Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthony001
Ok tHX.

De az sem olyan amilyet a játékosok viselnek nem?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

vmvr
Kaplan rendelt Londonból mezt, ha jól emlékszem Rosicky mezt😊

nekem is Londonból van, egyenesen az Emirates shop-ból, édesanyám hozta nyáron Londonból.

rakok majd képet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Anthony001
te rendeltél Londonból mezt nem?
Ha igen akkor pls küldj egy pár képet róla 😊 THX

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

vmvr
szerintem az ára árulkodó lehet mindenféleképpen, az anyag, és van rajta ilyen cimke szerûség.

Anthony001
Szerintetek, azt honnan lehet megállapítani, hogy egy mez eredeti?
Pl amiket az ilyen sportboltokban árulnak azok azok?

5w0rdf15h

17:00 Labdarúgás

Angol bajnokság, 27. forduló, ARSENAL-Wigan (élõ)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
és 2014ig van élõ szerzõdése 😛

báttyó02
"Fabregas az európai labdarúgás egyik ékköve, aki hamarosan klasszis játékossá válik."-mondta Jim Hytner, aki a díjat odaítélõ bizottság egyik tagja.

már most az😊 grat neki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
Wenger: Nem leszünk Arsenal Colorado!
Kroenke a Colorado Rapids tulajdonosa, aki céljául tûzte ki az Arsenal megszerzését.

Wenger azonban elismerte, hogy üzleti lehetõségek után kutatnak a tengerentúlon: " Megpróbáljuk fejleszteni a kapcsolatainkat az USA-ban, megegyezésre jutni, de ez csupán partnerkapcsolatról szól, melyet már több klubbal kötöttünk."

"Ne aggódjanak, nem leszünk Arsenal Colorado."

A Liverpool a héten elfogadta az amerikai duó George Gillett Jnr és Tom Hicks ajánlatát a csapat átvételérõl, és a Manchester United is idegen kézben van.

"Soha nem voltam nagy rajongója ennek."-nyilatkozta Wenger. Úgy véli a csapatok elveszíthet angol mivoltukat, identitásukat.

"Minden attól függ, hogy mit ajánl az illetõ, aki megcélozza a csapatokat- mert az angol futball értékeit meg kell õrizni."

5w0rdf15h
nah kikapott ma a púl szal egyértelmû h nyerni kell holnap!! 😊

vmvr
Fabregas a hónap játékosa

A 19 éves játékos az idei szezonban nõtte ki igazán magát, s több pazar meccsével bizonyította, hogy õ az ágyúsok egyik kulcsjátékosa. A középpályán támadásban és védekezésben is igen hasznosan játszik, ezzel segítve több értékes ponthoz az Arsenalt.

"Fabregas az európai labdarúgás egyik ékköve, aki hamarosan klasszis játékossá válik."-mondta Jim Hytner, aki a díjat odaítélõ bizottság egyik tagja.

"Januárba zseniálisan játszott, s Arséne Wenger középpályájának a mozgatórugója volt. Teljesen megérdemelten kapja a Barclays Player of the Month díját."

Grat Cesc!

dotkom
és mi az?D

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
Hát a Reading ellen sajnos nem sikerült😞, 25perc alatt elfogyott az összes.

Kedden próbálok a PSV ellenire, immár taktikával😄

5w0rdf15h
nah sikerült jegyet szerválni vmelyik meccsre? 😊ahogy nézem márciusban csak 2 hazai meccs lesz (Reading és PSV ellen) esetleg áprilisban a West Ham, a Bolton és a Fulham elleni meccs lesz otthon 😊

kössz,igy értem csak én a kilot is fontban értettem de mostmár vágom.

hunbasser
a jegy árát mondta fontban,ami úgy cirka 16000 ft,a szállást meg ezeket pedig ft-ban sztem.dehát 200 000 ft két személynek fapados járattal oda-vissza londonba,plusz még olcsó szálloda,kajapénz+költõpénz

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
nem

most 1 font kb 400 ft vagyis ha 2 kilo akkor kb 800 ezer jön ki.Jól számoltam ugye.

