Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amugy én inkább sírtam mint nevettem a meccsen :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Arsene Wenger 10 éve irányítja az Arsenal együttesét, ezen idõszak alatt a gárda 3 bajnoki címet (1998, 2002, 2004) és 4 FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005) nyert, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligája döntõjéig is eljutott. Hogy mi a titok? Egyszerû: a francia mester érkezése elõtt a játékosok csokival tömték magukat, ennek azonban vége lett...
- Megtiltottam a csokoládéfogyasztást. Az elsõ mérkõzésre menet, a Blackburnbe vezetõ úton a játékosok azt skandálták: Vissza a csokikat! - elevenítette fel a történteket Wenger, aki egyúttal azt is elárulta, földrajzilag nem képezte magát a tíz év alatt. - Nem lettem angol, francia vagyok, néha úgy érzem, egy szigeten élek, amit Arsenalnak hívnak. Ha valaki Londonban városnézõ túrára szeretne menni, ne engem kérjen fel idegenvezetõnek, mert eltévedne
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Bár azért egy X jó lenne
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
GGMU
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
adebayor meg még cserék közt sincs
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
A tippem 0-4
Chelsea: elzárják a pénzcsapot?
A londoni együttes orosz tulajdonosa egy interjúban elmondta, hogy a jövõben kevesebbet akarnak költeni a játékospiacon, a saját tehetségek felnevelésére szeretnék inkább a hangsúlyt fektetni.
Roman Abramovics által 2003-ban megvásárolt Chelsea az elmúlt idõszakban mindenkit megvett, akirõl Jose Mourinho azt gondolta, hogy szüksége van rá a csapatban. A pénz nem volt gond, hiszen az orosz milliárdos szinte kiapadhatatlan forrásokkal rendelkezik.
A jövõben mindez megváltozhat, hiszen az UEFA egy olyan rendelet elfogadását fontolgatja, amely keretek közé szorítaná az igazolásokra fordítható összeget. Az európai szövetségi szerint kiegyenlítettebbek lennének az erõviszonyok, ha nem lehetne mértéktelen mennyiségû pénzt eltaposni a játékospiacon. Roman Abramovics ezért az Observernek adott interjúban kifejtette, hogy a jövõben a keret feltöltésénél a saját utánpótlásukra hagyatkoznának.
Az interjúban Abramovics arról is beszámolt, hogy neki nincs semmiféle beleszólása a kezdõ tizenegy összeállításába. "A játékosvásárlások esetében én is elmondom a véleményemet, de az utolsó szó mindig Mourinhóé." Ezzel a kijelentésével cáfolta azokat a pletykákat az orosz üzletember, amelyek szerint õ ragaszkodott volna Andrej Sevcsenko leigazolásához.
A 40 éves Abramovicsnak saját bevallása szerint jó a viszonya a portugál trénerrel. "Nem vagyunk barátok, de mindent meg tudunk beszélni. Mind a ketten nagy tisztelettel kezeljük a másikat."
forrás: fn.hu