Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menjetek a saját fórumba azt annyi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de azér okoskodik
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hiába látni hogy nagyon jól játszik adebayor,sõt walcott is,egyszerüen nem tudunk gólt lõni :\\\\\\\\\
de beszarás hogy megint kapufa,számlálhatatlan sok helyzet és nem tudunk gólt rúgni
ez a faszkalap bolton meg oylan iszonyat csicska játékkal szerez gólokat hogy az valami hihetetlen...csak felívelik,és vagy talál embert vagy nem
hihetetlen
fõleg most kell megfogni a meccset h a boltonnál kiesett a két szélsõ védõ
de ezen az anelka gólon még mindig befosok 😄D
Meglesz ez a meccs..
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
mekkora golt lõtt anelka attyauristen :WWW
Ez a Davies gyerek meg lökdösse az anyját
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Gallas
Henry
Rosicky
Gilberto
De azért remélem nyerünk valahogy:S
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
de ennek legalább én is örülök,h Pista gólt szerzett 😊
ReaL MaDRid x siempre
Van egy fc-arsenal.hu nevû oldal ami nem frissül és ha megpróbálom frissíteni eltünik a kép,próbálja már meg valaki megnyitni aztán visszaírhatna mi volt,vagy hogyan lehetne korrigálni a hibát.Kössz
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- Egyre több sportágban élnek a technikai fejlõdés adta lehetõségekkel és a vitatott helyzeteket visszanézik videóról, csak a futball irányítói nem engednek az elveikbõl - mondta Wenger. - Napjainkban a videobíró nélküli mérkõzés olyan, mintha félhomályban rendeznék az esti villanyfényes meccseket. A különbözõ kameraállások lehetõvé teszik, hogy százszázalékos bizonyossággal meggyõzõdjünk egy-egy játékvezetõi ítélet helyességérõl. Nem értem, hogy tévedések esetén miért nem adunk esélyt a bíróknak a korrigálásra.
A tréner szerint, ha bevezetnék az általa követelt újítást, akkor a meccseken tényleg kizárólag az számítana, ki a jobb, nem kellene attól tartani, hogy egy játékvezetõi tévedés dönti el a végeredményt.
Én eddig nem voltam videobíró párti, de CSZKA - Arsenal óta rájöttem, hogy, ha ott lett volna videobíró, akkor nyerhettünk volna, ezért tényleg jó lenne, ha bevezetnék.
Még a porto-n kell átgyalogolni, nem lesz könnyû.
Az MTV-n lehet szavazni, hogy melyik meccset mutassák két hét múlva, szavazzunk minél többen, minél többet, hogy az arsenal - porto-t mutassák!
Nem volt semmi😄
Walcott+Baptista
Viszont Henry nem játszhat jövõ héten...remélem addig felépül Gallas is meg Rosicky is.
Negatívum: Rengeteg sárgát kaptunk, attól féltem h Piros is lesz:S
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
msn:[email protected] bárki felvehet