Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap, amennyiben nem nyerünk az Anfield-en, helló BL, és szerintem(nem emiatt persze) helló PL-elsõség is. ott tartunk majd, mint tavaly.
francba is.
No one can stop Death!
24 - Exile -Nov.23
Ez van sajnos! A bl-ben jó lenne vlmit mutatni, holnap ku**va kemény meccs lesz.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
én pedig erre reagáltam, mivel a boro megvert minket otthon. 0-1re
kár a tavaszi rengeteg döntetlenért, sokkal egyszerûbb lehetett volna az utolsó pár forduló számunkra...
szerdán a visszavágót abszolválnunk KELL a 'pool ellen. nincs kifogás, nincs nyafogás!!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
nemtom talán 1-1 et játszunk 3jára is?:S remélem nyerünk 😄
24 - Exile -Nov.23
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ne adjtáok fel sose.a meccsnek a 90.percben van vége és nem elõbb 😊))
24 - Exile -Nov.23
7végén is otthon, de nem döntetlennel lépünk a jövõ 7be, aztán az Anfield-en jutunk tovább. simán verhetõ ez a 'pool.
a 3-1 reális lehetett volna, bíró, bendtner=no comment.
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
Nem sokkal késõbb pedig a csereként beállt Bendtner volt rosszkor, rossz helyen. A dán csatár a gólvonalon ügyetlenkedett, Fabregas lövése után pedig elakadt benn a kapuba tartó labda."
ENNYI....ott volt a 3-1.........
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amúgy a meccs NC...mondom én h Bendtner csak 1 méterrõl tud gólt lõni
a fener azér tsztem jo kis csapat.gondoltma hogy otthon megverik a chelsea-t!
idegenben más kérdés mit játszanak,sztem ott is 2-1 és megint hosszabbítást tolnak majd.
A Deivid golja naon szép volt a jobb felsõbe mesteri találat😊
"Ez kevés lesz az Anfielden."
sztem nem lessz kevés.az 56.perctõl voltunk naon is jók,csak a helyzetek nem mentek be 😞
Am a milan jutott az eszembe és látván ezen meccset úgyérzem , nincs veszélybe a továbbjutás.Walcott beálítása jó döntés volt,csak sztme ha bendtner helyett RVP látjuk akkor más a szitu.
Na de fejeket fel és imádkozzunk hogy hétvégén nyerjünk<#eljen>#eljen>
Verhetõ ez a liverpool !
24 - Exile -Nov.23
Milan ellen nehezebb volt
liverpoolban belehet õket darálni, és be is fogjuk õket. csak egy elég fontos dolog kell hozzá: be kell rúgni a helyzeteket, anélkül sajna nem megy:\
de amúgy nincs miért bírálni a csapatot, jók voltak, viszont a helyzetkihasználás... ehh. meghát ez a fasszopó holland geci, akit nem tudom miért engednek meg meccset vezetni, befújhatta volna a tizit, és még csomó szabálytalaságot...
és igen, Bendtner tényleg nem ide való, egyszerûen nem elég jó. node, hétvégén "fõpróba" az anfielden, azt is hozni kell. és jövõ kedden pedig továbbjutni. fõleg, hogy megvan a sanszunk, hogy a Fenert kapnánk az elõdöntõben, ami viszont jó lenne, habár képesek vagyunk ilyen csapatok ellen hibázni. ebbe már nem megyek bele.
szóval jó volt ez, és tovább fogunk jutni az anfielden!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
semmi gond.😊 2-0 ra nyerünk anfielden és kész.😄
de azért kivi leszek a bajnoki meccsünkre.
24 - Exile -Nov.23
#9016 Fabregasról volt szó.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
van visszavágó ott lehet jobbak leszünk és nyerünk.ennyi.de mostmár azt mondom van esély a 3-1 re😊
24 - Exile -Nov.23