Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
kacsa É

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
Topigazolás: Ribery 15 millió euróért a Bayern Münchené

A Bayern München ma délután megszerezte az átigazolási piac egyik legkeresettebb szereplõjét: a bajorok 15 millió eurót fizettek az Olympique Marseille-nek a 24 éves szélsõért. A szezont a negyedik helyen záró Bayern 12 év után elõször nem jutott be a Bajnokok Ligája mezõnyébe, és a frissen igazolt Marcell Jansen (Mönchengladbach) után most a tavalyi világbajnokságon feltûnt Franck Ribery is segíthet a klubnak abban, hogy a Bayern jövõre ismét régi fényében csillogjon.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
újabb Ajax tehetség érkezhet 😊 Ryan Babel a kiszemeltje Wengernek, 15 millat adnánk érte

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Danman
így igaz..sztem cask felkapta a média😄 ki az a hülye aki egy torresért adná ljungberget és hlebet...meg hogy inkább tomát meg adet vinnék behalok komolyan..sztem 100% hogy ez kamu...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Kaplan
Eboue, és Touré kiemelkedõ. Eboue, egy középcsatárt megszégyenítõ cselekkel szokott felfutni a széleken. Hasznos ember. Touré rombol, ütközik, stb. Clichy és Hoyte meg majd beérik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Úgy ahogy mondod, de a védelembõl se kéne eladni senkit

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Van Persie-t, Rosicky-t, Titi-t, és Fabregas-t nem szabad eladni. Ha valamelyikõüket elpasszoljuk, végünk... Ez a négy játékos kreativitásban csillagos ötöst kap mindenhol és az ilyen játékosok nekünk kellenek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
Jah azt én is hallottam! Rosicky-t azért nem lenne jó eladni! Én azt is olvastam,hogy Robin Van Persie-t a Bayern vinné. Mi meg Owen-t meg Obafemi Martins-t vinnénk(ez nem lenne rossz)

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
én nem adnám hlebet semmiképpen.

Solidus
Üdv
Eladó egy 2004/2005-ös hazai szurkolói mez(nincs szám,név)
4000 HUF,ha valakit érdekel püzzön

.:SOLIDUS:.

báttyó02
lol :|😄
egy aliadiere,hleb+pénz témában kiegyeznék 😛

5w0rdf15h
lehet mégse kamu mer Wenger ha minden igaz ma másik ajánlatot tett Torresért 😄 Hlebet és Ljunberget ajánlotta cserébe de visszautasították... mert õk Adebayort és Rosickyt szeretnék 😄

báttyó02
sztem ez kamu,de az tény hogy nagy dobás lenne

5w0rdf15h
még1 pár friss hír...a Daily Mirror szerint a Bayern szeretné megvenni Van Persiet, 13 millió eurot akarnak adni érte elsõ körbe.

Poom meg valszeg megy a Rangersbe majd....sebaj úgyis 3. számú kapus volt, megaztán Fabianskit úgyis megvettük már

5w0rdf15h
nah újabb csemege 😄
Reyes ugye visszajön a kölcsönbõl és szeretné õt megszerezni az Atletico Madrid, akikkel Wenger jóba van, cserébe meg érkezhetne kölcsönbe Fernando Torres egy elõvásárlási joggal (😮) érdekes csere lenne mindenesetre.

Rolka
Hát nagyon remélem Ribery jön! Állítólag Quaresmáért meg Maloudáért is beszálltunk.

5w0rdf15h
ja és még a szokásos Ribery hír, amit az egyik játékosmegfigyelõ mondott, hogy újra beszáltunk a Real, MU, Milan, Bayern teamek mellé h megszerezzük

5w0rdf15h
átigazolási "hír":
Az Arsenal is beszállt a Tottenham és MU mellé Gareth Bale megszerzéséért, a Southampton tehetséges bal hátvédjéért. Balenek jövõre jár le a szerzõdése de a Ston szeretne hosszabbítani vele. Eddig a Tottenham ajánlotta a legtöbbet, 10 millió fontot. Ám mi látszunk befutónak mivel Bale ARSENAL szurkoló 😛 és egy csapatba játszhatna egykori csapattársával Theo Walcottal is 😊

jó vétel lenne 😉

Remélem nem megy oda.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

5w0rdf15h
adják még jó h nem õk döntenek róla..

báttyó02
kanyukéró😊

grebber
Henryt az újságok már nagyon a Barcának adták 😞

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
:SAF:ASFA:

5w0rdf15h
😄DDDddddddd

vmvr
SAS?D:AS_D?A_SD?A_S?D_AS?d-?ASd-,AS_D??_AS?DAS_?D_ASD

Oszama bin Laden az Arsenal fanatikus szurkolója volt. A terroristavezér a kilencvenes évek elején rendszeresen feltûnt a csapat meccsein. 2001. Szeptember 11.-e után viszont kitiltották a Highbury stadionból.

II. Erzsébet királynô és Oszama bin Laden között van egy eltéphetetlen kapocs. Mindketten az Arsenal fanatikus szurkolói. A nyugatot megszállottan gyûlölô terroristavezér a kilencvenes évek elején Londonban élt és rendszeresen kijárt a piros-fehérek meccseire. Annak ellenére, hogy az akkor parádézó alakulatot a "legangolabb csapatnak” tartották. Az egykori szemtanúk szerint elsôsorban az Óratoronyról elnevezett lelátórészen üldögélt. Többen is emlékeznek rá, hogy az 1993/94-es szezonban, amelynek végén az Ágyúsok KEK gyôzelmet ünnepeltek a Torino elleni negyeddöntôt és a döntôt is a helyszínen tekintette meg.

A pletykák szerint gyakran megfordult a klub ajándékboltjában. A legnagyobb fiának egy mezt, önmagának pedig az egykori kiváló hátvéd, Nigel Winterburn képével díszített ajándéktárgyakat vett. A klub egyébként 2001. szeptember 11.-e után nem sokkal reagált is a tragédiára: hivatalosan kitiltották akkori stadionjukból, a Highbury-bôl.

(szinesbulvarlap.hu)

dotkom
milyen alomklubjai vannak? az az elet celja, hogy minden nagyobb klubban jatszon egy kicsit? ez mi ma?

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
Gallas marad
A francia védõ rövid-távú szerzõdést kötött a klubbal, s ezért sem szándékozik elhagyni a londoni csapatot, így biztos, hogy a következõ szezont is piros-fehérben kezdi meg.

"A következõ idény végén biztosra meg tudom mondani, hogy az Arsenalnál megtaláltam-e azt, amiért a Chelseat elhagytam"-kezdte Gallas.

"A mostani szezonomat nagyban meghatározta a sérülésem."

"Biztos, hogy a következõ szezont is az Emirates stadionban kezdem meg, mivel szeretnék egy teljes évadot az ágyúsoknál lejátszani."

"A mostan idényem a beilleszkedésrõl szólt, mivel az utolsó pillanatban érkeztem a Chelseatõl."

"Meg kellett ismernem a csapattársaimat, valamint az sem volt egyszerû, hogy naponta három órát kellett vezetnem, mert nem találtam közelebb lakást."

"Az év elején ki kellett pihennem a világbajnoksá okozta fáradságot, míg a végén nem értem el az igazi formámat."

"Sokat kell itt még bizonyítanom, mivel ezt a szezont is nagyon fáradtan kezdtem, csupán két hetet pihenhettem."

A védõ azonban elárulta, hogy nem zárkózik el egy esetleges spanyolországi vagy olaszországi szerzõdéstõl a következõ szezon végén.

"Mindenki az az álma, hogy a legnagyobb klubokban szerepelhessen. Ezzel én is egyetértek, mivel nekemis vannak álomklubjaim."

"Azt nem lehet elõre megjósolni, hogy egy, két vagy öt év múlva hol fogok játszani. Ezek a dolgok spontán jönnek. Ha mennem kell Angliából, hát veszem a sátorfámat."

vmvr
grat neki-.-

Danman
ráadásul úgy hogy amikor idejött "inkább jáccanék bergkamp számában"...és ilyet mondd egy év után..száááni

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
nagyon jó lett a banner, grat😊

5w0rdf15h
sajnos olyan mind cole....a klubhûség mit sem jelent nekik csak a pénz pénz pénz....fél szezonba sérült volt és akkor van pofája ilyet mondani

báttyó02
én azt mondom hogy 2008körül ha akar akkor menjen isten hírével
akkor már 30-31éves lesz,még kapnak érte értelmes pénzösszeget
én azt mondom hogy ebbe a csapatba nem nagyon illik bele,mivel bal oldalon clichy 1-2év mulva már simán jobb lesz,középen meg nem a legjobb gallas mivel csak 180egynehány centi,szoval nem tõle kell várni a megváltást

amugy sokszor jut eszembe campbell,mennyire sajnálom még most is hog elment😞 nekem a kedvenc védõim közt volt mindigis,2éve én nyakam tettem volna rá arra hogy itt fogja befejezni a karrierjét....de sajna nem😞

Gunnersboy
nemérdemelte meg a mezszámát sem...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan

II Rocky II
jo lett.csak a 4. helyen végzett után a smile nem kéne oda. 😞---erre gondolok.

24 - Exile -Nov.23

Danman
gratz a készítõnek tényleg nagyonjó(Y)

Cool <#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zaki
Qrva jó lett, krat hozzá... :o

5w0rdf15h
banner update -.-

5w0rdf15h
törölve lett és ezér nem jelenik meg....de már készül az új

II Rocky II
mármint a képet nem találtad meg?Énláttam vhol.ha gonodlodmegleshetem.😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
épp azér lesz új mer sajna a régi lekerült a helyérõl és nem találtam meg sehol 😞

II Rocky II
nah uj banner????vmi mostanis szponzoroskép kellene.O2 az már "régi".nem?De haggyátok már kinnt a mostanit legalább még nem lessz uj............

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h

esetleg ez mehetne háttérnek a topicba:

5w0rdf15h
képek az új bannerhez

😛PPPPPPP

ha vkinek vannak jó képei jöhetnek

Kaplan
Ezt a szezont én el is felejtettem.

II Rocky II
megmondtam még anno a pool elõtti meccsünkön hogy,az a meccs lessz a döntõ a 3-4 hely sorsáról.És igazam lett.😄--nem baj a negyedik is szép hely,ilyen játékosokkal.A legjobbjaink majd egész évben sérültek voltak.Majd jövöre jók leszünk,remélem.Azért emlékszem,hogy ebben az évadban,még az elején voltunk mi 15.helyen is.😄-és a negyedik lett a vége.Elkell fogadni ez van.Szép volt fiuk.Továbbra is GoGunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄😄😄:😄😄:<#worship><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
legalább õk megvédték idén a csapat becsületét 😊

5w0rdf15h
nah pool egyenlített ennyit a bronzéremrõl...az a meccs 2-2 ez meg 0-0 lett nc

Match ends, Portsmouth 0, Arsenal 0.

nem értem Wengert!!! fõleg Baptista,amikor mellé lõ ez kb mindig csak néz csak néz..... nem kell ilyen.