Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, az én hsz-om is erõs volt egy kicsit. Csak érdekes volt látni, hogy belinkelek egy videót, amin Rooney szép sorjában dobálja fel magát, utána meg beírja valaki, hogy õ sosem tett még ilyet. 😊
Téma lezárva. 😊

We do not buy superstars. We make them.

minimize
persze, pont mindig "kibillent" az alábbi linkeken. ugye ezt Te sem gondolod komolyan.
<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
nem akarjuk(tényleg)igénybe venni a plusz idõt, míg elõkeresed, de az Ágyúsoknál az utóbbi 5évben nem volt annyi mûzutty, mint ebben a videóban,
bõ 2:50ben. ezen nem kellene magyarázni szerintem semmit.
nem para az üldözés, csak ne hajoljon személyeskedésben, mint amott. senkinek nem vagyok a pajtása. pont.
<#felkialtas>

No one can stop Death!

vmvr
szálljunk már le errõl az Eduardos témáról, nem uncsi már?😄 el lett tiltva két meccsrõl, oké. ez van. valahogy csak kibírjuk...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Most had ne keressem elõ Eboue mûesését a 06-os BL döntõn, vagy épp a múlt hétvégén.

Fabregas homorítása tavaly, ami miatt egy United játékosnak BL döntõt kellett kihagynia?

nem dobálózni akarok, de ne éljétek ebbe bele magatokat nagyon, mert nem üldöz titeket senki.

minden játékossal elõfordul ilyesmi, etttõl még nem lesz született mûesõ.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

😄😄
Most hülyítessz?😊

hedonist
és? igaza van teljesen. Rooney pont nem az aki szimulál, sztem kibillent az egyensúlyából.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rolka
kösz <#hawaii>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
John Terry, a Chelsea védõje:
"Az angol játékosok nem szoktak szimulálni. A pályán férfiasan játszunk, nem is gondolunk arra, hogy a földre kerülhetünk. Eduardo színészkedett. Sajnálatos, hogy most rossz színben tûnik fel az általam egyébként kiváló csapatnak tartott Arsenal. Úgy vélem azonban, hogy a kétmeccses eltiltás túl szigorú ítélet."

No one can stop Death!

Beckham már lezárná a dolgot. 😊
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2626060/Beckham-Lay-off-Eduardo.html?OTC-RSS&ATTR=Football

hedonist
ezt eddig is láttam és? kiváncsi vagyok,h miért az szted. szerintem igaza van!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rolka

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

hedonist
Terry-jé ugyan miért?

Fabregas video: http://www.youtube.com/watch?v=O1EDwIOuwG8

Rolka
Jah azt én is olvastam<#hehe>
Nevetséges mindkét nyilatkozat vagy inkább szánalmas?

minimize
fõleg 1:26tól érdekes a felvétel.
ha jól olvastam, Terry is arról nyilatkozott, hogy ez Angliában nem szokás.<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
"Wayne Rooney válogatottbeli "mûsora" most hétvégén..."
ilyenkor gondolom nem SAF játékosa. vagy a válogatottban nem számít, nem tudni.<#nemtudom>

No one can stop Death!

A következõ videókat Michel Platini-nek ajánlanám:

Wayne Rooney válogatottbeli "mûsora" most hétvégén: http://www.youtube.com/watch?v=u38DykT_kYY

Mielõtt Eduardo-t eltiltanák, megnézhetnék ezt a kis összeállítást is: http://www.youtube.com/watch?v=zm5-zLu8S9U

minimize
Elõreláthatóan 6 hónap kihagyásra kényszerül Johan Djourou, az Arsenal középhátvédje, mivel megoperálták a térdét. A bekk pénteken Genovában feküdt kés alá, tudatja a svájci válogatott honlapja.
A 22 éves svájci joggal reménykedhetett, hogy Kolo Touré távozását követõen idén több szerep jut neki. Azonban most okvetlenül meg kellett mûteni.
Djourou a svájci válogatott meccsén sérült meg augusztusban az olaszok ellen, egy küzdelem közben újult ki a térdproblémája. Remélhetõleg márciusban már visszatérhet DJ, és kiutazhat a világbajnokságra, ha Svájc esetleg nélküle is kijutna.
forrás: skysports.com

