Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
érdekes egy felállás 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
hajrá hajrá!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Wigan ellen, Ligakupa meccs
Kezdõ:
* 21 Fabianski
* 41 Hoyte
* 17 Song Billong
* 20 Djourou
* 40 Gibbs
* 19 Wilshere
* 47 Randall
* 16 Ramsey
* 43 Merida
* 50 Simpson
* 12 Vela

Substitutes

* 24 Mannone,
* 28 Bischoff,
* 35 Coquelin,
* 39 Fonte,
* 42 Lansbury,
* 46 Ogogo,
* 56 Frimpong

Sport1 ÉLÕben adja 20:45tõl

minimize
ezért írtam lentebb, hogy lehetett volna 4-2, de 6-4is, amennyi helyzet volt.
ezt ugyan így kiemelem akkor is, ha mi játszunk. de szombaton ez a MU nem volt jobb, sõt. ezt be kell látni. a mi 3vesztes meccsünkbõl kettõt végigtámadtunk, volt kapufa, minden, mégsem jött össze. de mélyen a tudása alatti united lépett pályára szombaton.erre a meccsre 0-2-t, vagy max. döntetlent mondtam forma alapján. erre tessék, ennyi.

No one can stop Death!

Cabell
én sem mondtam, hogy pontoznak, csak szimplán bosszankodom a sok elpuskázott helyzet miatt, ahogy Arsenal drukkerként azt te is elég sokszor megteheted.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
veszélyes támadásokat, hatalmas helyzeteket it tsem pontoznak, akármennyi-akármekkora is maradt ki.
talán Deba, vagy vPersie is behámozott volna a kihagyott(egyesek szerint kevés) helyzetbõl, más képe lett volna a játéknak, akár nagyobb arányú gyõzelem. tavasszal jöhet a visszavágó, amikor a kispad sem "csak" ekkora lesz az Ágyúsoknál!!!

No one can stop Death!

Cabell
elnézést, de azért ennél több dolog is volt, ami aggodalomra adott volna okot: mondjuk az, hogy sokkal nagyobb helyzeteket hagytunk ki, mint amekkora az Arsenal elõtt bármikor is adódott a meccs alatt, és igazából támadásban végig sokkal veszélyesebbek voltunk. Ettõl függetlenül nem keresek mentségeket, mert ez SZINTE kötelezõ meccs volt a Manchesternek, és az elõbbi állítást sem szemrehányásképpen mondom, egy csapatnak, amelynek egy tartalékcsatárra kényszerül egy rangadón, és sérültek tömkelegével áll fel, pont így kell nyernie. Óriási meccs volt, úgy egyébként.

minimize
nem tudom, nézi-e vki a pool-wba meccset, ez a liverpool is simán fogható hátul, a középpálya a lényeg, Riera, meg Gerrard, plusz néha Kuyt kikapcsolása.

No one can stop Death!

minimize
tutira nem volt szándékos, mutatta is, hogy csúszott a fû.
ettõl még próbálhatta volna visszahúzni a lábát, de hagyjuk, volt egy érdekes "hazaadásunk" nekünk is.
közben járom a topikokat erre-arra, 100 united-szurkolóból 5nem ismerné el, hogy nem sok közük volt ma a meccshez fejben. még cr-nek sem ment, tényleg, mi lett volna, ha játszik egy formában lévõ(mert azért lövi õ is a gólokat szépen!)vPersie... szép, és eredményes játék volt, 60perc után okos, és életveszélyes(amiket pl. Bendtner is elbaszarintott a végén)kontrákkal. ha Fabre is pontosabb pár indítással-kiugratással... ez a 2. united-vereség volt, még lehet nekik is legalább egy, nekünk meg oda kell figyelni minden meccsen legalább az egy pontra!! messze a vége, tavaly csak a végén értek oda a manchesteriek is!!!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Meg annak hogy Almuniat jól fejberúgták 😞 remélem nem lett semmi komoly baja

Kaplan
Egy dolognak köszönhetjük csupán, hogy a végén izgulnunk kellett. Ez pedig a helyzetkihasználásunk. A nyolcvanadik perctõl négy gólt is lõhettünk volna a Manchesternek ha nem flúgoskodjuk el, ettõl függetlenül gratulálok a srácoknak! Élvezetes kis meccs volt. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grat végre egy jól megérdemelt gyõzelem 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

banok
Arsenal - Manchester U. ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/263762

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
na ez kurva jó volt😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
ok,de sztem ha nem bizol a gyõzelemben azzal a csapatot irod le 😄
na mind1...a lényeg megleptek téged a gyõzelemmel 😄

24 - Exile -Nov.23

minimize
keversz valakivel, cimbi.
Én egyszer sem "írtam le" a csapatot, max. az eredménnynel szemben voltam bizalmatlan. az utóbbi meccsek alapján 0-2nézett ki, de kijöttem volna egy döntetlennel is. az "óriási meglepetés" megvolt már idén, sajnos 3xor is.
a mai játékot látva hiányoltam még min. 1gólt, ez a mu ma nagyon nem volt a pályán...a végén Vidics&Ferdinand fektetése után mit csinált Bendtner??!...:/
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Cabell
na fiukák, sgs alázós sztájl nélkül megemelem a kalapom, bravúros gyõzelem, megérdemelt, stb....tényleg gratulálok, nincs mentség, ez szép volt.

