Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma is arsenal sál volt a csajon csak ma juditkán és igy mondhatni arsenalnak drukkolnak a tv2nél 😄 vagy a fõigazgató arsenal fan?😄DD
de ez nem jó mert nem szabad egy csapat felé hajlani...
Cabell
http://www.youtube.com/watch?v=9uSfS6m7Cos&feature=related

😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

de erre az évre is minek elenegdni?
jó ez a gyerek...
szarul nem jáccik mert az neki is szar XD nem fog kelleni itthon 😄
ha lesz esze, akkor jó szarul fog játszani. 😄DD
minimize
nem olvastam félre semmit.😊
Vela kölcsönadása a következõ szezonra, és opciós elõvételi jog. magyarán jövõre megveszik, ha bejön. csodálja az edzõ, nyilatkozta is, ennek a cikknek jócskán van már elõzménye...

No one can stop Death!

valamit félre olvastál mert ebben az van, hogy a szerzõdésben vela kölcsönadása is benne lehet a hangeland szerzõdésben.
minimize
Vela lesz a megoldás Hangeland-ügyben??!
részemrõl csalódott lennék(-1 tehetséges csatár)-meg minek még1 center-half hátulra?<#help>

No one can stop Death!

holnap tuti celtic sál lesz rajta. 😄
<#vigyor3><#eljen>

a híradóban is mondták hogy holnap közvetítik a meccset stb... nagyon nyomják most a témát. 😊
készülnek a BL közvetítésre 😛

grebber
Hehe idõjárás jelentés a TV-ben a csajon mi van? Arsenal sál!

Next PC upgrade: 2022

minimize
az Ágyúsok elõrébb tartanak pár éve, mint a Milán, ez tény.
remélem idén annyival elõrébb, hogy az elég lesz valamelyik kupa elhódítására-itt nem feltétlenül a Liga-kupa, vagy az FA-ugrik be elsõként természetesen.
VdV jöhet, ha õ nem, akkor is jön még 2ember aug.31-ig, a második úgyis csak szept. elsején lesz bemutatva.

No one can stop Death!

Grove4
A Juventusra gondolt!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

arsnl
Jay Emmanuel-Thomas 1 hónapra Blackpoolba került. Így ha jól teljesít bekerülhet a Liga kupa csapatba, ha egybõl visszajön majd, és nem marad tovább.

WuFraZselic
ja, a Juvés karrierje nem volt túl eredményes és hosszú életû
és az elõzõ kommentet természetesen teljesítmény (címek, stb) alapján írtam, no flame 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
utóbbi években semmilyen különbség nincs a Milan és az Arsenal közt. mindkettõ gyenge

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem tudott megmaradni? hosszú ideig itt volt bár kár, hogy elment 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gercse
hát igen, kár hogy "nálunk" nem tudott megragadni, nem feküdt neki az olasz foci

hmmmm felmentem a honfoglalóra és a következõ kvíz kérdés is fogadott

1977. augusztus 17-én született Thierry Henry a világbajnok francia labdarúgó. Profi pályafutása az AS Monacóban indult, jelenleg az FC Barcelona játékosa. Melyik csapatban NEM játszott pályafutása során?

1.: Arsenal FC
2.: Borussia Dortmund
3.: Juventus FC

a megfejtés 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.

5w0rdf15h
Hát persze és beleér a keze a bilibe a kedves olasz miniszternek 😄 ennél nagyobb kacsát még nem hallottam a nyáron....mikor választhat az Arsenal és a Barca között majd pont egy olasz Milanba fog menni 😄DDD jó vicc, jót röhögtem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lcapitant
a hamburgeres forma az megfelelne az arsenalban is

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

<#vigyor3>

<#vigyor3>
bszn-t mindkettõjüknek! <#worship><#bohoc>
Gunnersboy
meg Gallas is 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Henry ma 32 éves<#bohoc>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
itt ujra a hamburgos formájában játszhatna szerintem...mindenképpen örülnék neki ha jönne

Lcapitant
VDV a real madridban nem játszott jól tavaly. a real el akarja adni, de õ maradni szeretne, de sztem nem jön össze a maradása.
real és arsenal szurkolóként azt reméem hogy VDV eligazol az arsenalba

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
sztem nem fog összejönni a milánnak, mert így is válságban vannak.
amúgy meg nem szoktak ekkora pénzeket csak úgy kiadni

green6k
Az UnoNotizie.it olasz portál úgy értesült, hogy a Milan vezetõsége hétfõn, a Luigi Berlusconi-kupa alkalmával hozza nyilvánosságra a nyár legnagyobb igazolásának szánt Cesc Fabregas szerzõdtetését. A klub a hírek szerint 30-35 millió eurót áldozna a 22 éves Európa-bajnokért.

vmvr
megmondta Wenger, hogy Cesc nem megy sehova, nem õrült, hogy eladja az egész csapatot.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

még csak az hiányozna... 😮O
green6k
Csak ne úgy gondolkozzon Wenger, hogy Ces helyére jöjjön, ha esetleg elengedné a Barca-ba.

7 milla egész jó ár. jöhet felõlem. <#vigyor3>
green6k
Kapcsolatba hozták VDV-t velünk...

5w0rdf15h
<#nyes>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nemtom amúgy tudjátok de ha most végelenne a szezonnak bajnokok lennénk <#ravasz1>
<#idiota>
<#nevetes2>
Kaplan
Ezt be kell nyomnom ide. Indexen van humorérzékük az Arsenalos fiúknak. 😄DDD

-Doktor Úr, depressziós vagyok.
-Hmmm...
-Próbáltam már mindent. Gyógyszeres terápia, alkohol, analízis stb, de nem javul.
-Tudja mit, nézze meg az Eveton-Arsenalt, hátha ez az egy hat!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tudom,hogy tök más ezért is írtam ezt.: " a maga posztján "

Dzsudzsák meg magyar válogatott 😄
BL-ben még nem volt de lényegtelen mert a psvben mindig jó formában van a kezdetektõl ... (és ha BL-re kerülne a sor akkor is helytállna sztem.)
walcott és Arsha jóhogy jobb 😄
Nasri meg hát nemtom talán egy picivel jobb de sztem elférne itt ...
Gunnersboy
ráadásul Thomas védõ, Balázs meg szélsõ, teljesen más

Gunnersboy
Vermaelen belga válogatott, nemzetközi rutinnal, és a BL-ben is mindig jó teljesítményt nyújtott ráadásul nem a tavalyi volt az elsõ jó éve.

Dzsudzsáknál meg Walcott, Nasri, Arshavin is jobb

Kaplan
Szerintem zagyvaságokat beszélsz össze-vissza de mindegy.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ne hasonlítsuk össze? 😄ddd
vermaleen holland bajnokságból jött ugye, akkor mirõl beszélünk?
a maga posztján Bazsi van olyan jó mint Vermi 😊
<#worship>
Almu naon fasza és Arsha is sztem igy brutális!
Juhiii
Igen, az Everton meccs után töltöttem fel.

A gólszerzõkkel az a baj, hogy ilyen magasságnál csúnyán néz ki odapréselve, fõleg ilyen gólgazdag meccseken. 😄

Almunia be, Arshavin javítva. 😄

GO GUNNERS!

Kaplan
Igaza van, azért nem egy Nasri, vagy Walcott és ráadásul õk sem tudják egyszerûen megváltani a világot a PLben.

Reálisan kellene nézni a dolgokat.

<#szomoru1>
vmvr
jó játékos a dzsudzsák, de ide kevés szerintem. vannak nekünk jobb játékosaink mint õ. jó lesz neki ott a holland bajnokságban.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
ne hasonlitgassunk már egy holland bajnokságot egy Premier League-hez, ráadásul elfogultak is vagytok (akármennyire elismerem hogy Dzsudzsák bombaformában van meg jól is játszik)
10millióért Chamakh is jöhetne(õ pedig a francia bajnokságban lõdözi a gólokat...)

különben az értékét a PSV-nél oyan 3-4Mra taksálják