Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
holnap délután meg SPORT2ön 15:00 Arsenal-Slavia és Liverpool-Arsenal az ARSENAL TVbõl

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
SPORT2 Szerda
22:30 Labdarúgás
Carling Cup, 4. forduló, Sheffield United - Arsenal

^^

jó kis meccs volt, grat mind2 csapatnak

http://www.powerplaymanager.com/r57633

II Rocky II
idegenben,pláne jo😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
hja legalább egyik kapufáról kijövõ labdát bevágják....sima meccs kellett volna legyen, de az 1 pont is jó

drowns41
Kár hogy kimaradt a kapufás helyzet.
Milyenek voltunk gól elõtt? csak a 60. perctõl tudtam nézni

http://sum41.uw.hu

csocso14
Fabregas az isten 😄😄😄 király csávó 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
meg két üres kapuba meg nem lött be😄 a lényeg veretlenek maradtunk miis meg a polis..😊 de jolett volna ha 2-1 😄 na mind1..idegenben joez.otthon majd megagyaljuk öket.

24 - Exile -Nov.23

fúúúúú Fabregas milyen gólt rúgott 😮OOOO
banok
TVUPlayer - Soccer 21500 ch

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

II Rocky II
ki melyik adon nézi?

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
nemsokára kezdõdik a Liverpool-Arsenal összecsapás, elõzetes kezdõk:
Liverpool:
Reina - Finnan, Carragher, Hyypia, Riise - Benayoun, Gerrard, Xabi Alonso, Babel - Crouch, Torres
Arsenal:
Almunia - Sagna, Toure, Gallas, Clichy - Eboue, Fabregas, Flamini, Hleb - Adebayor, Eduardo

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
elõtte való hsz ez: eszmeletlen egyebkent, mesteri golok, jol ki is voltak jatszva ,-->erre irhatta ezt->7523asr..😄:ASD:ASD😄: azrt a válasz erre gombot mondjuk benyomhatta volna.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
#7523-as hsze is csupa izgys😄DDDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
😊

most mondjátok nekem is...örül hogy nyertünk most mirosszvan ebben....😄S😄?A:SD?:AS?df. semmise myszerintem...😊 szal na amugy érdekes télleg hogy válasz erre gomb nélkül benyom egy vigyort,dehá johogy nem sir,legalább..😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
mivam veled??!! 2. értelmetlrn hszed már..

vmvr
részeg vagy ember?😮 😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

RaulwakY
😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

5w0rdf15h
bent <#eljen> és marhajó

II Rocky II
jovan joez..😄 csak hülyültem😄 vagynem?😛csak sztem ugy szokták,,,de ez laehet akkor vn ha egyszemély nem két golt lö szal szépen lehet következstetniegymás után...blablabla...mind1..jo az eredmény banner.😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
nemtudom, gondoltam öngõlost a végére, meg igy nemkelett 2x irni walcottot meg fabregast

II Rocky II
nem akrtam szerkezstés gombra menni mert lusta vok..😄
de mértnem sorban vannak a gólszerzõK?itt az öngólosra gondoltam😊

24 - Exile -Nov.23

zaki
Sztem qrva jó ez a banner. Mondjuk nekem a mostani is tetszik, csak alig lehet a betûket elolvasni... xD

II Rocky II
joez,nemkell utánozni mást😛 csináld egyedit..😄 amugy ez jo legalább lehet látni szépen a golszerzõket...😊 köszi sez jobb mint az elõdök...<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
nos, hát innentõl igy fog kinézni 😊 remélem tetszik majd mindenkinek😊

(próbáltam kicsit hasonlóvá tenni mint amilyen van az fc-arsenal.-hu, mutatja ezt a szín meg a Last/Next betûtípus is 😊 a többi azért lett alap betûtípus mert ez legalább olvasható 😊)

II Rocky II
hehe amint irtam,reméltem az Arsenal-Slavia Praha meccset adják az m1en.felvételrõl.<#eljen>
0:45 Telesport - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés
Arsenal - Slavia Praha
- felvételrõl

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
😛

Gunnersboy
egy újféle eredményjelzõn dolgozom, holnap délután kész 😊 és több is kifog férni így elméletileg😊

II Rocky II
hunvanaz eredmény????ponta 7-0ás késik??? nicns 7es szám benne???😛

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
wtf?

