Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
The UEFA Appeals Body today accepted the appeal lodged by Arsenal FC against the two-match suspension handed to striker Eduardo.

'Not established'
Following examination of all the evidence, notably the declarations of both the referee and the referees' assessor, as well as the various video footage, it was not established to the panel's satisfaction that the referee had been deceived in taking his decision on the penalty.

Decision annulled
Therefore, the decision of the UEFA Control and Disciplinary Body of 1 September, in which the player was suspended for two UEFA club competition matches, is annulled.

röviden és tömören: sikeres volt a fellebbezésünk, így Eduardo-t nem tiltják el.

vmvr
😄DDDDDDddddddd ezjó

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SLICK
Sztem enyhe büntetés. Mikor nálunk Pepe utána rúgott az ellenfélnek, nem volt ennyire durva. Sérülést meg végképp nem okozott.
Adebayor meg gusztustalan módóon ex-csapattársát tapossa agyon és még rá is lép a kezére. Gólja után meg mint valami nagy sztár örül.
Az ilyen rohadt undorító dolog. Egész szezonra eltiltanám, az ilyen férget... Már bocs, de mást nem lehet mondani rá.

Matthew Prosac
„Tudja, hogy nem kellett volna ezt csinálnia, ám ugyanezt tette a Blackburn ellen is, a térdén csúszott a gólja után a Rovers szurkolói elé. Õ egyszerûen így ünnepli a fontos találatait" – beszélt Adebayorról a City menedzsere...

Így ünnepli. Elképzeltem egy rövidhírt az Arsenal - Man.City meccset követõen:

"Az ágyúsok 3-0-val vágtak vissza az õszi vereségért a Citynek. Sajnálatos módon a találkozó itt nem fejezõdött be, ugyanis az exarsenalos Adebayort a fokozott védelmi intézkedések ellenére elkapták a londoni szimpatizánsok, és a londoni Trafalgar Square jellegzetes emlékoszlopára húzták. Arsene Wenger sajnálja a történteket, ugyanakkor védelmébe vette a szurkolókat:
"- Õk egyszerûen így ünneplik a fontos gyõzelmeket, ne ítéljék el õket ezért."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
de úgy értettem h leszalad és meg csapja vagy (nemszalad le hanem)megdobja 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
megdobja? ha ott leszalad 3nál több drukker, akkor széttépik 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
* Adebayorka(tudom hogy írják mielött vki beleköt 😄)

Tyler1
csak nehogy az legyen a védelem h a kis Adebyorka ilyen hevesen ünnepli a gólját mindig, mert ennyire klasszis játékos....
mekkorát röhögtem volna h vki leszalad és megcsapja vagy medobja 😄

Tyler1
már törölték is XD

megnézted,hogy melyik hsz-ra irtam????

megkérdeztem ,hogy vérzett-e a feje

vmvr üzenete.:
el sem lett találva a feje...

ennyi ezért írtam azt amit 😊

a többieknek meg anynit,hogy a videót nem néztem még meg 😄
Tyler1
hát az olyan biztos h megpróbálja kimagyarázni, mint ahogy a Föld kerek! ami mondjuk normális is, mer ha oda áll és bevallja h " igen szándékosan akartam leszakítani Robin fejét" akkor úgy eltiltják h még gumilabdára se nézhet többet.

arsnl

hedonist
te vagy a leglassabb ember akit valah láttam😄 nézd már meg, végig karistolja az arcát a stoplikkal, szerinted mitõl vérzik magátõl? egyértelmûen látszik a lassított mozdulatból,h szándékos volt. hirtelen haragból valszeg, de szándékos.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

báttyó02
akkor fogok beszarni ha megprobálja kimagarázni,h nem direkt talpalt a kezébe

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

WuFraZselic
igen, el sem találta?
akkor a #14232-ben linkelt videón 11. másodperc környékén vajon mivel találkozik adebayor lábfeje?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Megnézted a belinkelt videót? Mert ha abból is az jön le,h el se találta,akkor...

