Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
öcsém iylet....Diarra is ..ááááááááááááááááá
szerk:hihiii elnéztem :$😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
JAja azt én is figyeltem

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Looool az a góóóól! nekem még csak most adta 😄😄😄

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Danman
nemtudom mennyire figyeltétek, de kommentátorok azt mondták hogy Wenger még Bendtner piros lapja elõtt le akarta õt hozni, csak a 4. játékvezetõ és a bíró nem tudott egymással kommunikálni, ezért nem valósult meg a csere.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Kaplan
Ade is beköszönt nagy hibát csináltak a védõk de gól az gól 3-1 ezzel eldõlt 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
jól mondod apám így van<#eljen><#hehe>
amugy én is valóban sok olyan mérkõzést látok ahogyan irtad te is...és hát ez most is bejött...😄

24 - Exile -Nov.23

Danman
és milyen igaza van!😄 1-3😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
mehetsz jósnak😄

1-3, Adebayor!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
De miért Eduardot kellett lehozni?

II Rocky II
én kicsit örülök neki😛 hiszen elég sok olyna mecs van ahol az a csapat lö a kiállítás után golt amelyikbõl távozott a játékos...szal sztem igy még lövünk egyet..

24 - Exile -Nov.23

vmvr
na Bendtner kiállítva:\

nem az elsõ ilyen szabálytalansága volt a mai meccsen, megérdemelte. de miért kell ilyen hülyének lenni?:S

Danman
Bendtner nagyon nincs ma ott:S nembaj már csak ki kéne húzni a végéig😊 go gunners

vmvr
nem, te pont ezt nem tudod😊

Rolka
Remélem ezek után többet fog játszani!

grebber
tudom én hogy kell buzdítani a csapatot!

Next PC upgrade: 2022

Rolka
Hihetetlen ez a Dudu gyerek

Kaplan
Asztakurta de megetette Edu a védõt 😄DDD
2-1 ide.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
és tessssssssssék 2-1 jeeeeeeeee 😄
csak maradjon az eredmény ez és kész...legalább a tippeljünk topicba eltalálom a meccs végeredményét.😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
1-2!!!!!!!!!!!!!

DUDUU!!!!!!!!!! ISTEN VAGY!!!!!!!😄

II Rocky II
hát igen még van idõ...volt mikor a 88ban még vesztésre áltunk és végül sikerült megfordítani...ezért is nem értem az olyanokat akik ugy beszélnek a félidõben vagy még hamarabb hogy már oda a mérkõzés...szoval most 1-1 és még van idõ....2-1 re nyerünk nagyon reménykedek benne😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Ez az csak így tovább!

vmvr
DUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-1!!!!!!!!

Rolka
Hát remélem Wenger mester összeszedi a csapatot a szünetben és nyerünk vagy legalább x-elünk. A mu-nak nem lehet ilyen mákja, hogy kikapunk

vmvr
hol van még vége ennek a meccsnek? még egy félidõ hátra van-.-

grebber
Jó ez a szezon most eddig ugy néz ki mindig nyerünk csak amikor valami tétje van akkor nem 😞

Múltkor lehetett volna mégjobban elhuzni a 3. tól erre vereség.
Most visszalehetne szerezni az elsõ helyet erre vereség 😞

vmvr
az Everton eddig tökéletesen összezavart minket:\

nem tudunk mit kezdeni velük, látszik az arcokon is a tanácstalanság.

jót fog tenni a szünet

II Rocky II
és még meglehet fordítani😄 ahogy már ma sikerült másnak akkor nekünk mértne sikerülhetne😄 hajrááá

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
1-0 oda. Nem para legalább korán jött.

II Rocky II
rojadirecta->sopcast->star sports
de sztem a döntetlen is elég...bár azért csak a gyõzelem a jobb😄

24 - Exile -Nov.23

webibebi
na srácok! botlott a MU!nekünk meg nyerni kéne és mi lennénk az élen 2007ben😛 tudja vki hol lehet nézni neten?köszi

msn:[email protected] bárki felvehet

5w0rdf15h
nah Minden Arsenal funnak Boldog Új Évet! Remélem nyerünk holnap meg 1.-én, eredményjelzõk jöhetnek 2.án jövök és berakom addig lehet újítani v akármi 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
ha nem akar, ne maradjon itt, mivel se nekünk se a csapatnak nincs szüksége egy kényszerbõl védõ kapusra...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Lehmann elhagyhatja az Arsenalt
MTI
| 2007. december 28., péntek 20:09
Arséne Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetõedzõje kijelentette: Jens Lehmann, a gárda német kapusa megfelelõ ajánlat esetén távozhat. "Személy szerint azt szeretném, ha maradna, de ezt neki kell eldöntenie" - nyilatkozta a francia szakember.

A 38 éves hálóõr ebben a szezonban csak a kispadot koptatja, és már többször is hangoztatta, hogy csapatot szeretne váltani. Könnyen elképzelhetõ, hogy Lehmann - aki 2003 óta szerepel a londoniaknál - korábbi klubjához, a Borussia Dortmundhoz szerzõdik.

nem, találtam... 😄
II Rocky II
<#eljen> te csináltad?😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
vagy esetleg egy gödörbe esne és kikapnának<#circling>

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nekünk most különösképp fontos, hogy behúzzuk a hat pontot a következõ két meccsen... A Manchester meg igazán leikszelhetne valahol 😊

Rolka
Hát az everton ellen elég nehéz lesz idegenben. De a MU-nak is a West Ham otthonába, tavaly oda vissza megverte õket(meg minket is).

minket már a 2. fordulóban lehoztak otthon 1-1-gyel 😉
persze minket akkor már mindenki temetett...

ez a Pompey és a Villa 2 nagyon jó csapat, még okozhatnak meglepetést a másik 3 csapatnak is!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Gunnersboy
hehe szerintem meg örülj annak a szaros 1 pontnak, tudtommal nemkaptunk ki, lassan már ott fogunk tartani ha nyerünk is te megmondtad és jajjdeszar ?!?!?!?!?!?!?! na ne már...........

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Nem kell itt izgulni. Nincsen semmi baj, alkottunk egy igen gyatrát leikszeltünk. Ennyi. Meg kell hagyni egy ilyen Pompey ellen nem szégyen remizni, jó kis csapat. Mostmár csak az a lényeg, hogy a Manchestert is lehozzák döntetlenre otthon.

webibebi
bocsánat😄 végigolvastam😄 bocsika😄

webibebi
4-4et jáccott a cselzí de semmi baj😉

II Rocky II
nyert 2-1 re a Chelsea.
szerk: heeeh télleg ikszelt összekevertem az elõzõ fordulóval :S

24 - Exile -Nov.23

grebber
Hehe elkezdek lottozni.Direkt mondtam báttyámnak most hogy cslezi x-elt lehetne növelni az elõnyt mégnagyobra vele szemben,de nem fogunk nyerni.És tessék szaros 1 pont 😞

vmvr
helyzetkihasználással adódtak gondok... ne kezdjük azt, mint tavaly:S

webibebi
de ne má mé most karácsonykor??😞

Rolka
Nagyon nagy baj

webibebi
de emberek itt baj van:S:S