Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
na megvan

ez kemény volt az biztos, jól nyomták a jetik, szervezettek voltak.

fosatos meccs volt néhol, de megvan, és ez a lényeg😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
tudod mi a dolgod 😄Ddd

köv meccs Sunderland ellen lesz Emiratesben

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
na megin nemkaptunk gólt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
😄Dddd

Gunnersboy
na ne legyen már 0-1...nehogy már a szõrõstalpúakat csak 0-1re verjük el 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
😄DDDDDDDddddddddd kellett nekem szólni 😄Dddd

0-1 Van Persie '77

5w0rdf15h
na ne legyen már 0-0...nehogy már a szõrõstalpúakat ne verjük el

dotkom
na jo most mar mind1. mar masikon nezem ahol van kijelzo 😉

http://atwwebmaker.tx.hu/

5w0rdf15h
nem perdöntõ a kameraállás

II Rocky II
bizony a második képen valószinüleg olyat látunk hogy gol?vagynem?😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
igy igaz.egy kis kép a félidõbõl.remélem nembaj hogy beteszem.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
szerintem örüljünk annak hogy legalább így tudjuk nézni..

dotkom
mer nincsen perc meg gol kijelzo a solaris sporton?

http://atwwebmaker.tx.hu/

II Rocky II
Solaris Sport+ SopCast

elõbb még akadozott de most ugy néz ki jó😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
van aki nem figyel valoban.ha láttad akkor meg értelmesen tedd fel a kérdést vagy kérjvalamit.ennyi.és igen hülye vagy mert tök mást kértél mintamire gondoltál.de most hagyd abba.elégenyni. goguners.

más.: énnekem beadta a sopcaston de akadozik naon....:S még.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
na most talán jó lesz😊 Go Gunners! 😊

Anthony001
szerinted hülye vagyok hogy nem látom a legfelsõ kommentet vagy mi?Ti gondolkozzatok már...ha nem tudod mirõl beszélek akkor ne szólj bele...

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Gunnersboy
fákk solaris sporton fekete képernyõ, livesports meg akadozik :o :s

II Rocky II
teljesen jogosan mondta banok amit irt!inkább elõbb gondolkozz és aztán irj.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
aki netalántán nem tudja nézni a meccset, az olvashatja az fc-arsenal.hu-n a live text commentarymat^^

Anthony001
vicces vagy ember, akkor másképp fogalmazom, linket hozzá

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

banok
megeröltetõ lenne egy hsz.-t (!) visszaolvasni?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Anthony001
Majd ha vki a steam-eket be tudná másolni az jó lenne😊

II Rocky II
ezttanátam. elõbbin fogom sztem.😊
Solaris Sport+ SopCast Tvuplayer
- Livesport1 SopCast

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
milyen tv n lehet nezni?

II Rocky II
lehet hogy nem nyerünk?döntetlen lessz?,nemtom én bízom a csapatban és remélem hogy nyerünk.😊 íme egy cikk.:
A Steaua új edzõvel várja a gyõzelemre készülõ �ágyúsok� rohamait
Az Arsenal esélyesként lép pályára Bukarestben, ezt valamennyi érintett így gondolja, ugyanakkor a frissen kinevezett Massimo Pedrazzini nem óhajt feltett kézzel pályára lépni.

A bukaresti csapat életében az utóbbi idõben kétségtelenül az volt a legnagyobb változás, hogy a Slavia Praha elleni 2-1-es prágai zakó után lemondott Gheorghe Hagi, a román csapat vezetõedzõje.

Az ország egykori legjobb labdarúgója nyáron vette át a klub irányítását, de hamar összekülönbözött a tulajdonossal, így a az elsõ Bajnokok Ligája vereség után a lemondás mellett döntött.

Helyére Massimo Pedrazzini ülhetett, aki korábban segédezõként már dolgozott a Steauánál Walter Zenga tótumfaktumaként.

�Mindenki azt mondja majd, hogy egyértelmûen mi vagyunk az esélytelenebb fél, de ez nem számít. Mindegyik meccs 0-0-val kezdõdik - nyilatkozta a 49 éves olasz tréner. - Önbizalommal kell pályára lépnünk és játszanunk, és nemcsak azért, hogy csinosítsuk a statisztikákat.�

�Azok az emberek, akik nagy dolgokat visznek véghez, a futball történetének részeivé válnak, a gyõzelem érdekében ezért szívünket-lelkünket kell a játékba adnunk.�

A nagy szavak után a szakember rátért az ellenfél elemzésére is: �Nem hiszem, hogy az Arsenalnak lenne gyenge pontja. Arséne Wenger kivétel nélkül minõségi játékosok közül válogathat gyakorlatilag minden posztra� ennek ellenére hiszem, hogy legyõzhetõk. Ehhez azonban nemcsak elég okosnak kell lennünk, de ki kell használni szinte minden lehetõségünket is a mérkõzésen.�

Az �ágyúsok� szombaton 1-0-ra gyõzedelmeskedtek van Persie góljával a West Ham United otthonában, így továbbra is vezetik a Premier League-et.