Glory, Glory Man. United!

akkor meg mirõl beszéltek??? else találta akkor milyen eltiltást akartok?:S
vmvr
ja, de... streamen ez nem nagyon jött át😄

reméljük kap vmi eltiltást minimum. <#eljen>
9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

vmvr
el sem lett találva a feje...

Rash87
Remélem lesz belõle valami... Arsenalban se volt túl szimpatikus a szememben 😊

Glory, Glory Man. United!

köszönöm a választ -.-
vmvr
Premier League: az FA vizsgálja az Adebayor-Van Persie incidenst

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) bejelentette, megvizsgálja a szombati Manchester City-Arsenal rangadón Robin van Persie és Emmanuel Adebayor incidensét.

A holland csatár, mint arról beszámoltunk, sérülés okozásával vádolta meg a togói támadót, akinek az Arsenal-drukkerek elõtt bemutatott, provokatívnak ítélhetõ gólörömét is megvizsgálja az FA.

Cabell
micsoda felháborodás, kluboktól függetlenül. Hiába, az angol összetartás..<#wow1>

szerintem egy életre el kell tiltani geo.

mellesleg nem tudom mi ez a nagy ledöbbenés, csinált ez az ember nem szimpi dolgokat Arsenalos korában is, most pedig csinál citys korában is, soha nem volt egy szimpatikus játékos, és nem is lesz.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gondolok itt pl. egy pár meccses eltiltásra...
bármibe mernék fogadni, hogy ennek a momentumnak nem lesz utólagos következménye...
vérzett az érintett feje a rugás után?
minél többször látom ezt a képsort, annál idegesebb leszek... <#falbav><#boxer>
hedonist
utolsó féreg.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
ja, még a feje is belerugózott, olyan erõvel tapos lefelé, de mi elhisszük hogy nem direkt volt <#zavart2> x)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
és a mozdulat vége ahogy kap a fejéhez h "nem direkt volt bocsi"<#pardon1>

A francba már, hogy mit összeszenvedek itt a képekkel.

We do not buy superstars. We make them.

Rolka
Így köszönte meg annak a csapatnak aki nagy játékossá tette!
<#boxer><#violent><#banplz>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

jóvanna ^^
azt hittem nemtudtad<#vigyor3>
Tyler1
Ronaldo sem Chris hanem Cristiano<#idiota>

Tyler1
bazz a Manuel az Emmanuel beceneve 😄

Mit nyilatkozott már Almunia?<#idiota>

nem Manuel hanem Emmanuel 😄
Tyler1
mi szükség volt erre?? ha már annyira dícsérte a city szurkolókat akik mellette állnak meg blabla akkor minimum eléjük szaladok és nekik örülök! nem nagyon ismerem az elõzményeket a csapat és Manuel között, de ez akk is köcsögség volt ha igaz amit az Arsenallal kapcsolatban nyilatkozott.

vmvr
menj a francba adebayor...

Matthew Prosac
puff ezzel el is van intézve

Emmanuel 'sorry' for celebration

szívembõl szóltál. <#eljen>
WuFraZselic
ennyi pénzért azt mondd, amit hallani akar a vezetõség. ez a city nem lesz bajnok egy jó darabig

Matthew Prosac
jajdekár hogy az a kb 100 ember aki megindult nem ért el a céljához és szaggatta 382 felé ezt faszmajmot..

Látom, elkéstem, de azért a többieknek itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=MyoKcu8bcNQ

minimize
ehh, megnéztem youtube-on. nem tudom, miért csinálta. azt hittem, becsüli az excsapatát, felesleges volt.ha a második félidei játék lett volna 90percig, nem ilyen sima. de ma nem is voltunk jók...sajnos.

No one can stop Death!

minimize
látom, mi lett a végeredmény. gondoltam, hogy volt vmi Adebayor-nál, gól után sárga...nincs róla valakinek videója? köszi.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
nc inkább...ade meg egy rohadt féreg

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"