Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
A holnapi FA-kupa meccseteket streamen tudjátok nézni a Shanghai Sports vagy a Viper TV-n.
Részéleteket találtok az oldalamon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dotkom
ha ezt elobb tudjak a jatekosok talan nem verekednek annyit.
ja es
<#worship>Lewin<#worship>

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
cselszkáj tápikból:

Az Arsenal orvosa mentette meg Terry életét

A vasárnapi Chelsea-Arsenal ligakupadöntõn a Diaby fejrúgása után eszméletlenül összerogyó John Terryt az Ágyúsok orvosa mentette meg.

A találkozó második félidejében egy szögletet követõen Diaby véletlenül tiszta erõbõl fejbe rúgta a fejelni készülõ Chelsea-védõt, aki ezt követõen ájultan rogyott össze. A közelben tartózkodó futballisták azonnal jelezték az orvosoknak, hogy rohanjanak be az eszméletlen játékoshoz, elsõként Gary Lewin, az Arsenal csapatorvosa ért oda a futballistához.

Lewin azonnal Terry szájába nyúlt, és megakadályozta, hogy a futballista lenyelje a nyelvét, vagyis a nyelv elzárja a levegõ útját, és ezáltal fulladást okozzon. A védõt kórházba vitték, ám egy órával késõbb ki is engedték onnan, így a Chelsea csapatkapitánya együtt ünnepelhette az idei elsõ trófeát társaival. Visszaérése után Terry elsõ dolga az volt, hogy megkeresse Lewint, és megköszönje neki a segítséget, s mikor megtalálta az orvost, átölelte õt, majd ennyit mondott: „Nagyon köszönöm, eggyel jövök neked”.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok
TVAntson és a Sopcaston is van Eurosport igaz az egyik német a másik orosz.

Zizou5
nincs kábeltévé a környékünkön mert ez ilyen ujlakó"telep"

zaki
Fakk, pont akkor megyek el... 😞

Remélem játszanak majd a 2. félidõben is, nem cserélik le õket... 😞

Kaplan
Eurosport, egész jó stream ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
nos köv meccs: Blackburn-Arsenal FA kupa újrajátszás

jó lenne mindig kiirni az aktuális meccsadatokat.

24 - Exile -Nov.23

Zizou5
valami stream esetleg? ]:

vmvr
ma kötelezõ meccsnézés 18:30kor!😊 Európa u19 válogatott fog játszani Afrika u19-eseivel, de nem is ez a fõ lényeg, hanem az, hogy az európaiaknál a kezdõben lesz Németh Krisztián és Dudás Ádám, aki már volt nálunk próbajátékon, valamint játszani fog Armand Traoré, és Szczeny kapus az u18-as csapatunkból

vmvr
a vereség után elõre kell néznünk, még mindig versenyben vagyunk az FA kupáért, és a BL-ért, a bajnokságban a BL indulás a cél. Go Gunners!

nemtudom hogy vagytok vele,de sztem semmifélekképen nem nevezhetõ tartaléknak a mai összeûállítás.(vagyis a szószóro értelmében nem,mert én ugy hiszem hogy ezek a fiatalok,tartalékok tudnak ugy játszani mint a felnõtt elismert keret.9 Szóval az Arsenal egy jó csapat.
Prince meg jól is tette hogy elhúzott innen a gránátba.

vmvr
Terryt kiengedték a kórházból

John Terry, a Chelsea csapatkapitánya egy gyors vizsgálat után elhagyhatta a carrdiffi kórházat.

Terryt az Arsenal elleni ligakupadöntõ második félidejében Diaby rúgta nagy erõvel fejbe (Diaby megmozdulása véletlen volt), az eset után a Chelsea védõjét közel tíz percig a pályán ápolták, oxigénmaszkkal lélegeztették, majd hordágyon vitték le a gyeprõl. A futballistával azonnal kórházba siettek, ahol az orvosok megállapították, hogy Terrynek nincs komolyabb baja, ezért egy vizsgálat után el is engedték a klinikáról.

A védõ azonnal visszatért a csapathoz, hogy csatlakozzon a ligakupa-gyõztes együttes ünnepléséhez.

- Nyertünk, ezért nagyon boldogak vagyunk, ugyanakkor nagyon megijedtünk, mikor Johnt fejbe rúgták, és eszméletlenül feküdt a pályán. Sokkal többet gondoltam rá ezután, mint a kupa megnyerésére, nekem különösen megrendítõ volt a dolog, mert egy méterre álltam tõle, amikor az eset történt. Mindenki meggyõzõdhetett a karakterérõl, félelmet nem ismerve próbált fejelni, ezért õ a csapatkapitányunk és ezért õ az egyik legjobb védõ a világon – mondta a Chelsea két gólját szerzõ Didier Drogba.

szerencsére nem történt baj

Zizou5
értem fõnök! elnézést 😊)

gabber_saviola
nyugi van mostmár neked is 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Benne volt a top20 kedvencedbe? LOL, na erre tényleg nem írok semmit.

