Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazán nincs mit! <#vigyor3><#eljen>
vmvr
<#puszi>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kösz csak kár h 30al jön 😄
természetesen mind Arsenal-os. <#eljen>
ajánlom mindenkinek!

5 albumnyi induló és egyéb zeneszám. <#eljen>
arsnl
WBA tarcsi - Arsenal tarcsi 0-2. Randall és Thomas volt a gólszerzõ.
Bár nem láttam a meccset, csak hozzászólásokat olvastam, de Thomas megint állat volt az elmondottak alapján. Remélem Stoke ellen kap lehetõséget majd...

esély van rá ,bár õszintén szólva az 1-4 után már nem sok de épp ezért fog meglepi születni.
Vagy sikerül egy bravúr 2-2 vagypedig minimum 2 gólós vereség
Kaplan
Te még reménykedsz ilyenekben? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hát a hétvégi mu elleni rangadó kemény lesz nagyon! megfognak izzadni a fiúk pedig egy revans jól jönne 😄
banok
valamibõl meg kell élni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
kapcsolgatom a tv-t most délután, erre az egyik adón mit látok?😄 Ian Wright vezet valami hülye angol mûsort😄D nem is tudtam, hogy a foci után ilyen babérokra tört, de ahogy olvasom volt egy pár mûsora, mióta visszavonult😄

Sabcsee
ha arsavin játszott vna lehet megint lõtt vna 1 mester4est és akk 5-4-re nyertünk volna...<#vigyor4>

kaka

hedonist
úgy is lehet nézni,h milyen pengeélen táncolt a csapat,h nem simán hanem mindig kapufáról ment be😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ellenfélnek köze nincs a meccshez😄😄😄 ez jó😄...abban biztos vagyok több köze volt hozzá mint az Arsenalnak. Célfutball...ezért nyert a Chelsea most 4-1re

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

igaz azért jobbak is de ennyivel azért nem!
mindenesetre sztem ahhoz h 4 gólból 3 is ugy szülessen h a kapufa közrejátszik azért bizony a szerencsepártfogoltjának kell lenni.
Mindenesetre tétnélküli volt a mérkõzés bár rangadóról révén szó meg nem...
na majd jövõre :S
5w0rdf15h
jobb is hogy nem láttam a meccset...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
1-4nél szerintem nem lehet szerencsérõl beszélni

nagy szerencséje volt a chelseanak nagyon is! toure öngolja ááá pont kapufarol befele ment ... akkor malouda golja meg vicc , anelka meglövi kapufa és pont maluda elé megy szóval ez a chelsea nagyon szerencsés napja volt sztem,sõt alex fejese is a kapufarol ment be
minimize
részemrõl köszönöm az újabb megalázó vereséget ettõl a valóban nem jobb, mint 3.helyezett Chelsea-tõl így vasárnap estére...
megmutatjuk, hogy csússzunk le a végére teljesen az elsõ 3tól.
tudom, "majd jövõre". olyan ez, mint az 1000éves 3.Birodalom.

No one can stop Death!

arsnl
taps taps
Wenger mit fog mondani? Túl meleg volt? Walcott emg beiratkozhatna vmi tanfolyamra ahol megtanítják normálisan lõni, beadni és passzolni..

Kaplan
de ez is milyen gól volt bazmeg... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
1-4..

1-4... <#falbav>
minimize
megjegyzem, a játékvezetés sem rangadóhoz méltó ma.

No one can stop Death!

na vagyok.
hát erre kell hazajönnöm, hogy a 73.percben 3-1-re szívunk a cselszitõl?
hedonist
hát ez eléggé nem így van...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
totális csõd...

minimize
ez tényleg a manapság megszokott Arsenal...

No one can stop Death!

Kaplan
hát ma sem terem sázmunkra sok babér.

arsnl
iylet bazzd...

minimize
jellemzõ. Mikellel "elbeszélget" Nasri rugdosása után, Fabregas meg lapot kap Drogba "ellökéséért", ami semmi sem volt, de a belõle lõtt szabadból Alex gólt fejel, ezzel 0-1...gratula.

No one can stop Death!

arsnl
hát pont a szokásos régi Arsenal ez
Jól játszunk, ellenfélnek köze nincs a meccshez és õk rúgnak gólt..

minimize
a mai kezdõ:
Fabianski,Sagna,Toure,Silvestre,Gibbs,-Nasri,Song, Diaby,Walcott,- Fabregas,-RvPersie.
szerintem(!!)az elsõ 25perc alapján jobbak vagyunk, de megint ennyi helyzetbõl semmi...remélem nem fázunk rá.

