Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nem vagyunk rosszak, egy 4-1-nek örülnék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
még így 38évesen is a liga egyik legjobb kapusa

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

miket véd james... :o
minimize
Almunia bazmeg...://

No one can stop Death!

2-1... :S
majdnem... :S 😄
jön a 3. 😄
minimize
ha te mondod...
eddig szépen egykapuzunk, remélem még tömünk 1-2gólt.

No one can stop Death!

3-0 bõven jó lenne. 😊 (de csak mert azt tippeltem a tippelõs topikban 😄)
jóvanna, a nagy örömök közötte elírtam. 😄
2-0 az a 0-2 😄
am bakkker mondom ez nem lesz sima mecs erre ideérek kicsit késve 2-0 nézem gólszerzõk?
diaby (H)
hát hajrá 😄 ha egy hatost nem is de remélem verünk nekik annyit,hogy ne felejtsék el az Arsenal nevet egy idõre 😄
de szép lenne egy diaby mesterhármas. 😄DDD
ja 😄DD
0-2, gyönyörûen játszunk!
vmvr
na most a pompey van soron?😄

DIABYYYYYYYY
Kaplan
PARÁDÉÉÉÉ 😊)))))

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ahogy megkerülte a védõket 😄
eduardo hogy leutánozta már dzsudzsi múltkori gólpasszát! 😄DD
Kaplan
Na ez mekkora gól volt... 😊

Go Gunners!

GÓÓÓÓÓÓL!!!!
vmvr
kezdõcsapat: Almunia, Eboue, Gallas, Vermaelen, Gibbs, Diaby, Fabregas, Denilson, Arshavin, van Persie, Eduardo - Cserék: Sagna, Mannone, Ramsey, Song, Clichy, Merida, Bendtner

Tyler1
adott keretet meglehet szabni új szuperliga nélkül is(ami sztem a foci öngyilkossága lenne Európában)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
ha adott keretbõl gazdálkodhatna mindenki, messze nem tartanánk itt, szerintem Wenger is erre gondol többek közt.
(többek közt)közgazdász diplomával nem hiszem, hogy "hülyeséget" beszélne a Fõnök...

No one can stop Death!

Tyler1
ez hülyeség! akkor nem lenne adósság ha új ligában játszana egy csapat?? sztem meg ugyanott lenne az egész ahol most, európa legjobb csapatai mit csinálnának? hatalmas összegeket áldoznának arra h jobbak legyenek a másiknál. Kölcsönök, eladósodás, stb... semmi értelme ennek az egésznek.

minimize
"The day I agree to sell a player one year in advance, I will not be in this job any more," said Wenger matter-of-factly.
-magyarán ha ez valaha elõfordul(1évvel elõre "elad valakit"), azonnal abbahagyja a menedzserkedést.
link a cikkhez.

No one can stop Death!

Wenger szerint tíz éven belül megalakulhat egy Szuperliga!

Az Arsenal menedzserének véleménye szerint az eladósodás fog majd elsõsorban ahhoz vezetni, hogy felmerüljön újra egy hasonló ötlet a legnagyobb klubok között.

"Biztos vagyok abban, hogy tíz év múlva már egy top európai liga fogja tömöríteni a legjobbakat." - nyilatkozta a francia mester. "Tudom, hogy ez ellen a háttérben komoly ellenérdekek mûködnek majd, hiszen ha ez létrejönne, akkor a nemzeti ligák háttérbe szorulnának, ez pedig sokaknak nem lenne ínyére. Ha néhány klub továbbra is ilyen ütemben folytatja az eladósodást, akkor nem lesz elég nekik a Bajnokok Ligájából befolyó pénz."
Gunnersboy
minden aktuális kedvemcem a barcába kötött ki az elõzõ generációk során (Overmars, Henry - (szerencsére Adams nem 😄)
remélem Fabregassal is várunk 29-30éves koráig mint Titivel, mert az gyakorlatilag boritékolható, hogy egyszer visszatér a katalánokhoz..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
egy dologban biztosak lehetünk. nem az arsenalból fog visszavonulni, de reméljük még jópár évig marad, azért az elég lapos lenne, ha jövõre máris váltana a barcára...

