem a próféta szólt belõled

5w0rdf15h
moszkvába a hidegbe sokan kikaptak már elõttünk is..és utánnunk is kifognak mivel a hideghez nincsenek hozzászokva a nyugati csapatok ezvan 2 gyõzelmünk van már londonba meg simán elverjük majd õket

vmvr
Nem baj, egy vereség még belefér, de most már kéne vigyázni.

Kaplan
kár érte.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

webibebi
kikaptunk sajna

msn:[email protected] bárki felvehet

vmvr
Ebbõl sajna szopás lesz, de hát nagyon erõs, és jó csapat a CSZKA, nem véletlenül játszottak 2005-ben uefa kupa döntõt.

Rolka
Nem baj majd itthon meg verjük õket két hét múlva!<#boxer>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Sajnos nem fog sikerülni <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

Kaplan
Meg kell lennie a meccsnek! MEG KELL LENNIE! Kötelezõ! Gyerünk srácok, adjátok ki a lelketek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
szerintetek mi lesz a meccs vége?

5w0rdf15h
ja pontosan mivel nagy az idõeltolódás meg ugye a hideg este...odafagynak a nézõk 😄

vmvr
nem úgy tünt😊

Rolka
második félidõ csak jobb lesz! Vlki a keretet tudja?

jbal
tudom.

báttyó02
😄D!
kb.

vmvr
Azért most, mert Moszkvában van a meccs, és ugye ott már mittomén hány óra

hunbasser
úgy érzem ezt tudnod kellett volna...

ReaL MaDRid x siempre

jbal
dik most játszunk tényleg:|||😄DD

báttyó02
:\\\\\\\\\\\\\

35' CSKA Moscow <1 - 0> Arsenal
24' <1 - 0> D. Carvalho

vmvr
bazz, most kell össze szedni magunkat

Rolka
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ki fogunk kapni! Vezet a moszkva

Rolka
a newcastle vezetett 1:0ra és diouf 2 perc alatt meg fordította a meccset!

Zizou5
?? mi történt?

Rolka
Hát nem igaz! <#gonosz2> Diouf két perc alatt meg forditotta a meccset! Most csuszunk egy helyet! picsába

grebber
Na már a 4.-ek vagyunk.Neadj Isten elmaradott meccset hoznánk akkor már a 3. hely is meglenne!

Next PC upgrade: 2022

vmvr
ja, reméljük jövõhéten a reading ellen is hasonló eredmény lesz, de vigyázni kell, mert a reading képes meglepetésekre

jbal
hát ez a meccs simán megvolt😊

báttyó02
<#worship>

5w0rdf15h
naja

amúgy már 3-0 😛
adebayor

báttyó02
zsír csak hányadék ez az új sg :\

5w0rdf15h
thx elvileg mostmár jó 😊

jbal

5w0rdf15h
akkor valszeg törölték a képet mer a linkje nem jön be...de az a baj h gabber galériáját én nem tom megnézni mer ilyet ír ki h engedély megtagadva..mind1 vki nézzen be hozzá hátha megtudja nézni és nyomja be ide a képet pls htxvm

vmvr
nálam se jelenik meg

5w0rdf15h
nálatok megjelenik a banner? D: me nálam mióta új dizájn van nem jelenik meg