Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
ez nem volt kérdés, közöltem, hogy megint elnéztek egy 11-est a PL-ben(is).
holnap, amennyiben nem nyerünk az Anfield-en, helló BL, és szerintem(nem emiatt persze) helló PL-elsõség is. ott tartunk majd, mint tavaly.
francba is.

No one can stop Death!

II Rocky II
sok döntetlen,azt mondom volt olyan hogy szerencsével egyenlítettünk,a mu ellen is a 93bvan..a fulham ellen a 89 és 90ben fordítottuk meg,meg volt pár meccs ahol a 90ben egyenlítettünk...szal sok döntetlenrõl beszélünk közben meg néha örülhettünk hogy az is lett és nem kaptunk ki 😊 na mind1.ez van nincsenek ha-k.Holnap a poolt megkell verni,nincs mese.az eddigi meccsek alapján azt mondm van esélyünk a továbbjutásra 😊

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Hát igen én is sajnálom azt a sok döntetlent, HA hoztuk volna õket(birmingham,villa,wigan,boro) akkor 2 pontal vezetnénk a táblázatot.
Ez van sajnos! A bl-ben jó lenne vlmit mutatni, holnap ku**va kemény meccs lesz.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
sajnos sok a volna, a mi esetünkben meccsek mentek el az ijen ítéleteken... :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zaki
+ volt 2 olyan helyzete a MU-nak, ami szintén büntetõt ért volna.

minimize
maradt a 2-2, ilyenkor(is)sajnálom a sok döntetlent, és a tegnapi 1-1et a 'pool-lal...(ferdinand kézzel mentett, ez nálam min.11-es lenne...)

No one can stop Death!

5w0rdf15h
sajnos már 2-2 de simán lehet 3-2 bármelyik csapatnak...viszont ami jó hír elfogyott a 2 stabil középsõ emberük a védelembõl 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
boro-mu 2-1 jelen állás szerint:S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
erre gondoltam 😄😛
idén nem kaptunk még ki,ebben a szezonban!

24 - Exile -Nov.23

vmvr
ehh, bocsesz😄 valami miatt kiesett nálam Flamini gólja a Boro ellen és abban éltem, hogy ott kikaptunk😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
De, hogy is az tavaly volt! És a WestHam vert meg.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
Rocky írta, hogy: "annak örülök hogy hazai környezetben még nem vert meg minket senkise 😊"

én pedig erre reagáltam, mivel a boro megvert minket otthon. 0-1re

Rolka
<#conf>

vmvr
akkor a boro mit csinált?:\

minimize
oké, asszem a bajnokság holnap elúszhat.
kár a tavaszi rengeteg döntetlenért, sokkal egyszerûbb lehetett volna az utolsó pár forduló számunkra...
szerdán a visszavágót abszolválnunk KELL a 'pool ellen. nincs kifogás, nincs nyafogás!!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

hello mindenkinek....1-1 megint az ideg megõl😊 de remélem a köv mecccs et nyerjük..és a man utd kikapp!!!! egy biztos nehéz lessz idegenben!

II Rocky II
na ennyi:S nyer a mu ma akkor a bajnoki esélynek annyi..legalább a dobogon ott leszünk remélem és kész.annak örülök hogy hazai környezetben még nem vert meg minket senkise 😊
nemtom talán 1-1 et játszunk 3jára is?:S remélem nyerünk 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
végre.1-1..hogy-hogy bendtner??!
mind1, gyerünk!!!

No one can stop Death!

csocso14
Visszavonom 😄
de brazite azért jöhetne helyette 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
támogatnék egy Barazite <-> Bendtner cserét a felnõtt meg tarcsi között..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

csocso14
bendter meg 100%-os helyzetben haza adja rein-ának, nem tudom miért erõlteti Wenger.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
...meg crouch-al is.
fa**ba, 0-1.<#boxer>

No one can stop Death!

grebber
0-1 😞

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
helyzet kihasználással megint gond van.....

II Rocky II
jó szurkolás/drkkolást mindekinek..hajrááááááá
ne adjtáok fel sose.a meccsnek a 90.percben van vége és nem elõbb 😊))

24 - Exile -Nov.23

minimize
semmi gáz.
7végén is otthon, de nem döntetlennel lépünk a jövõ 7be, aztán az Anfield-en jutunk tovább. simán verhetõ ez a 'pool.
a 3-1 reális lehetett volna, bíró, bendtner=no comment.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
"Ezután ismét a hazaiak kerültek fölénybe, így a 66. percben a játékvezetõ is kellett ahhoz, hogy megmentse a Poolt a bekapott góltól. Hlebet rántotta vissza a büntetõterületen belül teljesen egyértelmûen Kuyt, Pieter Vink sípja azonban néma maradt.

