Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HT Liverpool <1 - 4>1 - 4> Arsenal
27' <0 - 1>0 - 1> J. Aliadiere
33' <1 - 1>1 - 1> R. Fowler
40' <1 - 2>1 - 2> J.C. Baptista
45' <1 - 3>1 - 3> A.S. Billong
45' <1 - 4>1 - 4> J.C. Baptista
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ez hihetetlen!😄
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
msn:[email protected] bárki felvehet
41' Liverpool <1 - 1>1 - 1> Arsenal
33' <1 - 1>1 - 1> R. Fowler
😞
36' Liverpool <0 - 1>0 - 1> Arsenal
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
01 Dudek
37 Peltier
04 Hyypia
29 Paletta
28 Warnock
35 Guthrie
08 Gerrard
12 Aurelio
11 Gonzalez
09 Fowler
17 Bellamy
cserék: 25 Reina, 10 Luis Garcia, 14 Alonso, 15 Crouch, 23 Carragher
Arsenal
24 Almunia
31 Hoyte
05 Toure
20 Djourou
45 Traore
32 Walcott
04 Fabregas
17 Song Billong
15 Denilson
09 Julio Baptista
30 Aliadiere
cserék: 21 Poom, 02 Diaby, 33 Connolly, 40 Lansbury, 43 Randall
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
sajnálom azért h elment 😞
Anthony Stokes a Sunderland csapatába igazolt 3 millió euroért(€😉. Az egykori Arsenal játékos 3 és fél éves szerzõdést írt alá új klubcsapatához.
A 18 éves fiatal ír támadót többször szóbahozták elõtte a Celtic-kel és a Charlton Athletic-kel is,de végül a Sunderlandet választotta.
Stokes jelenleg a Skót Premier League gólkirálya annak ellenére, hogy a Falkirk együttesében csak kölcsönjátékosként szerepelt.
Furcsamód, Stokes elutasította a Bajnokok Ligája szereplést is, és inkább az egyik bálványa csapatába a Sunderlandbe igazolt.
"Mindent megbeszéltem Roy Keane-nel, beszéltünk a klub reményeirõl, és ez döntésre bírt." nyilatkozta Stokes, aki már most hétvégén debütálhat az Ipswich Town ellen.
"Nagyon izgatott vagyok, hogy ideigazoltam, s felemelõ érzés az, hogy ennek a klubnak a futballistájának mondhatok magamat. Valószínûleg néhány mozgalmas nap elõtt állok (átköltözés). De már most nagyon várom, hogy edzhessek és játszhassak a klub színeiben"
"Szép idõket éltem át Falkirkban, de most csak a Sunderlandre koncentrálok, és mindent meg fogok tenni az elkövetkezõ 3 vagy 4 évben."
"Bízok abban, hogy sikerül majd kiharcolni a feljutást a Premier Leagube. Errõl is beszéltem a menedzserrel (Keane-nel), s tudjuk, hogy ennek nagy az esélye, hiszen mindössze 3 pontra vagyunk a rájátszást érõ helyezéstõl."
"Már nagyon várom a hétközi edzéseket, s reménykedek abban, hogy néhány percre pályára fogok lépni szombaton az Ipswich Town ellen."
"Az Arsenal egy kíváló klub, s csak jó dolgokat tudok róla mondani. Számtalanszor edzhettem és játszhattam nagy játékosokkal, s ez sokat jelentett számomra."
Stokes a Sunderland hivatalos honlapjának a következõket mondta: "Az a tény befolyásolta fõleg a döntésemet, hogy a klubnak ír kapcsolatai vannak."
"Ez meg fogja könnyíteni a beilleszkedésemet. Néhány játékost már ismerek innen."
Az Arsenal legnagyobb riválisa a Tottenham tett le konkrét ajánlatot az ágyúsok asztalára, miután a hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne megválni a játékostól. Igaz nem túl valószínû, hogy éppen az legõsibb riválishoz fogják elengedni Ljungberget.
Jelenleg 70 ezer fontot keres a svéd játékos, akinek minden bizonnyal be kéne érnie kevesebb keresettel, ha a Tottenhamhez igazolna.
Két spanyol élcsapat a Sevilla és a Valencia is érdeklõdik a 30 éves játékosért.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Õ a kedvencem és szerintem azért mert sérül és emiatt keveset játszik, nem fogják eladni az egyik legtapasztaltabb embert a csapatból. A fiataloknak szükségük van rá, hogy megtanulják tõle, hogyan kell küzdeni 😊
http://sum41.uw.hu