Hát nem tudom hogy lehet ilyet véletlenül írni, hogy Arsenal drukker voltál, mind1.

Van foci flém topic, ott lehet folytatni.

Zizou5
najo vki adjon linket az esetrõl. kíváncsi vagyok...
és prince szerintem próbálj 1 csapatnak szurkolni, mert ha ilyen vagy, kinevetnek sg-n, mer ez szánalmas, már elnézést.

vmvr
bocsi, de vidd már el innen magad

Robinho14
össze vissza irsz sztem!

Robinho14
Wenger azért is játszatta a bé csapatot meert õk jutottak el a döntõig is.Akkor így volt helyes h akkor fejezzék is be amit elkezdtek.

zaki
Te mi a f@szról beszélsz? Ugyanez megtörténhetett volna fordítva is. Szerencsétlen Diaby ott térdelt Terry mellett, majdnem sírva fakadt, nem azért rúgta fejbe, mert rutintalan, hanem mert ez benne van a játékban, teljesen vétlen volt. Nincs olyan profi játékos, aki ilyet szándékosan tenne. Biztos meg fog bocsájtani Terry Diabynak. Mielõbbi felgyógyulást neki.

Arra inkább nem reagálok, amit utána írtál, hgoy eddig Arsenal drukker voltál, de már meggondoltad magad... 😄

Zizou5
hát nem tom gyerek... nagy gusztáv vagy. a másik meg, nem hiszem h diáby azért rugta fejbe mert amatõr játékos lenne... bár nem láttam a meccset, de ha igy lett volna, akkor nem fair játékért kiállították volna. van erre szabály a fifában. szal... és nem hiszem h azért utálni kellene az edzõt mert a "tartalékkal" állt fel. inkább örülni kéne, vagy sõt.. inkább szomorkodni, hogy az arsenal tartalékot 2-1re vertétek meg "csak"... ja és utoírat. hajrá arsenal,cselszi,man united sötöbö -.-<#eplus2>

jbal
de akármilyen Arsenalos voltál akkoris Arsenalból Chelsea?na mind1.köszi

jbal
szánalmas vagy akkor is.Arsenalból Chelsea drukker.nem arra gondolt Diaby hogy itt akár ez is megtörténhet.de menj is innen a büntetõpontoddal

báttyó02
nah ez aztán igazán nem kell,bárki fejbe rugta volna ugyanúgy....látszik h mennyire értesz a focihoz,egy iylen pillanatban ilyen fontos meccsen te sem azt néznéd hogy valakit megrúgsz e esetleg,hanem csak annyin jár az eszed hogy el onnan a labdát..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
"holott valaha én is Arsenal drukker voltam egészen mostanáig."

nevetséges vagy

asfa
gratu jok voltatok!! 😉

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

vmvr
verekedés volt a vége felé

hát összeségében gratulálhatunk a chelseanek, õk nyertek. Terry meg gyógyuljon meg mihamarabb

Rolka
Ez a sok piros mi volt?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

jbal
hát sajnálom hogy ez lett.ez a 3 piros 2 sárga.Terry is meg az h vesztettünk😞((

banok

jbal
bazze!!!!!

Kaplan
Tyûha 😞 Sajnálom Terry-t. Õt kedvelem egyedûl a Chelsea-bõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
Percekig feküdt eszméletlenül, úgy vitték le a pályáról nyakmerevítõvel, meg oxigénmaszkban...

webibebi
diaby ki akarta rúgni a labdát azt a terryt találta fejbe aki 1bõl elvesztette az eszméletét

msn:[email protected] bárki felvehet

Remélem megverjük a nagypofáju szar chelseat!!Go Gunners,jók ezek a fiatalok!

France men
Hát ha folytatta volna akkor superman lett volna...

München ist ROT!!!

Kaplan
Ott is maradt? Vagy folytatta a játékot?

zaki
Nagyon durván fejberúgták...

Kaplan
Mi történt?? Meséljetek, nem látom a meccset 😞

webibebi
ez naon para volt:S

msn:[email protected] bárki felvehet

zaki
Úristen, mi történt Terryvel?! <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

vmvr
elsõ félidõ alapján jó a meccs nagyon, és meglesz a kupa! Go Gunners!

vmvr
1-1, szép kis lesgól-.-

banok
keress hozzá Sendspace-s mirrort a googleban. :|

Kaplan
Jó, hogy kibekúrt lassan jön le a TVAnts 😞

vmvr
THEO!!!!!!GÓÓÓÓÓL!

vmvr
hamarosan kezdünk, COME ON YOU GUNNERS!

banok
Caifu Sports (Pcast, PPMate)
Sports CN (TVAnts)
ESPN/Super 3/8 (TVAnts)
Jerry King TV (TVAnts)

Amikor lesz összefoglaló azt majd kiteszem az az új oldalamra