Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem láttam a meccset, csak hozzászólásokat olvastam, de Thomas megint állat volt az elmondottak alapján. Remélem Stoke ellen kap lehetõséget majd...
Vagy sikerül egy bravúr 2-2 vagypedig minimum 2 gólós vereség
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
kaka
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
mindenesetre sztem ahhoz h 4 gólból 3 is ugy szülessen h a kapufa közrejátszik azért bizony a szerencsepártfogoltjának kell lenni.
Mindenesetre tétnélküli volt a mérkõzés bár rangadóról révén szó meg nem...
na majd jövõre :S
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
megmutatjuk, hogy csússzunk le a végére teljesen az elsõ 3tól.
tudom, "majd jövõre". olyan ez, mint az 1000éves 3.Birodalom.
No one can stop Death!
Wenger mit fog mondani? Túl meleg volt? Walcott emg beiratkozhatna vmi tanfolyamra ahol megtanítják normálisan lõni, beadni és passzolni..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hát erre kell hazajönnöm, hogy a 73.percben 3-1-re szívunk a cselszitõl?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
No one can stop Death!
Jól játszunk, ellenfélnek köze nincs a meccshez és õk rúgnak gólt..
Fabianski,Sagna,Toure,Silvestre,Gibbs,-Nasri,Song, Diaby,Walcott,- Fabregas,-RvPersie.
szerintem(!!)az elsõ 25perc alapján jobbak vagyunk, de megint ennyi helyzetbõl semmi...remélem nem fázunk rá.
No one can stop Death!
mivan ha a legjobban fizetet focistát nézném ááá kegyetlen 😄
augusztus 1. - 15:00: Rangers v. PSG
augusztus 1. - 17:15: Arsenal v. Atletico Madrid
augusztus 2. - 15:00: PSG v. Atletico Madrid
augusztus 2. - 17:15: Arsenal v. Rangers
-Arshavin influenza miatt valszeg kihagyja Chelsea elleni bajnokit
-Bendtnert megbüntette a klub szerda hajnali "produkciójáért"
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Bendtner a hivatalos oldalon nyilatkozta:
"Imádom ezt a klubot, csalódott voltam a vereség miatt. A BL döntõbe jutás az egyik legnagyobb álmom, de ez sajnos nem sikerült."
"Igaz, hogy csalódott voltam, de nem foghatom azt, amit tettem tegnap este a csalódottságomra. Talán túl fiatal és felelõtlen vagyok még, megbántam a tegnap estét. Szeretnék elnézést kérni a klubtól, és a szurkolóktól is egyaránt."
"Nem változtathatom meg a múltat, de tanulni fogok a hibáimból. A kedd este már a múlt, mostantól csak a következõ 3 mérkõzésünkre fogok koncentrálni, már vasárnap a Chelsea ellen is."
Forrás: Arsenal.com
ezzel én nem értek egyet 😄
ha vki elküldené az edzõ mert már régóta semmi gyõzelem akkor az már nem méltó rá h a szeretett klubbjának drukkoljon?
más klubboknál akkor elküldik az edzõt ha egy évig nem nyernek ,ittmeg már több évrõl van szó
Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket http://www.arsenalfan.hu/hirek/2009/05/05/tisztes-helytallas
Miért kellene elküldeni Wengert?
Õ tehet arról hogy Gibbs elesett???!
Megmondom: NEM
Errõl még Gibbs sem tehet, akit most nagyon sajnálok!!
Van potenciál a csapatban!!
És aki hitehagyott, és azt ordibálja hogy menj innen Wenger az nem ágyús, és nem méltó rá!!!
És egy versel búcsúzok:
Megcsillan a fény az Emirates tetjén,
Ágyúsok fociznak a stadion gyepén,
Eggyé vált már labda és lélek,
ÁGYÚS leszek amíg élek!!
UI:Én itt leszek jövõre is!!!!
GO GUNNERS GO!!!!!!