No one can stop Death!

kössz 😄 1 órára kap 110.000 ft ot kb ez kegyetlen 😄 mikor alszik éjjel akkor csak 1 millat keres 😄DDDD
mivan ha a legjobban fizetet focistát nézném ááá kegyetlen 😄
arsnl
- Az idei Emirates kupára Rangers, Atletico és PSG jön
augusztus 1. - 15:00: Rangers v. PSG
augusztus 1. - 17:15: Arsenal v. Atletico Madrid
augusztus 2. - 15:00: PSG v. Atletico Madrid
augusztus 2. - 17:15: Arsenal v. Rangers
-Arshavin influenza miatt valszeg kihagyja Chelsea elleni bajnokit
-Bendtnert megbüntette a klub szerda hajnali "produkciójáért"

arsnl
18,640,587.76 HUF

az forintban mennyi is most kb?
arsnl
Walcott meghosszabbította a szerzõdését. Elvileg 4évvel, 60e Fontot tesz majd zsebre hetente.

reméljük nem a levegõbe beszélnek...
csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

a stadionra való törlesztés az mikor kezdõdõtt ?
vmvr

Bendtner a hivatalos oldalon nyilatkozta:

"Imádom ezt a klubot, csalódott voltam a vereség miatt. A BL döntõbe jutás az egyik legnagyobb álmom, de ez sajnos nem sikerült."

"Igaz, hogy csalódott voltam, de nem foghatom azt, amit tettem tegnap este a csalódottságomra. Talán túl fiatal és felelõtlen vagyok még, megbántam a tegnap estét. Szeretnék elnézést kérni a klubtól, és a szurkolóktól is egyaránt."

"Nem változtathatom meg a múltat, de tanulni fogok a hibáimból. A kedd este már a múlt, mostantól csak a következõ 3 mérkõzésünkre fogok koncentrálni, már vasárnap a Chelsea ellen is."

Forrás: Arsenal.com

vmvr
Wengernek nem szabad elmennie, akkor rosszabb lenne minden. nem Wengeren múlik itt a dolog, sõt, az õ személye méginkább csak hozzátesz. az Arsenal soha nem volt az a klub, aki olyan keretbõl tudott volna gazdálkodni, mint a Manchester, a Liverpool, vagy a jelenlegi Chelsea, itt azért végesebb az igazolásra szánható összeg. fõleg, hogy még egy stadiont is fizetni kell folyamatosan... Wenger pedig így fiatalokat vesz, akik végülis olcsók és jók, nem? ott vagyunk a legjobb négyben , az Fa kupában meg a BL-ben elõdöntõs volt a csapat. egyelõre ez jó. és mégis vannak sztárok is a csapatban. talán egyszer nem csak elõdöntõkrõl beszélhetünk, hanem döntõkrõl is. és Wenger pedig ért a fiatalokhoz, és jó csapatot tud belõlük csinálni, ezt nem minden edzõ tudná. tegyük fel, hogy elmegy Wenger és mondjuk nem Pat Rice veszi át a csapatot. akkor mi van? kevesebb pénzbõl kiket venne az az edzõ? felsõ középkategóriás játékosokat? és akkor szépen ott lennénk mindig az uefa kupában? ez a mostani helyzet azért jobb.

arsnl
Csak hát itt Wenger minden évben a maximumot hozza ki a csapatból, sõt néha erõn felül teljesít.. Persze hibázik õ is, de a változásoknak fennt kell elkezdõdnie.. Mondjuk Kroenke vehetne még 2%nyi részvényt így klubtulajdonos lehetne, aminek hatására talán tudnánk normálisan igazolni is nem csak meghatározó játékosok eladásával..

És aki hitehagyott, és azt ordibálja hogy menj innen Wenger az nem ágyús, és nem méltó rá!!!

ezzel én nem értek egyet 😄
ha vki elküldené az edzõ mert már régóta semmi gyõzelem akkor az már nem méltó rá h a szeretett klubbjának drukkoljon?
más klubboknál akkor elküldik az edzõt ha egy évig nem nyernek ,ittmeg már több évrõl van szó
vmvr
ehh, ez a vers😄DDDDDddd

Nem értelek titeket!!!
Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket http://www.arsenalfan.hu/hirek/2009/05/05/tisztes-helytallas
Miért kellene elküldeni Wengert?
Õ tehet arról hogy Gibbs elesett???!
Megmondom: NEM
Errõl még Gibbs sem tehet, akit most nagyon sajnálok!!
Van potenciál a csapatban!!
És aki hitehagyott, és azt ordibálja hogy menj innen Wenger az nem ágyús, és nem méltó rá!!!
És egy versel búcsúzok:
Megcsillan a fény az Emirates tetjén,
Ágyúsok fociznak a stadion gyepén,
Eggyé vált már labda és lélek,
ÁGYÚS leszek amíg élek!!

UI:Én itt leszek jövõre is!!!!
GO GUNNERS GO!!!!!!

csocso14
csalódott vagyok, nem kicsit, NAGYON 😞

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

nagyon nem illik a képbe...
na ebben egyetértünk.