Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
már rég megy a meccs,de sport 2-n még csak félkor kezdik 😄Ddd

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
nah még 15 perc GOGO GUNNERS! 😊

tippek? megint olyan sima lesz? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Adebayor felépült és már játszhat a Blackburn elleni holnapi meccsen.

Sajnos Gallas rásérült a régi sérülésére így még 3-4 hetet kell kihagynia 😞

Ljunberg még mindig sérült így õ sem fog játszani.

Eboué sincs még 100%os állapotban így nem biztos h játszik majd szombaton.

Többiek egézségesek és készek pályára lépni 😊

link

vmvr
bsz grebber!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

dotkom
Boldog szülinapot Grebber!

http://atwwebmaker.tx.hu/

grebber
Köszönöm szépen! És elnézést a bocsánatért<#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
BSZ grebber

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
Igen.Boldog Szülinapot Grebber!!!

5w0rdf15h
Wenger nem akarja eladni Ljunberget.

vmvr
Nagy csereügylet készülõben

Az Arsenaltól Lauren és Ljungberg költözne az Upton Parkba, míg cserébe az ágyúsok megkapnák Nigel Reo-Cokert. Egyes információk szerint Lauren és Wenger között megromlott a viszony, melyre bizonyíték, hogy a Lauren otthagyta az edzést miután kiderült nem játszik a Liverpool elleni Ligakupa mérkõzésen.

Napok óta találgatják, hogy Ljungberg valóban elhagyja-e az Arsenalt, miután olyan pletykák keringtek róla, hogy a klubtól eltanácsolták. De nézzük mit nyilatkozik az edzõje Arséne Wenger az üggyel kapcsolatban:

"Napok óta kering több pletyka is Freddie jövõjérõl. Én csak azt tudom mondani, hogy rengeteget tett ezért a klubbért mióta ideigazolt, s a csapat meghatározó játékosává nõtte ki magát, s most is fontos szerepet tölt be."

"Ennek ellenére nem tudom a jövõt megjósolni, mindenesetre Ljungberg nyerõ típusú játékos, akibõl még van mit kihozni."

zaki
Jah, boldog szülinapot!

hunbasser
bsz grebber!

grat vmvr!mutasd! 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Muti! 😊

vmvr
megérkezett Londonból a klubtagságim😊

Hali!
Kimit tud az átigazolásokról???
RIBERY????

MSI GX600PX-214hu Notebook

5w0rdf15h
de nem 😄 bakker

a Cardiff city az FA kupába ellenfele a Tottenhamnek és mivel újra kell játszaniuk azt a meccsüket január 17.én így nem akkor lesz velünk a LIGAKUPÁBAN az elsõ meccs hanem rá egy hétre 24.én lesz az Emiratesben az elsõ meccs és rá 1 hétre 31.én meg idegenben

remélem mostmár tiszta 😄

Gunnersboy
nemazhogy bonyolult csupán ha ujrajáccák a tottenham meccset s a cardif nyer akkor velük jáccunk nem? 😊 erre akartam rávilágitani 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Grt Arsenal KING TEAM !

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jbal
😄DDD
nem vótam gépnél

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

drowns41
De írtam 😛 Olvass lejjebb

http://sum41.uw.hu

hunbasser
ezeket te töltötted fel?

ReaL MaDRid x siempre

banok
aki nem látta és szeretné megnézni.

Teljes meccs:
1. félidõ
2. félidõ

537MB (First Half) 373MB (Second Half)
950kbps Divx
320x240
Sky Sports Coverage

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
ezaz hétvégén megin adják a meccsünket <#smile>

18:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 23. forduló, Blackburn-ARSENAL (élõ)

zaki
Na, ez zsír, thx.

5w0rdf15h
hát ha lejár a szerzõdése akkor ingyé megy :-/

5w0rdf15h
Tegnapi meccs GÓLJAI

báttyó02
ez szvsz azért várható volt....a két fiatal már tényleg jobb nála

bár sajnálnám,de jó pénzér menjen...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
Lauren a West Hamben?
Az ágyúsok kameruni védõjének Arséne Wenger megengedte, hogy ha akar, távozhat az Emirates Stadiumból.

Lauren szerzõdése idén nyáron fog lejárni, s nagyon úgy látszik, hogy a piros-fehérek nem fogják meghosszabbítani, hiszen a jobb hátvéd poszton Emmanuel Eboue és Justin Hoyte is elõrébb van a "szamárlétrán".