5w0rdf15h
sajnos Fabri mostanában erõsen formán kívül játszik 😞 Bendtner meg...

csocso14
örülök, hogy nyertünk de amiket fabregas eladott és bendtner kihagyott azok kriminálisak voltak

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
vazze én is egy döntetlenben reménykedtem ,mondom legalább egyiksz legyen meg😄
de azért bíztam hátha nyerünk és nyertünk 😄
kiscsapatok ellen szivunk,de a derbiket a nagyok ellen megnyerjük és ez a lényeg 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
a végén bendtner lepaszolja akkor 3-1 jó azeredmény és reális is!
a végén nyomott a mu és 2 védõ volt cska hátul 😄
áá nem baj 2-1 és 3 pont és mu elõtt vagyunk ez a lényeg!

24 - Exile -Nov.23

Rolka
véééégeeeee

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

5w0rdf15h
nah jólvan, megérdemelt gyõzelem volt....nem gondoltam volna hogy meglesz a hiányzók miatt 😊

Bendtnert meg tanítsa meg már valaki kapura lõni.

Rolka
Bendtner ááááá

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
még 3 perc én ezt nem bírom nézni

Rolka
aztaaa 6 perc hosszabbítás!

II Rocky II
te jóisten 6 min hoszabbitás,remélem nem egyenlítenek ki mostmár :@

24 - Exile -Nov.23

Rolka
2:1

Rolka
lesérült, ne bazz,hogy megint elbasszuk

II Rocky II
😄
am miért cserélték le almuniát ??
nem figyeltem pár percre :S

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Vehetne órát Ronaldotól

II Rocky II
nasri -nem volt tizi sajnos.hisz rántotta igaz a mu védõ de enm arra esett nasri amerre kéne..
nembaj
meglesz itt a 3-0 ugyis 😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Most komolyan ez mi volt ha nem tizi?

Rolka
Ne igyunk elõre a medve bõrére lásd spurs elleni meccs! Mondjuk az még egyszer nem történhet meg

II Rocky II
bombaerõs lövés,bomba gól ,bomba forma 😄
egyszerûen jobbak vagyunk ma a munál 😄DDD

minimaze:
"fasza lesz, már látom. elõre hányok a sok babaagyú MU-drukkernek(t. a kivételnek!!), hogy élvezik ki a szombati sikerüket."
látom nem bízol te se a csapatban,de hányszor mondjam már el ,hogy ne ird le a csapatot soha mert okoznak néha óriási meglepetést!!!!!4444 😄

24 - Exile -Nov.23

csocso14
szépen bevágta GO GUNNERS 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Rolka
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
És megint Nasriiiiiiiiiiii
<#pias><#pias><#pias><#pias>

5w0rdf15h
NASRIIIII 2-0 😊))

Rolka
Carick becsúszásánál mit nézett ez a bíró?

5w0rdf15h
na ez egy jó kérdés...engem is érdekelne hogy Touré miért padozik már hetek óta....

II Rocky II
roney elõtt is volt két lehetõség 😄
de nasri kihasználta és 1-0 Xd kár mert félidõben mu vezetésnek jobban örültem volna--és fordítottunk volna, na mind1 😄d

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Nasri ez aaaaaaaz

Rolka
Bendtner elõtt már két lehetõség is volt
Nem vagyunk rosszak

Rolka
Berbanak most nem jött össze a les gól!

Rolka
kezdõdik...

Rolka
szerintem ez a b csapattól messze van annyi,hogy csatárunk nincs,de remélem Bendtner hozza a válogatott formáját és NYERÜNK

arsnl
Fener ellen idegenbe bejött. Csak akkor Ade volt elõl...

II Rocky II
am mikor voltunk 4-5-1 es formában? nem mostanában ugye jól tudom ?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ha egy ilyen kezdõvel kikapunk sztem nem szégyen,ha nyerünk akkor meg nagy bravúr(majdnem a b-szerepel most (csatársorban a b-k )😄
félidõbe vezessen a mu ,majd örülnek könnyen veszik a meccset és mi belehúzunk és megfordítjuk 😉
gogunners!

24 - Exile -Nov.23

Rolka
<#nevetes1>
#11027 Walcott felépült ez jó hír! ááá még negyed óra
Amúgy Toure ki van szorítva a kezdõbõl vagy mi van?