RaulwakY
hát persze😉

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

grizzly21
eszmeletlen egyebkent, mesteri golok, jol ki is voltak jatszva

drowns41

vmvr
hú,micsoda meccs lehetett.

nem semmi ez a 7gól😊 természetesen pont az ilyen meccsekrõl maradok le, net hiányában, attól félek nem is lesz egy ideig... mindegy egyszer majd sikerül megoldani a problémát.
és mégegyszer nagyon nagy grat a fiúknak!

Come On You Gooners!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grizzly21
hat kurva jok vagyunk ez van, nincs mit tenni😊)

5w0rdf15h
"Az Arsenal gyakorlatilag lemészárolta cseh riválisát" ez tetszik <#vigyor1><#vigyor1>

II Rocky II
Hét ágyúgolyó formájában kapott BL-leckét a Slavia az Emiratesben

„Az Arsenal Európa egyik legjobb klubja, mi azonban nem fogjuk ugyanazokat a hibákat elkövetni, melyeket a Sevilla ellen tettünk” - jósolta Karel Jarolím, a Slavia Praha vezetõedzõje az Arsenal ellni találkozót megelõzõen. Nos, lehet hogy ugyanazokat nem, de másmilyeneket elkövettek - sõt sokkal többet, mint a spanyolok ellen.

Az Arsenal gyakorlatilag lemészárolta cseh riválisát, és a játéknap (sõt a BL-töténetének) legnagyobb méretû zakójával küldte haza Slaviát.

Nem kellett sokáig várni az "ágyúsok" vezetõ találatára. Cesc Fabregas már a mérkõzés 5. percében bevette Martin Vaniak kapuját. A spanyol játékos sokadszorra hazudtolta meg fiatal korát, amikor a hosszú sarokba tekert.

A folytatásban is fölényben játszó Wenger-alakulat alig húsz perccel késõbb már két góllal vezetett. Ekkor Hleb lövése Hubacekrõl vágódott a léc alá.

A szünetre pedig már három volt a hazai elõny - igaz ehez kellett Vaniak hibája, aki elõre akarta rúgni a labdát, ám mégis a lesipuskás Theo Walcotthoz passzolt. Az angol játékos (fura ilyet leírni, amikor az Arsenalról van szó) pedig egy higgadt cselt követõen az üres kapuba passzolt.

Sokszor a szünetben az edzõ képes gatyába rázni az addigra rommá vert csapatát, Jarolímnak azonban ezen az estén ez nem sikerült - a második félidõben minden ott folytatódott, ahol az elsõ abbamaradt.

Bõ öt perccel a pauza után Alekszandar Hleb már olyan találatot jegyzett, ami után már õt tüntetik fel gólszerzõnek.

Az 55. percben ismét Walcott volt eredményes, aki ezúttal pimaszul gurított a hosszú sarokba.

Vége azonban még mindig nem volt: Fabregas egy kontra végén megszerezte saját maga második, míg csapata hatodik találatát.

A végén a csereként is ritkán szóhoz jutó Bendtner állította be a 7-0-s végeredményt.

A csoport másik mérkõzésén: Sevilla-Steau Bucuresti 2-1

24 - Exile -Nov.23

dotkom
A:SDfASD?SD:AS

http://atwwebmaker.tx.hu/

ITV1 kommentátorát idézve: Seven Heaven😊

http://gaborszantai.co.uk/

drowns41
Van valakinek nagy highlightsa?

dotkom
ja. :I
de remelem a mai meccs hatasara legkozelebb arsenal meccset fognak nyomni 😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

báttyó02
dedurva :|😄😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csocso14
😄
Amúgy az a legszebb az egészben sevilla elleni meccset nem közvetítették pedig nagy meccsnek számított, e helyett a barcát nyomták, most is azt a sz*rt nyomják, mindegyik meccsen esett gól csak ezen nem, érdemes volt ezt választani, már a csapból is a barca folyik.

II Rocky II
7500 és 7505 nagyon lol kész😄AS_DASF:A_SF:A_ 7-0 a lényeeg a Slaviara megsemmisitõ csapást mértünk,ágyútûzbe keveredtek 😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
beújítottunk egy bugot O.o xD

csocso14
még én se láttam ilyet XD csak néztem mit írtam o.O 😄

LasCar16
ejjha^^ angliába mindenki 7 napra megy?<#vigyor1>

#acm

5w0rdf15h
na bazmeg ilyet még nem láttam 😄 kiütöttél de az én hszem jött be xd

ezekszerint e béletszerzés ittis úgymegy mint madridban... az öröklés az egyetlen lehetséges út😄