Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
SheffU.-Arsenal 1-0 gól LINK ITT

/valami semprepalermo nevü srác rakta fel <#vigyor1>/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Thx... 😄DDD

A vicceset idézõjelben értettem... <#idiota><#zavart2>

báttyó02
bazz az a logó 😄DDDDDDDDDDDD
amugy én inkább sírtam mint nevettem a meccsen :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
Nem láttam a meccset, de vicces lehetett... :o

Zizou5
nem válaszoltam cinikusan, ott a smile, és ott van h csak 1 mosolyt akartam szerezni, ami nem cinikus, hanem jolelkû manapság de mind1.

vmvr
nem tudom minek kell ilyen cinikusan válaszolni-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zizou5
nem szoktam arsenal híreket olvasni, nem vok arsenalos, elnézést h élek. 😊 csak 1 mosolyt akartam szerezni 😊

vmvr
Ez tudod milyen régi "hír"?

Zizou5
Wenger betiltotta a csokit 😄

Arsene Wenger 10 éve irányítja az Arsenal együttesét, ezen idõszak alatt a gárda 3 bajnoki címet (1998, 2002, 2004) és 4 FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005) nyert, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligája döntõjéig is eljutott. Hogy mi a titok? Egyszerû: a francia mester érkezése elõtt a játékosok csokival tömték magukat, ennek azonban vége lett...
- Megtiltottam a csokoládéfogyasztást. Az elsõ mérkõzésre menet, a Blackburnbe vezetõ úton a játékosok azt skandálták: Vissza a csokikat! - elevenítette fel a történteket Wenger, aki egyúttal azt is elárulta, földrajzilag nem képezte magát a tíz év alatt. - Nem lettem angol, francia vagyok, néha úgy érzem, egy szigeten élek, amit Arsenalnak hívnak. Ha valaki Londonban városnézõ túrára szeretne menni, ne engem kérjen fel idegenvezetõnek, mert eltévedne

vmvr
hopp, ezt elírtam, köszi a helyesbítést😄

Zizou5
akinek mezõnyjátékos védte a kapuját, helyesebben (A)

Shep
Na sebaj majd legközelebb lesz egy nagy x a Charlton ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vmvr
Vicc volt az egész, hihetetlen, hogy nem tudunk gólt lõni egy újonc csapatnak, akinek nem mezõnyjátékos védi a kapuját... ettõl függetlenül, minden elismerésem a Sheffield United-é.

báttyó02
beszarás,de iszonyat szarul játszottunk már az elejétõl kezdve....egyértelmüen lejött hogy semmi elképzelés nem volt a játékunkban,passzok se jöttek össze...hát ez van tényleg nem érdemeltünk gyõzelmet :\

Golyo69
1-0 😄 lol hát sorry de tényleg megérdemelte a sheffild..amért így küzdött 😄

GGMU

Anthony001
és...attól még kikapunk

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Golyo69
labdabirtoklás 85-15 😄 az arsenalnak 😄 lol

GGMU

Golyo69
bazz mit védett 😄😄

GGMU

Golyo69
Phil Jagielka
Bazzg milyeneket véd már 😄 BEadásokat hogy kiüti 😄😄 LOL 😄

GGMU

Anthony001
Jah most az egyszer az életben egyetértek veled😄
Bár azért egy X jó lenne

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

grebber
LOL milyen gyõzelemrõl beszélsz kikapunk így is szánalmas 😞

Next PC upgrade: 2022

Anthony001
Hát mit is mondjak...eléggé gáz ez az egész meccs...eskü nem érdemel gyõzelmet az Arsenal..

Golyo69
jah ha így sem nyertek 😄 most nektek szurkolok 😄 mert fogadtam is a meccsre 😄 meg ekkora lol hogy nincs kapusuk 😄😄 😄

GGMU

Zizou5
LOOOL! nem vittek cserekapust meccsre?

