Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
“I don’t need a rest,” he said. “I am marathon runner. I am always busy. There is always work to do that we can not do when we play." - Master Wenger ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
igy van nem sürgös,nem sürgettem csak megkérdeztem,a ketõ nem és ugyanaz...amugytélleg nem lényeg hogy kint legyen a banner.... :ASdASDA😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
helyén köszi

nem kell törõdni a sürgetõkkel, akkor csinálod meg amikor idõd és kedved van egyáltalán nem sürgõs

Gunnersboy
közben megnéztem hivatalos oldalon, de azért köszi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Danman
Reading - Arsenal, Madejski Stadium, November 12

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
ki ellen játszunk legközelebb, hol, mikor?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
most értem haza, de akkor megcsinálom....

II Rocky II
pár perc alatt meglehetcsinálni,nem kell houuáû kockulni:/ amzgy csak megkérdeztem,de hát akkor majd csak a kövi mecsnél lessz akkor?

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
relax, türelem, amikor lesz ideje megcsinálja nem kell sürgetni

nem mindenki kockul a gép elõtt egész nap

II Rocky II
pont a MU val.hát mit akarsz?? második helyen áll joaz...😊

24 - Exile -Nov.23

pont a Mutd-vel döntetlen 😞 nem baj jobbak vagyunk! és ez a lényeg XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

II Rocky II
ja há senkise ér rá minndig😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
sry, de én sem érek ám rá mindig.... de amint tudom megcsinálom

II Rocky II
banner?holvannak a lelkes drukkerek?😄 most a kövi meccsen megont kapunk gólt?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
egyvminek örülök továbbra is mi vagyunk olyan jok hogy még golt sem kaptunk a bl csoportmeccsek alatt 4.ford után és vezetjük a tabellát..Remélem a Sevillat otthon elverjük...jo lenne nem kapni golt 😊 a 94-95.percben azért a spori befujta lesnek Adebayort közben nem volt les :S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
na a második link jo tvants ot kell lesni 😄 vagyis most jo lekopogom....😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
kössz.most nézem elsõ lnk bejön erre adja az Inter meccset :S most nyomom a másodikat..hátha sopcast nem adja be mert offline 😞

24 - Exile -Nov.23

Danman
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1639&part=sports
itt nézném de a sopcaston nem akaródzik bejönni

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
hol nézitek a meccset?😮 nem látom sehol :'(
vki adná az a mymeccs vagymi a lkink neve..meg hogy hol lesi?

24 - Exile -Nov.23

zaki
HBD! 😊

báttyó02
köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
BSZ Báttyó!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
jah...marhaunalmas már h a csapból is barca folyik

Anthony001
tHX hihetetlen hogy mindig barca meccs megy.Már unalmas

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

5w0rdf15h
szerdán viasat3 ad egy hosszabb összefoglalót a meccsünkrõl

szerda 23:00 UEFA Bajnokok Ligája - Gólösszefoglaló
Benne: Slavia Praha - Arsenal

II Rocky II
kössz...😄reménykedtem hátha vmi adja az Arsenalt,dehá ezvan marad a net😄 am szerdán toljk ugye?de ménem tudja az m1 akkor adni a meccset amikor nem arsenal meccs van :@ 😊
hopsz sat1 nél maradva,egy kérdés...Barca-Arsenal döntõt a sat1 is adta akkor egy kommentár volt a nevét nemtudja vki,ilyen mesélõs kommentár,nagyon csipen a komát,szintejobb mint a magyar kommentárok közül bárki...jo lenne tudni a nevét.😄

24 - Exile -Nov.23

banok
kedd: Lverpool-Besiktas - Viasat3

Szerda: Lyon-Stuttgart - Sat1
Barcelona-Glasgow Rangers - m1
Sporting-Roma - Raiuno

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Anthony001
Nem tudjátok milyen BL meccseket adnak majd?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

banok
letöltõ link
majdnem 100 mega.

grizzly21
ez a link behalt:s valakinek egy jobb?

II Rocky II
ja oké..azitem ugy van irva hogy elõbb az Arsenal golszerzõi majd vesszõ és aztán a MU gólszerzõi azért is szoltam...de kkor ok...

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
köfi fasza mint mindig ;-)

5w0rdf15h
Gallas öngóljával kezdte...

II Rocky II
Gallas öngól odakéne irni nem?amugy jo...😄 ugyan mi lessz idegenben a Slacia ellen..jolenne nem kapni gólt. 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy

Gunnersboy
már csinálom

vmvr
elismerésem a csapatnak, jók voltunk. fõleg, hogy a manchester is keményen felszívta magát.

ennek a meccsnek megadtam a módját, és manchesteres haverral elmentünk valamilyen sport pub-ba megnézi, hát a végén nem egyenlítenek a fiúk, akkor mit kaptam volna😄

szerdnán meg Slavia idegenben<#eplus2>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
sztem nem lessz,mert ciki h golt kaptunk...majd kövi meccsen mikor 2-0 vagy 3 vagy több 0 lessz az erdmény😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
várom az eredményjelzõt ^^

Rolka
Kösz szépen

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

banok

Rolka
Valaki videot tud?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
neem...két helyzet és 1 gól löttek😄 mi meg 3at 😄

24 - Exile -Nov.23

Danman
izgalmas egy meccs volt. végén hogy összeszenvedték a fiúk azt a gólt, de 100%osan megérdemeltük, örüljön a mú hogy 2 helyzetbõl 2 gólt szerzett és még így is xeltek😊
4 haverral néztük tévére kötve nettv-t...élmény volt😄
#7573 pls

csocso14
Éljen 😄 k*rva nagyok vagyunk <#taps>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
joez ,,,veretlenek vagyunk még mindig 😄 nagy volt...behaltam volna ha nem adják meg...:@ 😄😄😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
abbol nemlettvolna gól öszeszartam vna magam AD:-as.

II Rocky II
bakkerag.aálgéladf ékjen mivlt ott 😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
NAVÉGRE BAAAAAAAAAAAZMEEEEEG ezazz

5w0rdf15h
góóóóóóóóól góóóóóóóóóól góóóóóóóóóól 😄DDD Gallas javított 😄