Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lényeg h továbbjussunk. Lehetõleg rendes játékidõben. 1-1, de a 2-1es vereség is elég. De fordítani lenne a legszebb. 😊 Remélem Wenger kitalál vmit a szünetben. 😊
5w0rdf15h
Walcott és Eduardo kéne ide....nem is értem Wenger mit erõlteti ezt a kezdõt, mikor eddig csak szarok voltak ilyen felállásban

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Nagyon szarok vagyunk. Kb mint a Roma volt Londonban, viszont ha találunk egy gólt még 2t kéne a Romanak akkor.. Eboue labdába alig ért, RvP szenved egyedül.. Walcottot be kell hozni..

minimize
kb. idén õ is mélyen forma alatt van. tartósan....

No one can stop Death!

arsnl
Clichy.. Köszönjük meg a bírónak

kár hogy ezt nem tükrözi az eredmény...
Rolka
labdabirtoklás 40%-60%

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

De jó lenne ha a Brendtner megtanulna cselezni vagy passzolni...
Na végre elkezdtünk támadni is.
Gunnersboy
Juan - Baptista csere 😮
1-0 vezetés birtokában átállnak 3 védõs rendszerre, ebben nincs semmi logika...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rolka
már az elsõ meccsen el kellett volna dönteni. simán nyerhettünk volna otthon 3:0ra. most meg itt szenvedünk. bízok azért a fiúkban,hogy rúgunk egy gólt
Hajrá Arsenal

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Te jó ég! Almunia! Szép volt!
arsnl
Almunia 2 jó védés

minimize
gratulálok Wengernek már a kezdõ 11hez is.
a többi meg remélem még csak most jön.a Roma sokkal jobban akar.

No one can stop Death!

Mire találok egy kurva stream-et, már vezet is a szarházi roma...
arsnl
Gallas és Toure összehozta...

Rolka
basszameg ez gyors volt

arsnl
Fuck.. Ilyen gólt kapni..

Nekem nem megy... De ez már igen: http://www.ustream.tv/channel/kosova1234
arsnl
A meccset am úgy itt lehet nézni:
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4995e3662b978

A lényeg h továbbjussunk. Duplán remélem, mert még fogadtam is erre. 😊
5w0rdf15h
Walcott és Eduardo a padon...na ezt nem értem, nagyon sovány az az 1-0-ás elõny

arsnl
Kezdõ ua mint az 1.meccsen:
Almunia - Sagna, Toure - Gallas - Clichy - Eboue, Nasri, Diaby, Denilson, Bendtner - RvP
Padon Fabianski, Eduardo, Walcott, Vela, Song, Djourou, Gibbs.
Go Gunners!!

arsnl
Denilson úgyse marad ki, szal sztem ez lesz:
Almunia - Sagna, Toure/DJ - Gallas - Clichy - Eboue, Nasri, Diaby Denilson, Eduardo/Bendtner - RvP
Ilyen 4-5-1be, mint az odavágón, Nasri középen irányít Edu/Nick meg kihúzódik balra..

5w0rdf15h
Egy ilyen kezdõcsapattal ki is egyeznék 😄

Almunia - Sagna, Touré, Gallas, Clichy - Walcott, Diaby, Song, Nasri - Eduardo, Van Persie

Rolka
Utazó keret:
Manuel ALMUNIA, Abou DIABY, Bacary SAGNA, Kolo TOURE, Samir NASRI, EDUARDO, William GALLAS, Robin VAN PERSIE, Carlos VELA, Theo WALCOTT, DENILSON, Aaron RAMSEY, Alex SONG, Johan DJOUROU, Lukasz FABIANSKI, Gael CLICHY, Nicklas BENDTNER, Emmanuel EBOUE, Kieran GIBBS

Nekem már azt írja karbantartás alatt :S , elõbb meg valami tárhely reklámozó oldalt dobott ki...
Rolka
nekem jó

Császtok mi lett az fc-arsenal.hu-val :S?
Ennyire vághatja a matekot? <#vigyor3>
Gunnersboy
nyert a West Ham 1-0ra

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Arsenal - Westham tartalékbajnoki most élõben
53. perc megy most, 0-0 az állás, a West hamben pályán van Bajner Bálint

Gunnersboy
Eduardos résznél mindig felröhögök 😄

Rolka

Rolka
te hol voltál eddig?
És Rockyval is mi van nem tudja valaki?

vmvr
évente kell. és ha jól emlékszem 1év után már olcsóbb is. ha sok éve vagy tag, akkor egy idõ után lehetsz silver és gold, de az sok idõ.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
<#idiota><#idiota>

Gunnersboy
pepsifoci.hu-ról:
"Rengeteg kulcsjátékosát pihentette Arséne Wenger, azonban így is igen veretes csapattal álltak ki az Ágyúsok a Burnley ellen: ott volt a kezdõben Arsavin, Walcott és a súlyos sérülésébõl nemrég visszatérõ Eduardo."

azért frissen értesültek 😄

Anthony001
Helló!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha Red Membershipet akarsz az Arsenalnál, akkor annak az árát azt a 30 fontot, egyszer kell csak fizetni, vagy havonta értendõ?Remélem tudja valaki..Elõre is köszi

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Japep

Nem, az elõdöntõk már a Wembleyben lesznek, április 18/19-én (hétvégén).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

arsnl
FA elõdöntõ:
Arsenal/Hull City v Chelsea
Akkor ez is hazain lesz vagy ez már semleges pályán?

minimize
én meg nem fogadnám vissza.
húzzon el franciába valami klubhoz, aztán nézze tv-n az Ágyúsok BL-meccseit. kurva.

No one can stop Death!

Rolka
kettõjük közül csak Flaminit sajnálom,hogy elment mert Hleb helyére jött Nasri aki sokkal,de sokkal jobb! De én nem is értem mit akart Flamo, most a pénz miatt meg érte neki ez? Bár ha nyáron vissza igazolna én nem nézném rossz szemmel

Kaplan
Kicsit megelégedéssel tölt el, hogy látom szenvedni Flaminit és Hlebet.. Kellett nekik mindenképp lelépni. Mindenkinek megvan a maga sorsa.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
este derül majd ki, de szerintem "rányúlunk" a chelsea-re.
nem az ellenfél a fontos, hanem a meccsen mutatott játék+a rúgott, és kapott gólok.

No one can stop Death!

Rudee
The draw for the semi-finals will be conducted on 8 March 2009 18:45GMT, shortly after the Sixth Round match between Everton and Middlesbrough.

Szar Bayern, szar Bayern :)

vmvr
ha a hull ellen továbbmegyünk, akkor a mu jön az elõdöntõben?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
na, végre valami a szép játékból.
remélem most már marad ez a forma, mondjuk a folytatással, a Roma elleni visszavágón.
elõre RvP, és Edu kell(ene), a középpályára meg Nasri, Arsha mindenképpen.
sõt, részemrõl Gibbs sem lenne gáz Clichy helyén....

No one can stop Death!

arsnl
Gólok, aki esetleg nem látta volna..

arsnl
SONG. Nagyon jó volt, 2 gólpassz, sok fontos szerelés, mindenhova oda ért.
Ez a 3 gól meg élményszámba ment 😮