Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Esetleg ha ez igényesebbnek tûnik akár :

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

süti nagyon 😄<#eljen>
Rolka
Nekem tetszik

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan

Mit szólnátok egy ilyen eredményjelzõhöz?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jagumo
Grat!😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

5w0rdf15h
jah jónagyot faszmakkoltak ://

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Ekkora makkot a Manchesternek... Dawson 94. percben szerzett öngoljával leikszeltek.. Mindegy így is két pont az elõny 😊

Szerk. : Mellesleg nekünk +34, a Manchesternek +37 a gólaránya, so ha ezen picit javítunk akkor már pontegyenlõség esetén is mi állunk az élen 😊

5w0rdf15h
jah fõleg úgy h a támadás elején felrúgták Adebayort és mégis õ ért oda 😄

Kaplan
Uramisten, ez a harmadik gól, nagyon pazar! Imádom nézni a fiúk játékát.

II Rocky II
hja a júnájtid 1-0ra kikapásra áll,s remélem az is marad.van rá esély mondjuk.😊 otthon is csak 1-0 ra nyertek a Spurs ellen,szal idegenben meg gyengébbek is szal.jo lessz a 3 pont elõny 😊))

24 - Exile -Nov.23

vmvr
33' Tottenham H. 1 - 0 Manchester U.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Na 1-3 így már okézsoké 😊 Megy a szekér srácok! Tottenhamnek most kéne nagyot alkotnia!

II Rocky II
Adebayor újra formában?!!! 😄DDDDD

24 - Exile -Nov.23

vmvr
1-3! Adebayor, ki más?😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Adebayornak ez már zsínorban az 6. egymásutáni premierleague meccse ahol gólt lõtt!

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
80. perc 1-2, ez nem valami biztonságos. Ki kéne húzni, vagy lõni még egy gólt.

II Rocky II
na végre bejött az adó mostmár néhetem én is a meccset😄 igaz idõben😛P

24 - Exile -Nov.23

Danman
1-2 np

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
0-2 Eduardo, de szép támadás volt omg😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Rolka
én sopcaston de elég szar a minõség

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
9 gyõzelem és 3 döntetlen az eddig mérlegük.nekünk idegenben 6-4-1 szal itt legyen a 7dik😄
melyiken lesitek? nekem egyiks sopcastos sem jön be :Ss

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nebazzz már ..😄 kurvaéletmagoségéáéáááááááááááááááááááááááááááááá féltem pedig a cititõl otthon naon jol nyomják.bár mára lejebb eresztettek. köszi a linket😄DDD bajor megint bevágta ezaz..remélem lessz még gol.😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Aszem még a city nem kapott ki otthon ebben a szezonban! ideje meg törni a sorozatukat

Rolka
Jah én is így voltam <#nevetes1><#nevetes1>

Danman
bekapcsolom, 0-1😊 Adebayor, ki más😛

Danman

II Rocky II
vki sopcastos linket adni? vagy az a my... -os linket? 😊

24 - Exile -Nov.23

Danman
nemtudom mennyire vagytok otthon arsenal shoppingban, de a nyitóoldalon azzal fogadtak hogy tavaszi cuccok feltöltve, mellette egy váltakozó ad. 3. képen Adebayor pulcsija nagyon megtetszett, kerestem is égen-földön de sehol nem találtam. Nyilvánvaló hogy valamilyen teljesen nyilvánvaló helyen van de én nem találtam meg. Ha valaki megtalálja szóljon pls😄
(http://onlinestore.arsenal.com/page/home)

grizzly21
ez a Flamini gol:ooo
a masik 2 se csunya

Kaplan

Relinho
hali tud valaki linket dobni a meccs összefoglalóról?

elõre is köcce😊

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

hát igen

nem Keegan a szar hanem a keretünk... Allardyce elvileg eltakaritotta Roeder meg Souness meg a korábbi elnök szarát, de õ is bele rakott egy jo nagy adagot és ezt lapátolja majd msot Keegan 😉

na de grat mégeccer

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gunnersboy
köszikee (K)

azzal nemlesz gond, nemrossz csapat az, de elsõsorban nem az Arsenal ellen kell bizonyitaniuk hanem pl egy Blackburn, Birmingham, Aston Villa ellen :}

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
akkor holnap mindenki drukkol a Portsmouthnak 😄

juhé :|

grat, remélem ti elsztek a bajnokok nem a ******* Mu

nekünk meg kikell cserélni a teljes keretet és kihuzni ezt a szezont h ne esssünk ki...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

5w0rdf15h
ÁZÁZ 😄DD

nem kell sokat dolgozni banneron 😄DD

grebber
Adebayornak ez zsínorban az 5. egymásutáni premierleague meccse ahol gólt lõtt!

Next PC upgrade: 2022

Gunnersboy
naaaaa Cesc naaaaaaaaaaaa 😛PPPP
három - nyuszi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
héé Flamini elkurta a tippeket 😄D

azértmég:
AKURVAANYÁMAT MEKKORA GÓLVOLT PASZMEK!!!!! :d

II Rocky II
hja meg egy öngól és viszont látásra...😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
akkor most még1 Adebayor gól jön 😄

II Rocky II
kezdõdik😄DDDDD

24 - Exile -Nov.23

Danman
nagoyn szép támadás, gól volt😊 1-0 ide😊

Gunnersboy
eddig jobbak vagyunk...
de még szerencse hogy nem felejtettem el a tippmixet ááá 😄DDDDD faszom. 😄

5w0rdf15h
1. félidõ - 10'
Arsenal 0 - 0 Newcastle

Danman
ha jól tudom wenger csak a ligakupát adja oda a fiataloknak, fa- meg más kupában a rendes gárdát játszatja...megvan ott minden esély😊

II Rocky II
ezért egy dönetlen jo lenne...kár hoyg nincs idegenben lõtt gol...kikapni nem kéne.de gyõzni kurva nehéz lessz.A MU otthon még nem kapott ki és azért itthon is a legvégén sikerült odapaszni nekik..persze megérdemelten.nagyon nagyon nagyon nagy izgalmas meccs lessz.Ha "b" csapattal állunk ki akkor sajna azt kell mondanom hogy kikapunk mert most nagyon jó a MU és õk nem tarcsikkal lépnek fel.Tottenhamot is 3-1 re verték el akiktõl mi meg kikaptunk..de remélem azért sikerül meglepetést okozni nekik.

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Baszki hát ez elég húzós lesz! Fõleg idegenben

Kaplan
Nekem totál nyolc, csak jussunk tovább :/