Nem sokkal késõbb pedig a csereként beállt Bendtner volt rosszkor, rossz helyen. A dán csatár a gólvonalon ügyetlenkedett, Fabregas lövése után pedig elakadt benn a kapuba tartó labda."

ENNYI....ott volt a 3-1.........

Na a köv meccs gyõzelem lesz nékünk 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

vmvr
tényleg igazad van, pedig miközben írtam a kommentet visszagondoltam a liverpooli meccsre, de azért valamiért mégis anfieldet írtam😄 na mindegy, köszi😄

5w0rdf15h
Emiratesben lesz a bajnoki 😄

amúgy a meccs NC...mondom én h Bendtner csak 1 méterrõl tud gólt lõni

II Rocky II
ja ja.ja.
a fener azér tsztem jo kis csapat.gondoltma hogy otthon megverik a chelsea-t!
idegenben más kérdés mit játszanak,sztem ott is 2-1 és megint hosszabbítást tolnak majd.
A Deivid golja naon szép volt a jobb felsõbe mesteri találat😊
"Ez kevés lesz az Anfielden."
sztem nem lessz kevés.az 56.perctõl voltunk naon is jók,csak a helyzetek nem mentek be 😞
Am a milan jutott az eszembe és látván ezen meccset úgyérzem , nincs veszélybe a továbbjutás.Walcott beálítása jó döntés volt,csak sztme ha bendtner helyett RVP látjuk akkor más a szitu.
Na de fejeket fel és imádkozzunk hogy hétvégén nyerjünk<#eljen>
Verhetõ ez a liverpool !

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
korrekt komm. egyetértek

Gunnersboy
mindenkinek lehet szarnapja, haggyátok magatokat már, ha kikaptunk volna megértem de 2. félidõ nagyrészében is támadtunk, ha 3:0ra kikapunk ennek ellenére megértem de így...

Milan ellen nehezebb volt

vmvr
nincs miért sírni, max. a sok elpuskázott helyzetért.
liverpoolban belehet õket darálni, és be is fogjuk õket. csak egy elég fontos dolog kell hozzá: be kell rúgni a helyzeteket, anélkül sajna nem megy:\

de amúgy nincs miért bírálni a csapatot, jók voltak, viszont a helyzetkihasználás... ehh. meghát ez a fasszopó holland geci, akit nem tudom miért engednek meg meccset vezetni, befújhatta volna a tizit, és még csomó szabálytalaságot...

és igen, Bendtner tényleg nem ide való, egyszerûen nem elég jó. node, hétvégén "fõpróba" az anfielden, azt is hozni kell. és jövõ kedden pedig továbbjutni. fõleg, hogy megvan a sanszunk, hogy a Fenert kapnánk az elõdöntõben, ami viszont jó lenne, habár képesek vagyunk ilyen csapatok ellen hibázni. ebbe már nem megyek bele.
szóval jó volt ez, és tovább fogunk jutni az anfielden!

Kaplan
Ha nem kapjuk magunkat nagyon gyorsan össze el is lehet felejteni a BL-t... Ez kevés lesz az Anfielden.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
jo hát szvsz Bendtnernek szökõévente egyszer van szerencséje, régen jó játékosnak tartottam meg szimpatikusnak, ma már csak a 2. az igaz, szerintem nem üti meg a szintet, Aliadiere, Vela jobb

Kaplan
Bendtner-nek, hogy lehet ennyi esze? Tán még neki sincs érettségije? MI A JÓ BÜDÖS FASZT KÉPZELT? FELPÖRGETI ÉS BEOLLÓZZA 2 CM-RÕL? NC...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
ja bendtnernek nincs szerencséje..:S most is miatta nem lett gol.na meg tizit se kaptunk..:S😮
semmi gond.😊 2-0 ra nyerünk anfielden és kész.😄
de azért kivi leszek a bajnoki meccsünkre.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Bendtner valami siralmasat nyújtott eddig :\\\\\ :S

grizzly21
lassan 21 eves..😊 ideje..

grizzly21
sokan nekiesnek majd ..de komolyan , miert ?? en elugrottam volna😊

Danman
Bendtner OMFG
#9016 Fabregasról volt szó.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grizzly21
ki jott 15evesen az arsenalba es meg erettsegi elott all, Walcott?

II Rocky II
ja vhogy csetlés botlás az egész...kiesünk a faszba..lol...
van visszavágó ott lehet jobbak leszünk és nyerünk.ennyi.de mostmár azt mondom van esély a 3-1 re😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Ha így maradunk kezet foghatunk magunkkal és boldogságban kiesünk a faszba. Ez nulla, kerek nagy nulla.

grizzly21
najo Gerrard szepen csinalta de akkor is

grizzly21
falabu kocsog hogy lehet ilyet csinalni, mekkora fos ez a gol mar

Gunnersboy
buzerátor küjt

II Rocky II
ba***a meg :@ :S

24 - Exile -Nov.23

Rolka
bazzzzzzeg