Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
GOGO GUNNERS!! nézzétek a meccset 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
meglesz <#wink>

bigfoot
remélem legyõzitek a mut!

banok
Aki nem tudja TV-ben nézni a mai Arsenal-MU meccset az eme oldal segítségével meg tudja nézni streamen is!
LINK

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bedibeni
Arsenal ma szerintem nyerni fog bár nem vagyok Arsenal fan de azért jó csapatnak tartom!!!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

0-2, de ne így legyen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
szerintem fizesd be magad egy külföldi utazásra a kanári szigetekre, jót tenne😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Bolton és a Portsmouth is kikapott most kéne nyerni és akkor lemaradnának 5ponttal! De nem nekünk ilyenkor kell kikapni 😞

Next PC upgrade: 2022

dotkom
c. ronaldo lo egy golt de utana szineszkedeser kiallitja a biro, es az arsenal nyer 2:1-re.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Solidus
Egyetértek veled:
2-1
A Manchester lövi az elsõt,de utána bedarál az Arsenal.

.:SOLIDUS:.

webibebi
az én tippme az hogy aki rúgja az elsõ gólt az nyer

msn:[email protected] bárki felvehet

hunbasser
tényleg,észre sem vettem 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Már meg is tette... 😄ADSDASADS

5w0rdf15h
tõle már megszoktuk tõled meg...😄

hunbasser
sztem õ olyan 0-3-mat fog tippelni -.-

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Grebbert is kínozzátok meg, ne csak engem... 😄

jbal
kikapUNK és te is idetartozol😄DDDDDD
ja de nem is kapunk ki😄

5w0rdf15h
kikapunk mekhalsz <#vigyor1><#eplus2>

zaki
KikapTOK! 😊

Man Utd nagyon jó formában van, ez csak egy megérzés, hgoy kikap otthon az Arsenal.

drowns41
Szerintem 0-0 vagy 1-0

http://sum41.uw.hu

5w0rdf15h
o: kikapunk?????? ne hülyülj már 😄

grebber
0-3 😞

Next PC upgrade: 2022

zaki
Bye Lauren... 😛

Tippem? 😄

Sztem 1-2.

5w0rdf15h
errõl Zakit kell kérdezni õ a nagy jós 😄

vmvr
Lauren a Pourtsmouthban
Lauren, aki pénteken lesz 30 éves, 2000 májusában a spanyol Real Mallorca együttesétõl igazolt át a klubhoz. Az itt töltött idõ alatt 241 mérkõzésen lépett pályára az Arsenal szineiben. Központi szerepet játszott az Ágyúsok 2 bajnoki gyõzelmének elérésében, 3 FA-Kupa cím megszerzésében és a felejthetetlen 2003/2004-es veretlenségi sorozatban.

Az eredetileg középsõ középpályás (teljes nevén: Laureno Bisan-Etame Mayer) egyike volt a legszilárdabb jobb-hátvédeknek ezen idõszak alatt.

Lauren, akit PFA év csapatába választottak 2003/2004-es évben, 22 alkalommal szerepelt a kameruni válogatott színeiben mielõtt 2002-ben visszavonult a válogatotti szerepléstõl, miután 2 Afrika Kupát nyert és szerepelt csapatával a 2002-es Világbajnokságon.

Lauren utolsó szereplésére az Arsenalban 2006 január 21-én, a Liga Kupában került sor a Wigan csapata ellen térdsérülése elõtt. Az operációt követõen szinte egy egész évet kellett kihagynia a kameruni játékosnak.

Soha sem fogjuk elfelejteni amikor 2002-ben a 86. percben szerzett fontos góljával legyõzte a csapat 2-1-re a Tottenham együttesét a Highburyben.

Arsene Wenger is megszólalt Lauren távozásával kapcsolatban: "Lauren 2000-es csatlakozása óta abszolút kivette a részét a csapat sikereibõl. Központi figurája volt a két bajnokságot és FA-Kupát elnyerõ csapatnak. Magas szintû teljesítménye biztosítéka annak, hogy mindig lesz helye az Arsenal történelmében. Jómagam és az egész csapat nevében sok sikert kívánunk Laurennek a Portsmouth csapatában."

