Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
jaja

hát megnézve az összefoglalót simán 3 góllal kellett volna nyerni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
És adja is a Sport 1, lesz min izgulni 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
hétköznap meg Blackburn ellen idegenben 4 közé jutásér Ligakupa meccs

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
jaj, de nagy meccs volt a mai😊 megadtam a módját és a champsben néztem meg, tök jó volt a hangulat, minden😊 a bíró nagyon nagyon odafújt szerintem, de így is csak meglett a gól, ezúton is köszönjük Cech. de egyébként jó kis meccs volt, és nagyon fontos gyõzelem.
a meccs legjobbja pedig Gallas volt szerintem, elképesztõen hasznos volt ma is. Walcottot még hiányoltam a szerdai meccsen parádésan játszott, megérdemelte volna, hogy itt is bizonyítson. összeségében elismerésem a fiúknak. 1hét múlva meg a nagy derbi a tottenham ellen, ejj de jó kis meccs lesz azis.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
de azért láthattul hogy Fabregas fogta cole lábát..😊 hát sztem forditottan is vhogy viszapiszkált volna Fabi is ha õ jár ugy..na de nme volt olyan erõs ütés az....😄 reméljük nem lessz semmi következménye.

24 - Exile -Nov.23

webibebi
majd vki összefoglalót linkeljen plz

msn:[email protected] bárki felvehet

Relinho
igazad van télleg nem hiányzott oda az a keménykedés csak ne hogy legyen valami következménye eltíltás stb..

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

igen, erre céloztam, hogy nem kellett volna durvulni
Relinho
EZ az srácok a CSELZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ se állíthat meg minket<#taps>mondjuk már majdnem ütöttem a monitor mikor a 3. gólunkat is elvették nagyon izgalmas meccs volt de nyertünk az a lényeg GO GUNNERS

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Danman
jó meccs volt, izgalmas és gooner gyõzelmes😊 jól láttam hogy cole a végén leütötte fabregast? nem volt az annyira direkt és csúnya hogy leüsse...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
igy van.megérdemelt gyõzelem volt lehetett volna 2-0 de akár 3-1 is a vége 1-0 lett de jogosan....szoval ez behuzva😄DDDD huh azért volt egyszer kétszer ijedésem de örömöm is mikor les miatt nem adták meg és persze a többiek....D 4kos honnan csin a képet?

24 - Exile -Nov.23

na ez nemkellett volna a végére...<#gonosz3>
a lényeg, hogy sokkal jobbak voltak a srácok de ígyis csak 1:0-ra tudtunk nyerni :S
4kos
Í
Így tovább

5w0rdf15h
nah ma vettem egy Arsenalos sálat szal megnyerjük a meccset <#vigyor>

II Rocky II
hát ja pont az egykori Chelsea játékos találbe...😄DDD ezaz csak ígytovább...ennél jobban befejezni egy félidõt nem is lehetne.

24 - Exile -Nov.23

webibebi
ezaz!!pont a legjobbkor fejelte a szünet elõtt

fúúúúúúúúú Gallas milyen gólt fejelt 😮
na eddig egész kiegyenlített a meccs, bár Alex majdnem beintézett nekünk egy gólt 😄
Rolka
Kösz

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

banok
TVUPlayer - soccer (21500)

Rolka
Vlki a meccshez tud linkeket?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
huh ahogy nézem eléggé nehéz ellenfelekre lehet számolni a bl esélyesek közül. hát én azért a Real Madrid ot gondolnám,sztem megint felülmulnánk a királyi gárdát.De a Barcelona se lenne piskóta...sztem meglepetésként a Porto lenne a legkeményebb.
Sztem a nehézségi sorrend(csökkenõen):
- Milan
- Barcelona
- Real Madrid
- Inter
- Porto

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
majd holnap add le a tipped a tippeljünk topicba 😄
de amugy nem lenne rosz bár sztem 2-1 lessz vagypedig 2-2...

24 - Exile -Nov.23

vmvr
megegyeztünk😄

4kos
Arsenal - Chelsea 1-0
'Toure
A tippem <#vigyor3><#hawaii>

Gunnersboy
õõ nemtom lehet 😄D mostvannak összefoglalók megnézem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
akkor gondolom 2. lettetek😮

#acm

Mor3llo
Real ? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
azért a leendõ ellenfelek listája se semmi....talán még a porto a leggyengébb :o

Barca Inter Milan Porto :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
és méghozzá RVP megint játékra alkalmas <#pias><#wink>

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Diaby gólt is szerzett. yay de yó<#gonosz1>

vmvr
félidõben 2-0 ide a Bukarest ellen. kurva jók vagyunk, és nagyon szépen is játszunk. walcott elképesztõen jó.

Kaplan
Én is ma vesztettem el.. :S (jó kham 😄) Ezenkívûl, várható volt, hogy elfogy az erõnk. Nagyon nagy kár a Newcastle elleni meccs x-e miatt. Mostantól lehet izgulni, hisz a Manchester United nagyon magára talált. Csak ne kerüljünk egy hosszú tartós hullámvölgybe..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
jaja nemhát tudom..de hát õszintén ki az a drukker aki ha már látja h a csapata sok mérkõzés óta nem kapott ki nem fogja várni hogy most se kapjon ki...ez van persze..na min1..:S azért továbbra is gogunners!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
ezzel a csapattal pedig abszolút nemis volt elvárás a veretlenség, nemkell csodálkozni, fiatalok még, ekkora terhelést még a tapasztaltabbak is nehezen bírnak

II Rocky II
hát ja....de 2004ben sem várta el sennkihogy veretlenek legyünk egy egls szezonban😄 mind1...csak ne legyen tbbb vereség nem lenne rossz megnyerni a bajnokságot 😊

24 - Exile -Nov.23

banok

Gunnersboy
ez elõbb utóbb ugyis bekövetkezett volna. 3 napja még meccset játszottak a Newcastle-el és 3 nap múlva megint játszani fognak, emelett a terhelés melett nemvárhatjuk el hogy maximumon tudjon pörögni mindenki. õk is csak emberek.

II Rocky II
ja,oda a veretlenség..pont akkor veszítjük el miis minta pool.õk meg tengap veszteték el:SSSS

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
2-1 Rosicky

énis csak 1 hónapja, mióta barcikára költöztem... de így legalább már tudom mi a szitu az angol bajnokságban
Gunnersboy
vanmég 13 perc + hoszabbitás

Japep
Köszi...jó neked, hogy te tudod nézni a meccseket!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

webibebi
ez para:S nagyon ki kéne egyenlíteni

Parisat(helyi kábelszolgáltató)

amúgy 2:0 😮
Japep
Hello!

Látom te az EuroSport2-n nézed...milyen szolgáltatód van ??? Ha szabad megkérdeznem... 😄

Vagy neten nézed?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
fogdbe a pofádat és inkább nézd a meccset

Na most Boateng suhintott egyet mellé

Walcott és Denilson bejött
Mekkora helyzetet hagyott ki Tuncay 😮 centikkel ment el a kapufa mellett...