Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tippek? megint olyan sima lesz? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sajnos Gallas rásérült a régi sérülésére így még 3-4 hetet kell kihagynia 😞
Ljunberg még mindig sérült így õ sem fog játszani.
Eboué sincs még 100%os állapotban így nem biztos h játszik majd szombaton.
Többiek egézségesek és készek pályára lépni 😊
link
Az Arsenaltól Lauren és Ljungberg költözne az Upton Parkba, míg cserébe az ágyúsok megkapnák Nigel Reo-Cokert. Egyes információk szerint Lauren és Wenger között megromlott a viszony, melyre bizonyíték, hogy a Lauren otthagyta az edzést miután kiderült nem játszik a Liverpool elleni Ligakupa mérkõzésen.
Napok óta találgatják, hogy Ljungberg valóban elhagyja-e az Arsenalt, miután olyan pletykák keringtek róla, hogy a klubtól eltanácsolták. De nézzük mit nyilatkozik az edzõje Arséne Wenger az üggyel kapcsolatban:
"Napok óta kering több pletyka is Freddie jövõjérõl. Én csak azt tudom mondani, hogy rengeteget tett ezért a klubbért mióta ideigazolt, s a csapat meghatározó játékosává nõtte ki magát, s most is fontos szerepet tölt be."
"Ennek ellenére nem tudom a jövõt megjósolni, mindenesetre Ljungberg nyerõ típusú játékos, akibõl még van mit kihozni."
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Kimit tud az átigazolásokról???
RIBERY????
MSI GX600PX-214hu Notebook
a Cardiff city az FA kupába ellenfele a Tottenhamnek és mivel újra kell játszaniuk azt a meccsüket január 17.én így nem akkor lesz velünk a LIGAKUPÁBAN az elsõ meccs hanem rá egy hétre 24.én lesz az Emiratesben az elsõ meccs és rá 1 hétre 31.én meg idegenben
remélem mostmár tiszta 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
18:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 23. forduló, Blackburn-ARSENAL (élõ)
bár sajnálnám,de jó pénzér menjen...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az ágyúsok kameruni védõjének Arséne Wenger megengedte, hogy ha akar, távozhat az Emirates Stadiumból.
Lauren szerzõdése idén nyáron fog lejárni, s nagyon úgy látszik, hogy a piros-fehérek nem fogják meghosszabbítani, hiszen a jobb hátvéd poszton Emmanuel Eboue és Justin Hoyte is elõrébb van a "szamárlétrán".
A kameruni rutinos játékost már többször szóbahozták spanyol klubcsapatokkal, ugyanakkor a skysports.com egyes forrásai szerint a 29 éves védõ a West Hamben fogja folytatni a karrierjét.
A kalapácsosok menedzsere, Alan Curbishley szerint csapatának óriási hasznára válna egy rutinus, Premership tapasztalattal rendelkezõ játékos megszerzése.
Lauren 1 hónapja folytat edzésmunkát jelenlegi kenyéradójánál, az Arsenalnál, hiszen egy hosszú (kb. 1 éves) térdsérülésbõl próbál felépülni.
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
REAL MADRID
Szal ez a helyzet 😄
szerk.: nem január 17.én lesz az elsõ meccse az elõdöntõnek mivel a Tottenhamnek újra kell játszani az FA kupa meccsét a Cardiff ellen mivel 0-0át játszottak, szal még nem tudni pontosan h mikor lesz az elsõ meccs 😄
Lehet ha átmegyünk a tottenhamon, a döntõben wenger az elsõ csapatot állítja össze
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Na akkor no para, Pool haza.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az FA-kupa után az angol Ligakupából is kiejtette az Arsenal a Liverpoolt, az Ágyúsok ugyanis 6-3-ra nyertek az Anfield Roadon játszott negyeddöntõben. A mérkõzés hõse a négy gólt szerzõ Júlio Baptista volt, aki még egy találatot jegyezhetett volna, de Jerzy Dudek kivédte a büntetõjét.
http://sum41.uw.hu
Tehát ez csak negyeddöntõ volt és továbbjutottunk 😊 Így a Liverpoolt kivertük mind2 kupából ráadásul idegenben 😄D
Ez most mi?:S
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb