Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
igen.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
igen, kölcsönrõl nem is lehetne szó, mert Beckham szerzõdésében benne van, hogy nem mehet kölcsönbe sehova

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Danman
de csak edz?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
mai NSben olvastam, hogy amíg az amerikai bajnokság (MLS) szünetel, addig Beckham nálunk edz, mivel angliai birtoka London melett van, és ide a legkényelmesebb az edzésre járás és szivesen edz egy angol elsõosztályú csapatban, hát jó edzést neki😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
hálistennek<#worship><#worship><#worship>

5w0rdf15h
jah akit érdekel van néhány jópofa Arsenalos képernyõkímélõ ITT

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Peter Hill-Wood klubelnök kijelentette: az Arsenal nem eladó

Hála az égnek az elnök nem akarja eladni az orosznak a csapatot, legalább õ reálisan gondolkodik

vmvr
jól megy ma fiainknak a játék😊

5w0rdf15h
Rosicky is gólt lõtt a cseheknél 😊

báttyó02
franciáknál meg diarra kezdõben van (jobb szélsõ védõként) és nagyon szimpi a játéka 😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
<#eljen><#eljen>

5w0rdf15h
Eduardo duplájával vezetnek a horvátok 😊

II Rocky II
én is igy gondolom.nem név kell hanem jó játékos.megigy van elég jók vagyunk és ennél még jobbak lehetünk😊<#worship><#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
most még igazolja....de blben kiváncsi leszek mire jutnak a fiatalok

báttyó02
Wenger: Miért vegyünk sztárokat, ha ki is tudjuk termelni õket?
A játékospiac múlt pénteken zárult le, és az Arsenal most sem erõsítette meg a keretét nagy névvel. A nyár mind a négy igazolására - Eduardóra, Bacary Sagnára, Lukasz Fabianskira és Lassana Diarrára – inkább a “tehetséges és feltörekvõ”, mintsem a “befutott és világhírû” jelzõk illenek. Wenger azonban úgy véli, hogy filozófiája, miszerint érdemes fiatal és kiforratlan játékosokat szerzõdtetni, hamarosan beigazolódik.

“Hinnünk kell a csapat koncepciójában – vallja a menedzser. – Olyan gárdánk van, ami nagyon sokat fejlõdhet az elkövetkezendõ négy-öt évben.”

“Úgy gondolom, hogy Cesc Fabregas, Denilson és Abou Diaby nagyon jó úton van afelé, hogy világhírû játékos legyen.”

“Nem fog sok ideig tartani, hogy újra felérjünk a csúcsra. Ha azt kérdezi tõlem, van-e esélyünk arra, hogy sikert érjünk el ebben az évben, azt válaszolom: igen, kétségtelenül. Nagyon fontos, hogy a sikert ne csak pénzben mérjük.” – tette hozzá a mester.

“Azt gondolom, szuperklasszisokat nevelünk ki. Van érzékünk a játékhoz, és ahogyan játszunk, abban megvan a fejlõdés lehetõsége, de erre némi idõt kell szánni.”

Wenger rámutat arra, hogy megvoltak az anyagi forrásai a nyáron a nagybevásárlásra, de õ nem ezt az utat választotta.

Úgy véli, együttesének szezonkezdete az õ játékospolitikáját igazolja: négy mérkõzésükbõl hármat megnyertek (a Fulham, a Manchester City, legutóbb pedig a Portsmouth skalpját gyûjtötték be), mindössze egyszer vesztettek pontot (a Blackburn elleni idegenbeli találkozón).

Az “ágyúsok” a Liverpoollal azonos pontszámmal vezetik a tabellát, és a Sparta Prága elleni kettõs gyõzelemmel kerültek a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

II Rocky II
jaja jovan<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

vmvr
idegenben mondjuk a Newcastle ellen elnézem a döntetlent, de a totteham ellen nem, õket verni kell, és ugyaígy vannak ezzel õk is.

II Rocky II
igaz.de én ugy gondolm hogy ha döntetlen lesz idegenben akkor az nem rossz eredmény.Amugyis utobbi 3 mérkõzés mind döntetlen lett.de jolenne azért megszakitani😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
így van😊

5w0rdf15h
döntetlen? hol élsz te? tottenhamet igenis meg kell várni bármikor bárhol mivel õk merdák londonban, olyan mind a romanak a lazio, barcanak a real stb stb....szóval õket le kell gyõzni

Gunnersboy
nyerni fogunk szerintem😊

II Rocky II
totenham ellen egy dötetlen kb..elég jók.idegenben jó a döntetlen is..😄de ha nyernénk még jobb lenne..sõõõõõtttt

24 - Exile -Nov.23

vmvr
huhh, most néztem meg, hogy a következõ meccs a tottenham ellen lesz😊

hú, de kurvára várom, remélem szétpicsázzuk õket.

Gunnersboy
<#eljen><#eljen><#worship><#smile>

Gunnersboy
irjál privátot, lehet megegyezünk 😄

II Rocky II
sztem fabregas mosolya nem természetes,hanem egy muszáj.:S sry vegyétek le lol...😄

24 - Exile -Nov.23

Itt már legalább van minõség mert az elõzõ banner is jó volt de csak egy ideig. Utánna pixeles lett. De ez most grat.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

báttyó02
zsiros banner<#eljen>

dotkom
k*rva jo a banner xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
<#worship><#worship><#worship>

5w0rdf15h
Érdekes hírt olvastam goal.comon 😊

The Dutchman, who has left the Gunners are retired from football, was selected by viewers of BBC's Football Focus as supporters were given the opportunity to select the player they felt most worthy of joining the elite list.

Bergkamp was selected ahead of Sir Trevor Brooking, Ray Clemence, Paul Scholes, Len Shackleton and Ray Wilson to become the first Dutch player to be included in the hall of fame.

He becomes the fifth former Arsenal player to be included following on from Alex James, Tony Adams, Liam Brady and Ian Wright.

Bergkamp played in 423 matches for Arsenal during his ten illustrious years with the club and scored 120 goals during that time.

Teljesen megérdemli szvsz 😊

II Rocky II
sztem is jo a banner..de az eredmények amik fennvoltak hova lesznek irva?.egy hiba van mért pont fabregas van a szélén.?:Segy csapatról van szó akkor ne legyen különcködés.:S mind1.nekem ez a véleményem.de amugy jo lenne.

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
//off. milyen nyomaszto hogy 1 hete meg a sajat szememmel olvastam ezt hogy emirates stadium, most meg varhatok megint 1 evet hogy kimehessek 😞

grizzly21
egeszen korrekt lett , grat 😊

zaki
Sztem is zsír, nem akarsz esetleg egy Madridosat is csinálni? :c

5w0rdf15h
banner bent 😊

vmvr
hubazzz, ez kurva jó😮

<#worship><#worship><#worship>

Danman
mehet bannerba(Y)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
Sword aztmondta tegyem be ésha tetszik nektek akkor ez lesz az uj banner 😄 ha nemtecc azsebaj, jóvolt megcsinálni😄

Danman
Wengerrõl mostanság jó képek készülnek😄

5w0rdf15h
direkt raktam be 😄 am van egy durvább Rosickyrõl mikor a góljának örül na az durvaaa 😄

vmvr
utolsó kép Hlebrõl nem igen elõnyös😄

5w0rdf15h
A MESTER

5w0rdf15h
és néhány kép...

Gunnersboy
no mire leirtam megtaláltam...közzé is teszem😄

Arsenal vs Portsmouth

Gunnersboy
összefoglaló a meccsrõl?

5w0rdf15h
sárcok van vki aki ért kicsit pshez?? ha igen pm me pls köfi

drowns41
meglátjuk

http://sum41.uw.hu

vmvr
na, beértük a Liverpoolt😊

Hát mindenki szidja mostanság,és sokan almunia-t akarják 1. számúnak..