Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Not established'
Following examination of all the evidence, notably the declarations of both the referee and the referees' assessor, as well as the various video footage, it was not established to the panel's satisfaction that the referee had been deceived in taking his decision on the penalty.
Decision annulled
Therefore, the decision of the UEFA Control and Disciplinary Body of 1 September, in which the player was suspended for two UEFA club competition matches, is annulled.
röviden és tömören: sikeres volt a fellebbezésünk, így Eduardo-t nem tiltják el.
Adebayor meg gusztustalan módóon ex-csapattársát tapossa agyon és még rá is lép a kezére. Gólja után meg mint valami nagy sztár örül.
Az ilyen rohadt undorító dolog. Egész szezonra eltiltanám, az ilyen férget... Már bocs, de mást nem lehet mondani rá.
Így ünnepli. Elképzeltem egy rövidhírt az Arsenal - Man.City meccset követõen:
"Az ágyúsok 3-0-val vágtak vissza az õszi vereségért a Citynek. Sajnálatos módon a találkozó itt nem fejezõdött be, ugyanis az exarsenalos Adebayort a fokozott védelmi intézkedések ellenére elkapták a londoni szimpatizánsok, és a londoni Trafalgar Square jellegzetes emlékoszlopára húzták. Arsene Wenger sajnálja a történteket, ugyanakkor védelmébe vette a szurkolókat:
"- Õk egyszerûen így ünneplik a fontos gyõzelmeket, ne ítéljék el õket ezért."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mekkorát röhögtem volna h vki leszalad és megcsapja vagy medobja 😄
megkérdeztem ,hogy vérzett-e a feje
vmvr üzenete.:
el sem lett találva a feje...
ennyi ezért írtam azt amit 😊
a többieknek meg anynit,hogy a videót nem néztem még meg 😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
akkor a #14232-ben linkelt videón 11. másodperc környékén vajon mivel találkozik adebayor lábfeje?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Glory, Glory Man. United!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Glory, Glory Man. United!
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) bejelentette, megvizsgálja a szombati Manchester City-Arsenal rangadón Robin van Persie és Emmanuel Adebayor incidensét.
A holland csatár, mint arról beszámoltunk, sérülés okozásával vádolta meg a togói támadót, akinek az Arsenal-drukkerek elõtt bemutatott, provokatívnak ítélhetõ gólörömét is megvizsgálja az FA.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
szerintem egy életre el kell tiltani geo.
mellesleg nem tudom mi ez a nagy ledöbbenés, csinált ez az ember nem szimpi dolgokat Arsenalos korában is, most pedig csinál citys korában is, soha nem volt egy szimpatikus játékos, és nem is lesz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

We do not buy superstars. We make them.
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
azt hittem nemtudtad<#vigyor3>#vigyor3>
http://www.youtube.com/watch?v=MyoKcu8bcNQ
No one can stop Death!
No one can stop Death!