No one can stop Death!

vmvr
itt is lõhetne ilyeneket

Ha valakinek esetleg van kedve ilyen hangulatban arzenálkodni... Bendtner gólja: http://www.youtube.com/watch?v=dkXl9fUz5kg

kintner gólt lõtt 😄 így vezetnek a dánok!
hmmm
a fiaink jól szerepelnek a válogatottban ^^
<#smile>
minimize
Fuck, mekkora flash!
a TopGear-os gyûjteménybõl a 2005.11.20-i adást nézem, a vendég Ian Wright volt!!
libabõröztem rendesen...😊)

No one can stop Death!

köszi <#wink>

#14126: jogos, de nem vagyok nagy realos, lehet még az aláírásomból is inkább kiszedem, mert csak azért szeretem a realt, mert nagyon utálom a barcát. 😄D
minimize
off:még a Real hiányzik.<#vigyor0>

No one can stop Death!

Zsíír. 😊

kicsit kibõvítettem a logómat 😊
RvP gólja Japán ellen: http://www.youtube.com/watch?v=OBY66yG9SZI

vmvr
nemár...

Birmingham U18-Arsenal U18 0-3

Afobe, Deacon, Freeman

Shea
Byles-Boateng-Miquel-Evina
Yennaris-Henderson
Deacon-Aneke-Freeman
Afobe

Deacon eddig 3 U18-as meccsen 4 gól +1 a tarcsiban.

Gratu!

Na ez nem hiányzott.

arsnl
Djourou 6 hónapra off =/

kéne már újra egy rangidõs vezéregyéniség a csapatnak, legyen akár vieira vagy ljungberg.
vmvr
Vieirat megértettem, sõt egyet is értettem vele. de Ljungi? minek? szerintem most rá semmi szüksége a csapatnak.

minimize
valószínûleg elégségesnek vélte(egyenlõre) a keretet, 45játékost nevezett a BL-be.
A BL-keret
a PL persze más kérdés, plusz Carling, és a többi...meglátjuk, a januári transzfer bõven elképzelhetõ, ha gikszer lenne(reméljük addigra nem lesz még késõ...)

No one can stop Death!

egyik nagy kedvencem, nagyon örülnék a visszatérésének!
És Ramsey-nk tegnapi nagyszerû gólja: http://www.youtube.com/watch?v=WiDdFq3Y1qQ

Highbury hero to return to Arsenal

Arsenal are being linked with a sensational loan swoop for former player Freddie Ljungberg. The Swedish winger, who is currently playing his trade in America’s MLS following an injury-plagued spell at West Ham United, is expected to meet boss Arsene Wenger this weekend to discuss practicalities. (The Sun)

http://www.sport.co.uk/news/Football/26377/Morning_tittle-tattle_Highbury_hero_to_return_to_Arsenal_Man_Utd_face_Real_Ferdinand_threat_Bale_wanted_in_Milan_.aspx

Jogos. 😄

hiába adott volna ha wenger nem hajlandó vásárolni 😞
minimize
ha belelátnék a kártyalapokba, valószínûleg nem itt ülnék, hanem az igazgatótanácsban.
<#nemtudom>

No one can stop Death!

Ez vajon jó nekünk?

minimize
Usmanov tovább növelheti részesedését a klubban
már az idei átigazolás alatt is 100m fontot adott volna a vásárlásokra-vagy a stadiontörlesztésre.

No one can stop Death!

hedonist
én nem hiszem,h ez eredeti😄 mint két kisgyerek aki várja,h melyikük kapja meg a csokit, jelen esetben kit nem bûntetnek szarrá😄

minimize
nem fejelte meg a "Púpost" egyik mester sem??!
csodálom...😊

No one can stop Death!

Eredeti, ma volt az UEFA edzõfóruma, gondolom ott készült a kép.

REAL MADRID

minimize
tipikusan a "nem érdekel a véleményetek"-fotó.
nem tudom, Photoshop, vagy eredeti-e, de jó!

No one can stop Death!

ja én is látom 😄 nem frissítettem...
fasza a kép
Oké, leesett közben. Már feltöltöttem máshova. (#14100)