Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát errõl van szó, leírtad a lényeget. A focit gólra játszák 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugye-ugye, akkor ezek szerinte nem csak én látom úgy, hogy az utóbbi meccseken csak szenvednek, mind a BL-ben mind pedig a ligában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vmvr
Azt hiszem a helyezés is számít! És a mutatott játékkal nincs gond, csak a helyzet kihasználással.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
te beteg vagy, mó! Hát olyan tetszetõs támadásokat vezetnek, hogy sírok örömömben, de mikor már a kapu elõtt vagyunk, akkor pedig bánatomban, mert ott még 0,4méterrõl is sikerül kihagyni a helyzetet.

hunbasser
no,ezt akartam én is írni.

vmvr:ne a helyezést nézd,vagy te csak ezt látod?itt a mutatott játékkal van a gond.

ReaL MaDRid x siempre

Shep
Azért nagyon remélem ,hogy nyernek a végén 😊

Shep
Nem minden a helyezés, nállam a játék a lényeg, és hát az nem az igazi az idén.

vmvr
Érdekes figura vagy, nálad a PL 3.helyezett csapata szar?

Shep
Hát ebben igazad van nem ettõl lett szar. 😊

GRAT neki, és Arsenalnak ezért <#worship><#worship>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

most egy bekapott góltól még nem lesz szar 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Shep
Hát ilyen szar ez az arsenal? Hihetetlen.

vmvr
bazmeg dyer

Kaplan
Basszus 0-1 oda...nc.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zizou5
arsene wenger tisztelet neki, h ilyen szépeket mond.

vmvr
semmit nem nyert, de hallod leállhatnál már, mindig jössz ide és írod a hülyeségeidet, menjél a real-barca flémtopikba égetni magad AS😄FA😄_A_S

báttyó02
igen én is ezen filóztam hogy ha nem lkett volna a fejelés akkor komoly esélye lett volna rá neki is! de így sajna...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
áá ez hülyeség.Cannavaro semmit nem csinált.csinálta tavasszal a szokásosat.a VB-n jó volt mondjuk én nem láttam tõle semmi érdekesett.aztán meg kiesett a Juventussal a másodosztályba és elment a Real-ba ahol egy fos.

Zizou5
rosicky?

Zizou5
henry mit nyert?

vmvr
De még nem elég😊

Zizou5
vb legjobb játékosa semmi? ja bocs elnézést h ilyen fax vagyok..

vmvr
Megint csak jöhet akkor, mit nyert idén? semmit

Zizou5
zidane kaphatná, ha nem lett volna a bizonyos incidens. ha az nem lett volna, sztem õ kapta volt!

most attól hogy egy játékos nyert mittudomén egy bajnoki címet attól még lehet hogy ha 3szor beállt akkor is szarul játszott...mégis nyert egy címet:\

Nem azt mondtam, hogy csak az számít, de sokat számít. Nem én találtam ki

sztem a vébé nagyon sokat nyomott a lattba...

és az idei idényt szvsz nem nézik

de Henry igaz már évek óta ott van azok között akik már nagyon megérdemelnék

báttyó02
hátde dik :@
és az kit érdekel hogy nem nyert semmit henry??
most attól hogy egy játékos nyert mittudomén egy bajnoki címet attól még lehet hogy ha 3szor beállt akkor is szarul játszott...mégis nyert egy címet:\
kánnáváró a vb-ig,és a vb-n nagyon jó volt,kész ezt lekopogom,de miután elment a realba oylanokat csinál mint egy nb6os nyugdíjas ember
tény,hogy juvéba jó volt.thurammal nagyon megértették egymást...tény,hogy vb-n nagyon jó volt..
de henry ÉVEK óta anglia magsan legjobb játékosa,a bl-t is szinte csakis neki köszönhetjük,hiszen õ vitte a hátán a csapatot...igaz nem nyerték meg a döntõt...ott már nem volt elég a rettentõ tehetséges,de nagyon tapoasztalatlan fiatalocska csapat
vb-n igaz nem õ volt a legjobb összességében,de így is hozta a teljesitményt és lõtt pár gólt... a vb-t sem nyerték meg...ott már nem volt elég az a nagy akarás mint addig...ezek ellen az alibi focit játszó akárkik ellen..

vmvr
Neked ilyenkor nagyon fáj a fejed?

A hír még nem hivatalos.

gabber_saviola
világbéke

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a tejesítményére, mi másra? Mert kinek kellet volna adni? Dinhonak, Zidane-nak? Ugyan. Henry meg nem nyert semmit idén se sajnos... Most õ érdemelte ki, teljesen megérdemelt.

báttyó02
kánnáváró kapta a aranylabdát :

Rolka
Was ist das? <#wink>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

báttyó02
Fabio Cannavaro, whose official web site is powered by Goal.com, will be named the winner of the Golden Ball (Ballon d'Or) as Europe's top footballer. The announcement will be made official on November 27.

pffff

Zizou5
sztem meglepetés lesz!

5w0rdf15h
sima 3-0 ide 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

drowns41
2:0 ide

http://sum41.uw.hu

vmvr
a lokódnál mi az a Luque? csak nem az újkastélyos luque-ra gondolsz vele?

vmvr
Reméljük, hogy nem pont ellenünk szívják meg magukat.

báttyó02
csak nehogy most legyenek formába a xarkák

Gunnersboy
kevéééééééééééééééééssss 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
megegyeztünk😊

4-0 nektek 😊

vmvr
mit tippeltek a 2nap múlvai Arsenal - Newcastle-ra?

banok
torrent teljes meccs kõ?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zizou5
hát srácok nem gondoltam volna h 3-0lesz... grat szép volt arsenal!

báttyó02
nagyon jól játszottunk,a végén azért adebayor is belõhette volna....na mind1 😊

banok
Arsenal-Liverpool
1-0 Flamini 2-0 Toure 3-0 Gallas

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rolka
Jah azt én is meg figyeltem!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
majd max holnap

Kaplan
Csak azért maradtam a buliba ott idáig (amúgy szar volt), hogy végignézzem a meccset. A társoságban volt 5 MUs, 1 Chelsea-s, 3 Pool-s, és én egyedül Arsenalos. Hehe, rendesen szidtak mikor adiost mondtak nekik 😉

Go Go Gunners! Hajrá Arsenal! Szép volt fiúk!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!