5w0rdf15h
megsérült sheffield kapusa és nincs tartalékkapus nevezve 😄 így mezõnyjátékos állt be D: hátbazz ha így nem nyerünk...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
jah Lehmann összehozta a gólt 😞

vmvr
vezet a sheffield gecc

báttyó02
dikkkk aliadiere a kezdõben O_O_O
adebayor meg még cserék közt sincs

hunbasser
elõbb-utóbb kipukkadnak szvsz

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Ez a szezon és talán még egy, s mi leszünk azok 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
reméljük, bár eddig nem mi vagyunk a legstabilabb csapata a PL-nek

5w0rdf15h
hát elvileg könnyû meccsek jönnek 😄 sheffield idegenbe szombaton aztán hétfõn otthon a charlton majd idegenbe a blackburn 13.án

Kaplan
Úgy érzem hamarabb elfognak õk fáradni mint mi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
És valószínûleg fogja is... Nagyon nagy formámban vannak

5w0rdf15h
sajnos bolton tartja a lépést :S

vmvr
igen, jó lenne tartani is

5w0rdf15h
jah és ami a legjobb h a liverpool kikapott a blackburntõl így újra 3. helyen állunk 😊

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RvP!!!!!!!!!!!!!!!!!

vmvr
ezt jókor mondod-.-

webibebi
1-1 az eredmény eddig

msn:[email protected] bárki felvehet

grebber
1-0 😞

Next PC upgrade: 2022

webibebi
essien góljával lett x

msn:[email protected] bárki felvehet

vmvr
Tornyi Barna nem enyhén elfogult a Watford-al szemben...

A tippem 0-4

báttyó02
2:2 lett a cselzi meccs,esli kól öngoljával<#finom><#szeret><#szeret><#smile><#smile>

báttyó02

Chelsea: elzárják a pénzcsapot?

A londoni együttes orosz tulajdonosa egy interjúban elmondta, hogy a jövõben kevesebbet akarnak költeni a játékospiacon, a saját tehetségek felnevelésére szeretnék inkább a hangsúlyt fektetni.

Roman Abramovics által 2003-ban megvásárolt Chelsea az elmúlt idõszakban mindenkit megvett, akirõl Jose Mourinho azt gondolta, hogy szüksége van rá a csapatban. A pénz nem volt gond, hiszen az orosz milliárdos szinte kiapadhatatlan forrásokkal rendelkezik.

A jövõben mindez megváltozhat, hiszen az UEFA egy olyan rendelet elfogadását fontolgatja, amely keretek közé szorítaná az igazolásokra fordítható összeget. Az európai szövetségi szerint kiegyenlítettebbek lennének az erõviszonyok, ha nem lehetne mértéktelen mennyiségû pénzt eltaposni a játékospiacon. Roman Abramovics ezért az Observernek adott interjúban kifejtette, hogy a jövõben a keret feltöltésénél a saját utánpótlásukra hagyatkoznának.

Az interjúban Abramovics arról is beszámolt, hogy neki nincs semmiféle beleszólása a kezdõ tizenegy összeállításába. "A játékosvásárlások esetében én is elmondom a véleményemet, de az utolsó szó mindig Mourinhóé." Ezzel a kijelentésével cáfolta azokat a pletykákat az orosz üzletember, amelyek szerint õ ragaszkodott volna Andrej Sevcsenko leigazolásához.

A 40 éves Abramovicsnak saját bevallása szerint jó a viszonya a portugál trénerrel. "Nem vagyunk barátok, de mindent meg tudunk beszélni. Mind a ketten nagy tisztelettel kezeljük a másikat."

forrás: fn.hu

Kaplan
Merry X-mas minden Arsenal szurkolónak!

hunbasser
M.X'mas Arsenal fans!

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
Boldog Karácsonyt minden Arsenal fan-nak<#smile>

5w0rdf15h
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!! 😊

Anthony001
Szép volt Fiúk!

Happy Xmas!