A gyõzelemnek azonban ezúttal ára volt, hiszen Alekszandr Hleb, a londoni csapat fehérorosz középpályása térdsérülést szenvedett, és Arséne Wenger szerint 50-50 százalék az esély arra, hogy kedd este pályára léphet.

Ugyanakkor Emmanuel Adebayor (combsérülés), Mathieu Flamini (ágyékhúzódás) és Abou Diaby (bokaficam) sem teljesen egészséges, az õ szereplésük azonban valószínû a két gárda elsõ összecsapásán.

�Mi vagyunk az esélyesebbek, de óvatosnak kell lennünk - kezdte nyilatkozatát Wenger. - Persze én is hallottam, hogy a Steauának mostanában vannak gondjai, de az a helyzet, hogy ha a futballpályán játszunk ilyen �gondban lévõ� csapat ellen, akkor ez a probléma akkor furcsamód egyáltalán nem látszik rajtuk��

�Ki kell használnunk a gyorsaságunkat, nem szabad megakadnia a mostani lendületünknek - majd rátért a csoportra is: - Tíz pont már elég lehet a továbbjutáshoz. Ez nekünk egyáltalán nem lehetetlen, de ebben a csoportban minden kiszámíthatatlan.�

Az �ágyúsok� a Bajnokok Ligája elõzõ fordulójában 3-0-ra verték a Londonba látogató Sevilla gárdáját, tehát minden fronton nagyszerûen helytállnak, és a mostani összecsapás esélyesei is egyértelmûen õk.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Adebayor fog gólt löni 😉

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
3-0 (ezzel folytatjuk hogy nemkapunk gólt)
Eduardo,van Persie és Flamini lesz a gólszerzõ 😄

báttyó02
jujj tényleg ma bl 😮))))))))))))))))
szvsz 4:1ide

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

II Rocky II
na mi lessz? 2-1 ? ide ?😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
de majdnem 😄

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
nemjött be <#bee1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
ja mindekettõ de az utobbi jobban kiolvasható😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
énis😄

5w0rdf15h
nekem mind1 én mind2õt látom 😄

Gunnersboy

elsõnél elfelejtettem a betûtípust sry, másodiknál próbálgattam, ez az ami ugy nagyjából olvasható, de szerintem kisebbre veszem majd a méretét 1-el :\ ha szar akkor szoljatok😄

5w0rdf15h
lolz durva meccs lehetett 😄DDddd

II Rocky II
remélem kikap a MU <#hehe>

24 - Exile -Nov.23

grebber
Kellett ez a gyõzelem.Chelsea x-elt.Remélem MU hasonlóan tesz majd.
OFF: Portsmouth 7 - 4 Reading lol.

Next PC upgrade: 2022

vmvr
vége 0-1re nyert a LISTAVEZETÕ😊

vmvr
eddig jók vagyunk.habár lehetnénk bátrabbak

Hlebért nagy kár...

5w0rdf15h
jah nekem se...nah fasza Hleb most tér vissza erre megin ápolni kell...és le is cserélte Wenger h a kurva élet má a tahó paraszt westhamesekbe

vmvr
köszi, most jó a tvu😊

elõbb nem jött be a star sports

banok

banok
TVUPlayer - Star Sports

most néztem mûködik.

vmvr
kinek van müködõ streamje? nekem eddig nem jó ami a myp2p-n van... sopcastos sem, a tvu-s

5w0rdf15h
GÓL! Van Persie!!
13' 0-1

5w0rdf15h
Kezdõ:
Almunia - Clichy, Senderos, Touré, Sagna - Diaby, Flamini, Fabregas, Hleb - Adebayor, Van Persie

Padon:
Gilberto Silva, Eboué, Bendtner, Denilson, Fabianski

Ja és mellesleg a Sheffield Utd.-t kaptuk a Ligakupa következõ fordulójában! Október 31-én lesz a meccs.

5w0rdf15h

Gunnersboy
mai meccsrõl eredményjelzõt vagy csak 11 után vagy holnap reggel tudom csak csinálni, mert megyek hali meccsre, aztán nemtudom mikor keveredek haza <#smile>