Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
tudom,hogy akkor irtad! azért irtam ezt ---->
"nem lessz nehéz és ezt te is látod!"
a lényeg,hogy a második félidõben sem sabad feladni,hajtani kell és akkor még löhetünk egy két gólt.
ha leadjuk és csak védekezünk akkor szyvás lessz!
de sztem hajtani fognak a srácok azt nyerünk 3-1 re 😊

24 - Exile -Nov.23

minimize
bolton asszem a világ második legnagyobb segg**kja...viszik le Clichy-t ketten, erre csak fújolnak....remélem még tömük nekik a második félidõben kettõt.
asszem Clichy nem jön vissza a második félidõre....://
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Rolka
Fasza les ha lesérül Clichy

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Ez a Davis normális? Lefújás elõtt?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
ezt akkor írtam, mikor vezetést szerzett a bolton-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
amugy figyelitek Ebue milyen jó mostanába? Fõleg az elõzõ évhez képest

Rolka
ha lesen is volt meg lehet adni! hány gólt elvettek már tõlünk

Rolka
<#vigyor3> én csak az egyikrõl maradtam le
áááá nagyon jók vagyunk csak ne álljunk le, csak így tovább
HAJRÁ ARSENAL

II Rocky II
nem lessz nehéz és ezt te is látod!
ne mondj ilyet..akkor lett volna kurva nehéz ha a bolton támad meg õnáluk van a labda meg õk a jobbak,de nem igy vna😄 mi vagyunk a jobbak!
eboue nem volt lesen ?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!

Juhiii
soha többé nem pisilek, most lemaradtam kettõrõl! 😄D

GO GUNNERS!

Rolka
áááááá most megyek ki sörért és gól,
jövök vissza és gól <#pias><#vigyor2><#pias>

vmvr
hát ez hihetetlen esküszöm, ez az adebayor nem tudom hogy jutott el idáig, de ez az ember nem bír gólt rúgni, mindent megcsinál szépen, de nem tudja mi az a góllövés, már kezd elegem lenni ebbõl. nem elég csak helyzetbe kerülni be is kéne rúgni...

GÓÓÓÓÓÓL EBOUEEE 😄😄😄:😄D !ÓGÓÓÓÓÓÓL

Rolka
nem igaz miket kihagyunk
3x egymas utan, hihetetlen

Rolka
kapufa bazzeg nem igaaaaaaz

vmvr
a faszomat, innen kurva nehéz lesz.

Juhiii
hát ez rosszul kezdõdött, és még a hang is késik az eurosport2-n <#rinya>

GO GUNNERS!

Rolka
nem igaz egyszer rugnak kapura az is gól <#szomoru1>

II Rocky II
nem a bolton volt ki félidõben emberelõnyben vezetett ellenünk 2-0 ra majd fordítottunk 3-2 re?😄
szal skacok ha 1-0 vagy 2-0 ne ajdátok fel 😊))
akinek nincs tvje annak STREAM

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Ha sikerülne nyernünk és holnap a Chelsea x-elne a Muval akkor átvehetnénk a vezetést! Elég nehéz lesz ma nyernünk, a Bolton ellen mindig szenvedünk!

vmvr
A mai napon bejelentették, hogy E. Stanley Kroenke elfogadta az Igazgatótanács felkérését, így õ lett az Arsenal Holding PLC igazgatója.

Mr. Kroenke részvényese a Kroenke Sportvállalkozásoknak (KSE), valamint a denveri sport- és szórakoztatóközpont vezetõje Coloradoban. Ez év áprilisában a KSE megvásárolta az ITV-tõl az Arsenal közvetítési jogainak 50%-os részesedését és stratégiai kapcsolatot létesített a KSE tulajdonában lévõ Colorado Rapids és az Arsenal között. Mr. Kroenke tulajdonában van az Arsenal kibocsátott részvénytõkéjének hozzávetõleg 12,4%-a.

Mr. Kroenke teljesen támogatja azt az elképzelést, ahogyan az Igazgatótanács irányítani kívánja a klubot. Az Igazgatóság véleménye szerint Mr. Kroenke tapasztalatai a sportklubok kereskedelmi menedzselése, sport marketingje, a média és az új média jogok területén egyaránt sokat segíthetnek a klubnak.

Mr Kroenke megerõsítette, hogy nem fogja növelni az üzletrészét az Arsenal kibocsátott részvénytõkéjének 29.9 %-án túl a következõ tizenkét hónapon belül - tartalmazza többek között a mai közlemény.

Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood megjegyezte: "Elégedettek vagyunk, hogy Stant köszönthetjük az Igazgatótanácsban. Rengeteg tapasztalatot hoz magával az USA-ban lévõ sportklubokban való szerepvállalása következtéban, és mi arra számítunk, hogy kereskedelmi betekintése és tudása a javunkra szolgál."

Stan Kroenke így nyilatkozott: "Hatalmas megtiszteltetés számomra ez a felkérés, hogy csatlakozzak az Arsenal Igazgatóságához, a klub világ labdarúgásában elfoglalt kiemelkedõ hírnévére és helyére tekintettel. Remélem, hogy sportmedzsmentben eltöltött múltam hasznára válik az Arsenalnak kereskedelmi kapcsolataiban, növekedést várok."

Forrás: Arsenal.com

II Rocky II
Wenger: Egy túl szigorú ítélet miatt jutott vezetéshez a Kijev
A Dinamo Kijev–Arsenal mérkõzésen a hazaiak a 64. percben 11-esbõl szereztek vezetést Ismaël Bangoura révén, miután Bakari Sagna ráesett az egyik hazai támadóra, amiért büntetõt ítélt Luis Medina Cantalejo játékvezetõ. William Gallas azonban a 89. percben egyenlített, így döntetlennel zárult a találkozó.

„Nem tudtuk bevinni a döntõ csapást, mikor fölényben voltunk, így úgy tûnik, ez volt a maximum. Persze lehet, hogy értékes pont lesz a végelszámolásnál” – értékelt a meccs után Arsene Wenger, aki szerint a Dinamo javára megítélt tizenegyes vitatható volt.

„Nagyon szigorú volt a bíró, mikor megítélte, fõleg azért, mert a srác két kézzel fogta Sagnát. De mit lehet tenni, befújta. Nem vagyok elégedett, mert hiába irányítottuk a meccset, egy ponttal kellett távoznunk” – mondta a francia szakember.

forrás: nso

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

csocso14
viasat 6 amit kb ennyi ember is fog, mint maga a csatorna neve😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

grizzly21
mi az a tv6?

arsnl
Következõ BL meccsünket adja a TV6!!
Szeptember 30.
20:30
Arsenal - FC Porto /ÉLÕ/

Rolka
Sima 3:0

II Rocky II
porto a legkeményebb ellenfél sztem 😄 nehéz meccs lessz az bíztos!
de 2-1 es hazai gyõzelemre számítok.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
kötelezõ gyõzelem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rolka
Portoval otthon

Oziris666
Pontossan!Azért a Kijev a Szpartak Moszkvát verte nemgyenge 8:2 -es összesítéttel a BL -fõtáblára jutásért!Ugyh idegenben ez nem rossz eredmény nektek...

II Rocky II
miért nézitek le ennyire a kijevet? lehet õk lesznek a csoportmásodikok!
ennyi erõvel pl. a real 2-0 gyõzelme is szégyen egy bate boriszov ellen és emberelõnyben voltak 30 percen át.

nem kell lenézni az ellenfelet.én azt mondom idegenben egy döntetlen jó eredmény ! majd itthon megverjük õket 😊

#10530: soha ne add fel,az utolsó percekben is lehet szépíteni és fordítani!!!!!!! nem szabad feladni sose,az utolsó percekig szurkolni kell és bízni😊
lám ma meglett az eredménye és egyenlítettünk
<#eljen>

viszont érdekes,hogy 3 csatár a pályán és egy védõ szerzi az egyetlen gólunkat :S

A Porto idegenben bezony kemény dió lessz 😄 de most kivel is talizunk a blben ?

24 - Exile -Nov.23

Rolka
jah rögtön nekem is az jutott eszembe(amikor 2 az 1be mentek),hogy ezektõl kapunk ki? ez nem igaz!

Rolka
hát szerintem nagyon fog fájni nekünk ez az x a vége felé majd amikor a továbbjutásért játszunk az uccsó fordulóban
de legyen igazam cáfoljanak rám a fiúk és rögtön verjük meg a portot 3 góllal aztán a fenert oda vissza

csocso14
mentettünk 1 pontot több mint a semmi 😄
szégyen lett volna kikapni ezektõl, az ukrán aki lõtte a 11-t 2 lövést láttam tõle, a grundon 100* különbeket lát az ember, nevetséges volt, és a végén 2 az 1-be mentek és egy passzt nem tudott leadni, persze ennek külön örülök.

Rolka
<#vigyor2>

Rolka
nah még eggyet

Nem szépségdíjas gól, de megteszi. Néha az ilyennek muszáj örülni...
Juhiii
na még egyet 😄

GO GUNNERS!

Rolka
azta kurva el se hiszem
Gallas

csocso14
gallas a szokásos megmentõnk 😄

Kaplan
A tizedik olyan bõrt kapjuk az ukrán cigányoktól, hogy én szégyellem magam... le vagyunk focizva, statikusak vagyunk ötlettelenek, fájdalom most nézni a srácokat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Juhiii
nincs még azért vége!

GO GUNNERS!

vmvr
attól tartok ha Rvp és Ade berúgta volna azokat, amiket 10bõl 8csatár berúg, akkor ez sima...

Rolka
én se értem
ezzel a vereséggel szerintem nagyon meg fogjuk szivni

Kaplan
Lényegtelen, ilyen csapattal,hogy nem tudunk mit kezdeni egy Kijevvel, szégyen...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rolka
jah magára huzta,de kajak

csocso14
áá mekkora kamu volt, visszajátszáson látszott, hogy a srác húzta le sagnat is

Gunnersboy
bravó

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
ne mááá hogy ilyen tizivel kapjunk ki