Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Meglepõen JÓL játszik a csapatotok! <#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Kaplan
Off : Wolfsburg két percen belül fordít, igeeeen, szurkoljatok, hogy nyerjenek a farkasok mert pénzem van rajtuk. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
mehet az örömfoci mostmár😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

na ne jelentsünk ki ilyet,hogy jó vétel volt...
ezt még korai kijelenteni!
Egy meccs nem meccs több meccsen kell helytállni nem a legelsõ élesen
fabregaaas! 😊))
Kaplan
Kezdünk alázgatni azt hiszem.. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
2.félidõbe is hozzuk ezt a játékot akkor nem lesz probléma. Vermaelen nagyon jó vételnek tûnik. Mindenhol ott van, jól is szerel, fejjátéka is jó. Song is elég keményen nyomja. Denilson meg végre jól játszik. Ilyen gólt se sûrûn rúg 😄 Kicsit Arshavin volt csak szürke.
Csak így tovább Go Gunners!4

naaaaaaaaa ne irjatok annyit 22 hsz ameccs alatt 😄
odanézek az eredményre 0-3 mondom wtf ????
egy everton ellen 3-0ra elmennni?????? ááááááááááááááááááá
kész
😄
na lényeg hogy fasza kezdés
csak igy tovább...
remélem látok még gólt 😄
minimize
remélem még beléjük dumál két(nem kapott)gólt Wenger, jót tesz a gólaránynak is!

No one can stop Death!

*moyes
moyse arca mindent elárult. 😄DD
vmvr
ez már durva😄 legalább egy kis esélyt adhattunk volna az Evertonnak😄

cesc, ez gyönyörû beadás volt!
gallas!!! (y) csekkoljátok az aláírásom. 😄D
Kaplan
GECIJÓÓÓÓÓK VAGYUNK BAZDMEEEEG IGEN, RAJTAM A MEZ MEGHOZTA A VARÁZSÁT! 😊

nagyon zsír, köszi!
minimize
welcome Vermaelen!
eddig pazar.

No one can stop Death!

vmvr
sop://broker1.sopcast.com:3912/26342

vmvr
HOPPÁHOPPÁ! így kell játszani az elsõ meccsen😄

adjatok légyszi egy mûködõ stream-et, mert szinte bármelyiket próbáltam beszart... :S
minimize
nem szeretem Denilsont, de ez a gólja pont jókor jött, ráadásul gyönyörû volt.

No one can stop Death!

vmvr
nem tetszett neki, hogy szidtad😄 most bizonyít

Kaplan
Denilson második piros pont ma, mi az isten van a sráccal?! 😄DD

na már nézem is a meccset, csak eddig honvéd meccset néztem, és abból meg elegem lett... :S
Juhiii
Nem is tudom, Denilson mikor találta el így a labdát utoljára. 😄 Szép volt!

GO GUNNERS!

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! DENIGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Kaplan
Denilsont eddig végig oltottam a meccs alatt, de most megkövetem. <#idiota>

Bendtner szélsõként játszatása szerintem nem rossz húzás.

vmvr
nem is kell annak lennie, eddig szépen játszanak. jó csapat az everton, de nyerni fogunk

minimize
ahogy elnézem, nem lesz egyszerû meccs a mai sem...

No one can stop Death!

arsnl
Kezdõ:
Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Song, Cesc, Denilson - Arshavin, Bendtner, RvP
Padon: Mannone, Eduardo, Merida, Ramsey, Eboue, Silvestre, Gibbs.
Everton jelenlegi talán legerõsebb kezdõjével áll fel. Jó lenne gyõzelemmel kezdeni, de nehéz lesz.
GO GUNNERS!!!

banok
szokásosat ajánlom
TVU Player - 21500 soccer

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

épp írni akartam,hogy örüljünk Emanuell sikeres bemutatkozásához 😊
grebber
21' Blackburn R. <0 - 1> Manchester C.
3' <0 - 1> E.S. Adebayor

Next PC upgrade: 2022

Fabregas: Három éve nincs szerencsénk!

Majd most nyerni fogunk! - véli Cesc Fabregas, az Arsenal csapatának kapitánya, ami a bajnoki esélyeket illeti.

"Az elmúlt évben a sérülések miatt a középsõ védõink szinte hétrõl-hétre cserélõdtek." - nyilatkozta Fabregas. "Hol Gallas, hol Touré, hol Djorou került oda, ami nem feltétlenül kedvezett az egységnek, mert mindig változott a kezdõcsapat összetétele valamiért. A sikerhez szerintem a legfontosabb, hogy hátul legyen egy szilárd kettõs a védelem közepén, remélem ez most az idén meglesz! A Manchester United is ezért lehetett sikeres mostanában. Tavaly legalább tízszer nyertek 1-0-ra, ez pedig az általam elmondottakat bizonyítja. Az elmúlt három évben a sérülések miatt nagyon balszerencsések voltunk, idén ez véget fog érni, remélhetõleg!"
minimize

No one can stop Death!

minimize
itt lesznek linkek délutánra, a meccsre késõbb:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=45161&part=sports

No one can stop Death!

minimize
A Fõnök megint a sarkára állt az utolsó nyilatkozatában
mehet Cesc, ha jön helyette Messi(125M font)<#taps>

No one can stop Death!

minimize
"Wenger nyilatkozta: "Jelenleg nincs semmi ezzel a dologgal. Még mindig úgy érzem, hogy egy vagy két játékost le tudnánk igazolni. Egyik a védekezõ területen lenne, a másik a támadó szekcióban, csatár poszton vagy támadó középpályán. Meglátjuk mi lesz a következõ hetekben."

úgyhogy részemrõl megvárom, mi lesz. sztem még 20milliót elkölt a nyáron Wenger.

No one can stop Death!

arsnl
"Elõször is Theo Walcott hátsérüléssel, míg Abou Diaby egy apró ágyéksérüléssel rendelkezik, ezért egyikõjük sincs bevethetõ állapotban.
Ezenkívül elveszítettük Johan Djourout és Lukasz Fabianskit is. Lukasz a napokban átesett egy porcmûtéten, õ további két hónapig lesz távol. Johannak térdsérülése van, neki is kell minimum egy hónap, mire felépül.
Thomas Vermaelen ezzel szemben 45 percet játszhatott a belga nemzeti válogatottban, szóval õ bevethetõ állapotban van a szombati meccsre.
Rosicky két héten belül fitt lesz. Nasrinak még három és fél hete van ilyen téren, ugyanakkor csak hat-hét hét múlva lesz olyan állapotban, hogy edzhessen is."

én meg megkérdem,hogy melyiknek mi a baja :S ne már,hogy belerugunk a földbe és prezuros lesz a lábunk azt már nem is tudunk focizni 😞
#13507: na ezaz és még mondják,hogy tkp nem is gyengültünk a tavalyi szezonhoz képest 😄DDDD
arsnl
Vmi hátsérülés<#zavart2>

Gunnersboy
Walcottnak mi a baja? 😮O

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
fantasztikus...és akkor még kérdezi valaki hogy minek igazolni, hát ezért hogy állandó 5 sérült van a keretben legalább....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Na faszán kezdjük majd a szezont. Everton ellen nem lesz Rosicky, Nasri, Djourou, Diaby, Fabianski és Walcott. Legalább Vermaelen felépült így szerencsére nem kell Silvestret nézni. Ja és Djourou kb 1 hónapra dõlt ki. Már rég kezdõ lehetne nálunk, ha nem a legrosszabbkor sérülne le MINDIG.😞

arsnl
Remélem is. Felesleges ide Chamakh. Ha már mindenképp Bendtner elé vennénk vkit annak legyen a "neve" is. De sokkal égetõbb lenne egy középsõ védõ, esetleg egy védekezõ középpályás, mert Song van ide egyedül és õ megy majd Afrika kupázni, pont a legnehezebb idõszakban 😞

hedonist
jah csak addig elviszi zola papa a veszthemhez.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Gunnersboy
Emmanuel-Thomas valszeg megy a Sheffield Wednesdayhez kölcsönbe, Chamakh meg állítólag nemjön, Wenger nem hajnaldo érte 6M-nál többet adni mikor jövõre ingyen is leigazolhatja

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

pályázz wenger helyére 😛
hunbasser
most tulajdonképpen nekem is ellentmondtál meg magadnak is 😄 te magad leírogatod,hogy sokkal jobban megérné inkább a Highburyben játszani,mert akkor legalább lenne pénz igazolásokra ezáltalán a bajnokságban elõkelõbb helyen végeznétek (több pénz) meg a bl-ben is jobban szerepelnétek (mégtöbb pénz),meg ahogy te is mondtad,sztárjátékosa igazolása-> mezeladásokból befolyó rengeteg összeg. A Realnak pl. összesen 200 millió folyt be csak Beckham mezekbõl,amíg Beckham a klubnál volt.szerintem nektek is befolyna egy sztárigazolás esetén legalább annyi,hogy abból még egy sztárjátékost tudnátok igazolni,habár eléggé utálom ezt a szót.

szóval,te is ezeket mondtad el,csak más szavakkal. elõbb meg kellett volna alapozni egy biztos PL top 3-at jó kerettel,és azután belevágni a stadionba,nem pedig fordítva.

ReaL MaDRid x siempre

Juhiii
<#nevetes1>

Az az 5 mez is családban marad. 😄D

GO GUNNERS!