A kameruni rutinos játékost már többször szóbahozták spanyol klubcsapatokkal, ugyanakkor a skysports.com egyes forrásai szerint a 29 éves védõ a West Hamben fogja folytatni a karrierjét.

A kalapácsosok menedzsere, Alan Curbishley szerint csapatának óriási hasznára válna egy rutinus, Premership tapasztalattal rendelkezõ játékos megszerzése.

Lauren 1 hónapja folytat edzésmunkát jelenlegi kenyéradójánál, az Arsenalnál, hiszen egy hosszú (kb. 1 éves) térdsérülésbõl próbál felépülni.

5w0rdf15h
pfff az FA kupa ez Ligakupa volt 😄 nemigaz h ilyen bonyolult

zaki
Kicsit le vagy maradva... 😄

jbal
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2>

hunbasser
bazz,lehetett volna 3-7 is,Baptista 5 góllal már túl durva lett volna,így is az 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
mm elõdöntõben

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
akkor azislehet hogy a Cardiffal jáccunk? (Y)

lol 😮

REAL MADRID

5w0rdf15h
😄 azt télleg nem

zaki
Azt nem írta senki, hogy Baptista kihagyott egy 11est is... 😄

5w0rdf15h
Szal félreértéseket tisztázva a mostani Liverpool 3-6 ARSENAL Ligakupa NEGYEDDÖNTÕ volt amin nyertünk és továbbjutottunk. A Wycombe W.-Chelsea meccs ami holnap lesz az már Ligakupa ELÕDÖNTÕ lesz aminek lesz visszavágója is 😊 Mi a Tottenham ellen játszunk majd az elõdöntõ elsõ meccsét 17.-én idegenben és 24.-én otthon a 2. meccset 😊

Szal ez a helyzet 😄

szerk.: nem január 17.én lesz az elsõ meccse az elõdöntõnek mivel a Tottenhamnek újra kell játszani az FA kupa meccsét a Cardiff ellen mivel 0-0át játszottak, szal még nem tudni pontosan h mikor lesz az elsõ meccs 😄

Anthony001
Hát most már egyik ellenfél sem lesz könnyû.
Lehet ha átmegyünk a tottenhamon, a döntõben wenger az elsõ csapatot állítja össze

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kaplan
Ja télleg, a nagy ködben elmaradt meccs volt ez 😊
Na akkor no para, Pool haza.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

drowns41
Ebbõl az következik hogy az elõdöntõ jön 😊

drowns41
Na szóval:

Az FA-kupa után az angol Ligakupából is kiejtette az Arsenal a Liverpoolt, az Ágyúsok ugyanis 6-3-ra nyertek az Anfield Roadon játszott negyeddöntõben. A mérkõzés hõse a négy gólt szerzõ Júlio Baptista volt, aki még egy találatot jegyezhetett volna, de Jerzy Dudek kivédte a büntetõjét.

zaki
Hát én itt teljesen össze vagyok már zavarodva, leeht menni kéne már aludni... <#fogmosas>

5w0rdf15h
igen csöppet elvolt írva a Wycombe W.-Chelsea télleg elõdöntõ de mivel a dec. 19.-i Liverpool-Arsenal meccset elhalasztották így ez csak negyeddöntõ volt 😊

zaki
Nem tudom mirõl beszéltek. Az Arsenal a Bolton ellen fog játszani az FA kupa elõdöntõjében január 27-én. A Liga kupában meg a másik elõdöntõ a Wycombe-Cheslea meccs lesz.

5w0rdf15h
namost ennek kicsit utánna jártam és kiderült h ez nem elõdöntõ volt 😊 hanem csak negyeddöntõ tehát továbbmentünk az elõdöntõbe aminek az elsõ meccse január 17.én lesz idegenben a Tottenham ellen ha minden igaz. A másik ágon meg a döntõbe jutásért Wycombe Wanderers-Chelsea párharc van.
Tehát ez csak negyeddöntõ volt és továbbjutottunk 😊 Így a Liverpoolt kivertük mind2 kupából ráadásul idegenben 😄D

Anthony001
Arséne Wenger együttesének ellenfele a Tottenham lesz az elõdöntõben.
Ez most mi?:S

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

drowns41
Ami nincs is neki 😄

grebber
És a Tottenham hol van mert honlapja szerint nyert és mégis kiesett vagy mivan nem értem?

Next PC upgrade: 2022