Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez nem jó mert nem szabad egy csapat felé hajlani...
😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
jó ez a gyerek...
szarul nem jáccik mert az neki is szar XD nem fog kelleni itthon 😄
Vela kölcsönadása a következõ szezonra, és opciós elõvételi jog. magyarán jövõre megveszik, ha bejön. csodálja az edzõ, nyilatkozta is, ennek a cikknek jócskán van már elõzménye...
No one can stop Death!
részemrõl csalódott lennék(-1 tehetséges csatár)-meg minek még1 center-half hátulra?<#help>#help>
No one can stop Death!
a híradóban is mondták hogy holnap közvetítik a meccset stb... nagyon nyomják most a témát. 😊
remélem idén annyival elõrébb, hogy az elég lesz valamelyik kupa elhódítására-itt nem feltétlenül a Liga-kupa, vagy az FA-ugrik be elsõként természetesen.
VdV jöhet, ha õ nem, akkor is jön még 2ember aug.31-ig, a második úgyis csak szept. elsején lesz bemutatva.
No one can stop Death!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és az elõzõ kommentet természetesen teljesítmény (címek, stb) alapján írtam, no flame 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
1977. augusztus 17-én született Thierry Henry a világbajnok francia labdarúgó. Profi pályafutása az AS Monacóban indult, jelenleg az FC Barcelona játékosa. Melyik csapatban NEM játszott pályafutása során?
1.: Arsenal FC
2.: Borussia Dortmund
3.: Juventus FC
a megfejtés 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
<#vigyor3>#vigyor3>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
real és arsenal szurkolóként azt reméem hogy VDV eligazol az arsenalba
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
amúgy meg nem szoktak ekkora pénzeket csak úgy kiadni
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
-Doktor Úr, depressziós vagyok.
-Hmmm...
-Próbáltam már mindent. Gyógyszeres terápia, alkohol, analízis stb, de nem javul.
-Tudja mit, nézze meg az Eveton-Arsenalt, hátha ez az egy hat!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dzsudzsák meg magyar válogatott 😄
BL-ben még nem volt de lényegtelen mert a psvben mindig jó formában van a kezdetektõl ... (és ha BL-re kerülne a sor akkor is helytállna sztem.)
walcott és Arsha jóhogy jobb 😄
Nasri meg hát nemtom talán egy picivel jobb de sztem elférne itt ...
Dzsudzsáknál meg Walcott, Nasri, Arshavin is jobb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vermaleen holland bajnokságból jött ugye, akkor mirõl beszélünk?
a maga posztján Bazsi van olyan jó mint Vermi 😊
Almu naon fasza és Arsha is sztem igy brutális!
A gólszerzõkkel az a baj, hogy ilyen magasságnál csúnyán néz ki odapréselve, fõleg ilyen gólgazdag meccseken. 😄
Almunia be, Arshavin javítva. 😄
GO GUNNERS!
Reálisan kellene nézni a dolgokat.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
10millióért Chamakh is jöhetne(õ pedig a francia bajnokságban lõdözi a gólokat...)
különben az értékét a PSV-nél oyan 3-4Mra taksálják