5w0rdf15h
hát nem normálisak ha 35 millióért eladják, ha eladják egyáltalán....ez is erõsen kamu szagú, mind 1 hete a milan már leigazolta....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Lansbury januárig Watfordban játszik majd. Remélhetõleg rendszeresen.

arsnl
Gondolom vmi spanyol kamulaptól származnak az információk. Meg majd 30mért jövõre odaadjuk, na persze. Mikor ilyen Kakák, Ronaldok 60-80mkat érnek.
Laporta meg nem is indulhat elnökválasztáson, mivel egymás után csak 2szer választhatják meg és ez volt a 2.elnöksége.

vmvr
Barcelona megegyezett az Arsenallal, hogy leigazolhatja Cesc Fabregast, ha az Arsenal nem jut be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, de valószínûleg jövõ nyáron klubot vált a spanyol klasszis. A két klub hosszadalmas tárgyalásokat folytattak és megegyeztek, hogy az ágyúsok csapatkapitánya a gránátvörös-kékekhez igazol, ha a Celtic feláll a kétgólos hátrányból és diadalmaskodik.

Az ügy eléggé komplikált, mivel kedden az Arsenal 2-0-ra gyõzött a Parkheadben és Fabregas kitûnt a mezõnybõl, ezzel is jelezve, hogy nem akar klubot váltani. Ha az angol klub részt vesz az augusztus 27-ei BL sorsoláson, akkor a Barcelonának jövõ nyárig kell várnia, hogy visszaszerezzék a spanyol játékmestert.

Arról is szólt a tárgyalás, hogy ha az Arsenal nem esik ki jövõ szerdán, akkor a Barca 2010 nyarán minden gond nélkül elviheti Fabregast. Az átigazolás díját €35 millió körül határozták meg és Joan Laporta elnök önbizalommal telve várhatná a klub elnökválasztását.

Érdekesség, hogy újból napvilágra került Fabregas, pedig már mindkét fél kinyilvánította, hogy idén nyáron már nem tárgyalnak többet.

forrás: goal.com

minimize
most néztem az elsõ félidõt köszi, már váltottam a Villarreal-ra.
Pires volt, lesz a favoritom.

No one can stop Death!

reméljük! 😊

magyar foci topikba linkeltem streameket, ha esetleg érdekelne majd a meccs.
minimize
lehet, hogy a Fõnök is nézi a 22es Dzsudzsákot a Bnei Yehuda ellen??!
yól keni eddig az elsõ 14percben!

No one can stop Death!

csupa megszokott "jó" hír...
minimize
5w0rdf15h
<#eplus2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

<#nevetes2>
Tyler1
<#idiota><#eljen><#eljen>

minimize
sehol nem írtam ilyesmit, nem kell drámázni...
a #13707 k**va jó!<#eljen>

No one can stop Death!

hagyjuk a témát és röhögjünk mindketten: <#vigyor3>

<#vigyor3>
Tyler1
csak miután zsínórban 10x nyerjük meg a PL-t 😄 akkor már nem árt egy kis változatosság 😛

ki is fogtok, ne félj! <#gonosz1>
Tyler1
szarul állnuk 2 forduló után??? azta mindenit...kiesünk<#idiota>

arsnl
lélektanilag nem jön rosszul, de valóban itt még felesleges elõnyrõl/hátrányról beszélni. A MU amúgy se az a nagyon jól startoló csapat.
tavaly meg maximum kb 1-2hétig voltunk elõl 😄 má októberbe elszálltunk....

minimize
"az elsõ négy nincs kibetonozva..." - Wenger
ez mindenkire vonatkozik az elsõ négybõl, jelenleg(is) ti álltok a legszarabbul-ez tény.
köszi az építõ kommented, remélem érted a választ.

No one can stop Death!

Tyler1
na aztán az elönnyel mire mentek??? 😄
tavaly hány hétig voltatok elönyben?? aztán a vége meg ugye....<#crazya>