Lauren: "Sok kedves barátot szereztem az Arsenalnál és számos felejthetetlen élménnyel gazdagodtam itt töltött éveim alatt. Élveztem a csapattal elért óriási sikereket és nagyon hálás vagyok Arsene Wengernek, a csapattársaimnak és az összes fantasztikus Arsenal szurkolónak a támogatásukért. A szurkolók brilliánsak voltak. Természetesen szomorú vagyok, hogy elhagyom a csapatot, de új kihívásokkal nézhetek szembe leendõ csapatomnál."

A másik dolog pedig, mit tippeltek a múúúúú ellen? marad a veretlenség az Emiratesben?

én 2-1-et

vmvr
most már mehet, van a posztjára két fiatal

de hatalmas hálával tartozunk neki, nagy játékos

Anthony001
Lauren távozik a Portsmouth-hoz. Írja az Arsenal.com

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

dotkom
hat jo 😄 csak kicsit gyorsabb az atlagnal..

zaki
Köszike!

jbal, azért mert olyan rendesek vagytok... <#worship><#eljen><#vigyor>

Kaplan
HBD!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jbal
Boldog Szülinapot Zsóti!
há mér hatódol meg?😄DDDDDD

zaki
Thx.

Milyen logód van neked? 😄DDDD

dotkom
BSZ 😄😄

zaki
Köszönöm! <#sir>

báttyó02
BSZ zakáj<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
HBD Zaki májszter <#papakacsint><#smile>

vmvr
BSZ Zaki!

Gunnersboy
hát akkor klubtagnak kellene lennem....😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
összesen hány tag lehet?
amennyit gyõzni tud a csapat,jelenleg a barcának van a legtöbb socioja,azt hiszem 350 k,Arsenalnak olyan 150 k lehet

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
kapja, a tagsági mellé ajándékba 😊

zaki
Összesen hány lehet?

banok
Arsenal klub tag.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
de ezt hogy kaptad, rendelted vagy mi? 😮

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
igazad van, leírom😊

Én egy junior gunner packet kaptam, adták ugye a gyönyörû tagsági kártyát
meg adtak egy ilyen nagy füzettartó féleséget, vagy nem tudom mi, de jó, mert rajta van egy Gunnersaurus

adtak Arsenalos tollakat( van köztük egy nagy fasza toll, ha megnyomsz rajta egy gombot, akkor egy Arsenal címert vetít ki neked, oda amerre tartod😊), ceruzák,tolltartó, Arsenal füzet, hazai mez mintázatú tornazsák vagy cipõ tartó, Arsenalos dvd(ez nagyon fasza, jó dolgok vannak rajta a csapatról, pl. kérdeznek a játékosoktól 12kérdést a csapatról, itt négy játékost kérdeztek, az nyer aki a legtöbbet tudja, senderos nyert😄, nagyon örült😊,ezen kívûl még sok érdekesség. alárt kártya(félreértés ne essék, nem valódi aláriás, hanem oda nyomtatott kézírás), fejbõl ennyi, de majd akkor lesznek képek.

5w0rdf15h
oké de leírni letudod h mi volt benne? 😄

vmvr
istenkirály dolgok😊, majd nyomok fotókat vmelyik nap, csak mostanság nem érek rá😊

5w0rdf15h
és mi volt benne? 😛

jbal
ja.igen nem jutott eszembe a neve.tudtam h vmi Ian.
#5183<#eljen>

vmvr
igen, nálam õ lenne bergkamp cseréje, dehát kedvenc csatáram bergkamp

mellesleg megjött az Arsenaltól a csomagom😄, majd nyomok képeket, csak mostanság nem érek rá😊

5w0rdf15h
igen csak szinte mindenki elfelejtette Ian Wrightot aki nem is olyan rég még kb akkora sztár volt mind Henry v Bergkamp, gólrekorder stb..