vmvr
hát jegyet ugye csak úgy szerezhetsz, ha klubtag vagy. egy jegy ára 40font körül mozog. két embernek mindennel együtt kb. két kiló. persze, legolcsóbb szálloda stb stb

sok sikert hozzá!!!!!
amugy mennyibe kerül a jegy+ külön az utiköltség

vmvr
nem lakom ott, pesti vagyok😊

de fogok meccsre menni idén, sajnos a Reading meccsre elkapkodták a jegyeket hamar(10.30kor kezdték el árulni, és 11.30-ra már nem is volt)
így a legközelebbi PSV elleni hazai BL meccsre próbálok jegyet szerezni, remélem több sikerrel

te ott leszel az Arsenal-Reading meccsen?
Angliában laksz vagy csak kinézel?
VMVR

vmvr
épp jegyet próbálok venni az Arsenal - Readingre.

hogy bejussak a box office-ba várnom kell, mert egy virtuális sorbaállás van még kb.7-8perc van, azt már csak jegyet kell venni, de az sem lesz könnyû, mert már kevés van:S

majd szólok, ha sikerül😊

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zizou5
semmi csak mindenki irogatta, hogy ráadsul, ráadásul, ráadásul... jóvan ugylátom ma csak nekem teccenek ezek a szar viccek _:AS_D:AS_😄

drowns41
mi?

http://sum41.uw.hu

Zizou5
na még vmi ráadás van esetleg? 😄😄

drowns41
Ráadásul a Boronak esélye nem volt amíg 11 emberrel voltunk, de még 10 emberrel is mentettünk 😊

zaki
RÁadásul nem 11-est kellett volna adni, hanem szabit, mivel szvsz a vonal elõtt történt a szabálytalanság, csak Yakubu okosan a 16-oson belül esett el...

vmvr
mert egy csíter😊 pedig vidukát lazán leküldhette volna

drowns41
De ha ki is állította akkor Vidukát miért nem

vmvr
hülye spori elmehet a francba, a Senderos-t nem kellett volna kiállítania azért. összeségében igazságos eredmény született

dotkom
FT Middlesbrough <1 - 1> Arsenal
42' M. Viduka
61' P. Senderos
62' J. Lehmann
63' <1 - 0> A. Yakubu (pen.)
77' <1 - 1> T. Henry
89' J. Arca

zaki
1-1, Henry.

dotkom
gogogogogoooool henry 😄

zaki
1-1, Henry.

<#szomoru1>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dotkom
1:0 boronak.

zaki
1-0, Yakubu.

dotkom
remelem kihagyjak..

zaki
Senderost kiállították, 11-es a Boronak.

vmvr
mit is szûrtem le az elsõ félidõ alapján? hogy nehéz lesz a második😊

vmvr
nemsokára kezdõdik a meccs a Riverside stadionban! GO GUNNERS!

vmvr
Lehmann lehet, hogy távozik

Wenger reméli, hogy a 37 éves hálóõr sorsa hamarosan eldõl, de ragaszkodik azon elvéhez is, miszerint a 30 évnél idõsebb játékosoknak egy éves szerzõdéshosszabbítást ajánl.

A német válogatott kapus, így jelenleg más csapatokkal is egyeztethet, mivel ezt semmiféle szabály nem tiltja.

"Nem tudom, hogy megy-e vagy marad."-mondta Wenger

"Egyeztettünk már vele errõl egyszer, de még át kell beszélnünk ezt a dolgot párszor. Jó lenne ha maradna, de nem fogunk egy évnél többet hosszabbítani vele. Ehhez az elvhez akkor is fogom tartani magam, ha esetleg más három évre szóló szerzõdést kínál Jensnek."

Lehmann eddig négy sikeres szezont játszott az ágyúsoknál, de Wenger nem fél attól, hogy esetleg más leigazolja.

"Amirõl négyszemközt beszélgettünk az csak rám és Jensre tartozik. Néhány héten belül ismét leülünk egyeztetni. Máshova is eligazolhat, s vállalom ezt a rizikót. Jelenleg három kíváló kapusunk van, s azt szeretném, hogy a következõ idénynek is így vágnánk neki."

"Ha azt mondja, hogy távozni szeretne, akkor is játszatni fogom."

5w0rdf15h
GOGO GUNNERS

18:15 Labdarúgás Angol bajnokság, 26. forduló, Middlesbrough-ARSENAL (élõ)

5w0rdf15h
1-5 mer megérdemeljük <#smile>

vmvr
mit tippeltek a mai Boro elleni idegenbeli meccsre? legutóbb ikszeltün velük.

0-2

Robinho14
Arsenal A-ra meg Arsenal B-re gondoltál 😄 ?????

Zizou5
hazai pálya vagy idegenben? 😄

hunbasser
😄DDDddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre