Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kezdõ:
* 21 Fabianski
* 41 Hoyte
* 17 Song Billong
* 20 Djourou
* 40 Gibbs
* 19 Wilshere
* 47 Randall
* 16 Ramsey
* 43 Merida
* 50 Simpson
* 12 Vela
Substitutes
* 24 Mannone,
* 28 Bischoff,
* 35 Coquelin,
* 39 Fonte,
* 42 Lansbury,
* 46 Ogogo,
* 56 Frimpong
Sport1 ÉLÕben adja 20:45tõl
ezt ugyan így kiemelem akkor is, ha mi játszunk. de szombaton ez a MU nem volt jobb, sõt. ezt be kell látni. a mi 3vesztes meccsünkbõl kettõt végigtámadtunk, volt kapufa, minden, mégsem jött össze. de mélyen a tudása alatti united lépett pályára szombaton.erre a meccsre 0-2-t, vagy max. döntetlent mondtam forma alapján. erre tessék, ennyi.
No one can stop Death!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
talán Deba, vagy vPersie is behámozott volna a kihagyott(egyesek szerint kevés) helyzetbõl, más képe lett volna a játéknak, akár nagyobb arányú gyõzelem. tavasszal jöhet a visszavágó, amikor a kispad sem "csak" ekkora lesz az Ágyúsoknál!!!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ettõl még próbálhatta volna visszahúzni a lábát, de hagyjuk, volt egy érdekes "hazaadásunk" nekünk is.
közben járom a topikokat erre-arra, 100 united-szurkolóból 5nem ismerné el, hogy nem sok közük volt ma a meccshez fejben. még cr-nek sem ment, tényleg, mi lett volna, ha játszik egy formában lévõ(mert azért lövi õ is a gólokat szépen!)vPersie... szép, és eredményes játék volt, 60perc után okos, és életveszélyes(amiket pl. Bendtner is elbaszarintott a végén)kontrákkal. ha Fabre is pontosabb pár indítással-kiugratással... ez a 2. united-vereség volt, még lehet nekik is legalább egy, nekünk meg oda kell figyelni minden meccsen legalább az egy pontra!! messze a vége, tavaly csak a végén értek oda a manchesteriek is!!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
na mind1...a lényeg megleptek téged a gyõzelemmel 😄
24 - Exile -Nov.23
Én egyszer sem "írtam le" a csapatot, max. az eredménnynel szemben voltam bizalmatlan. az utóbbi meccsek alapján 0-2nézett ki, de kijöttem volna egy döntetlennel is. az "óriási meglepetés" megvolt már idén, sajnos 3xor is.
a mai játékot látva hiányoltam még min. 1gólt, ez a mu ma nagyon nem volt a pályán...a végén Vidics&Ferdinand fektetése után mit csinált Bendtner??!...:/
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
de azért bíztam hátha nyerünk és nyertünk 😄
kiscsapatok ellen szivunk,de a derbiket a nagyok ellen megnyerjük és ez a lényeg 😄
24 - Exile -Nov.23
a végén nyomott a mu és 2 védõ volt cska hátul 😄
áá nem baj 2-1 és 3 pont és mu elõtt vagyunk ez a lényeg!
24 - Exile -Nov.23
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Bendtnert meg tanítsa meg már valaki kapura lõni.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
nembaj
meglesz itt a 3-0 ugyis 😄
24 - Exile -Nov.23
egyszerûen jobbak vagyunk ma a munál 😄DDD
minimaze:
"fasza lesz, már látom. elõre hányok a sok babaagyú MU-drukkernek(t. a kivételnek!!), hogy élvezik ki a szombati sikerüket."
látom nem bízol te se a csapatban,de hányszor mondjam már el ,hogy ne ird le a csapatot soha mert okoznak néha óriási meglepetést!!!!!4444 😄
24 - Exile -Nov.23
És megint Nasriiiiiiiiiiii
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
de nasri kihasználta és 1-0 Xd kár mert félidõben mu vezetésnek jobban örültem volna--és fordítottunk volna, na mind1 😄d
24 - Exile -Nov.23
Nem vagyunk rosszak
félidõbe vezessen a mu ,majd örülnek könnyen veszik a meccset és mi belehúzunk és megfordítjuk 😉
gogunners!
24 - Exile -Nov.23