Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nasri Pool elleni Ligakupa meccsen lehet visszatér, elvileg jövõhéttõl rendes edzésbe áll.
We do not buy superstars. We make them.
de szerintem nem csak fiatalokat kellene igazolni, hanem tapasztaltabb játékosokat is.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenalnál úgy látja a vezetõség, ebben a szezonban eljött az idõ a csapat számára, hogy ismét trófeát szerezzen.
„Egyértelmû a célunk, trófeát szeretnénk nyerni ebben az idényben. A második, harmadik, negyedik hely nem elég. Véleményünk szerint megvan a keretünk a célok eléréséhez. Beszélhetünk a labdarúgás üzleti oldaláról, de ez a klub a szurkolókért van, és õket nem érdeklik a pénzügyi jelentések, csak az, ami a pályán történik" – nyilatkozta Ivan Gazidis, az Arsenal vezérigazgatója.
forrás: nso.hu
Dunn
Boateng – Hajrovic – Miquel – Evina (c)
Frimpong – Yennaris – Henderson
Aneke – Afobe – Freeman
Boatenget két sárgával kiállították.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
msn:[email protected] bárki felvehet
a srácok a válogatottban is jól szerepelnek!
sztem bendtner is fog egy gólt akasztani 😊
nézd a portugál-magyart (vendég gyõzelem tuti) és egybõl jobb lesz a hétvégéd xD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amúgy elvileg nem súlyos.
HT England <2 - 1>2 - 1> Rep. of Macedonia
22' <1 - 0>1 - 0> K. Gibbs
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Örülök hogy megvették a fiatal mindössze 17 éves (04 May 1987, Spain) Francesc Fabregas-t.És már gólt is szerzett a Blackburn ellen."
"Megvan a 49. el nem vesztett meccs. A nagy kérdés vajom a Manchester ellen meglesz-e az 50. vertelen meccs."
"- FT Arsenal <2 - 0>2 - 0> Wolverhampton W.
- sztem már mind1.Chelsea tuti megnyeri a bajnokságot.
- te gigalama ez kupameccs volt. Wolves nincs is a premier ligában 😄DDDDDDDDDDD"
"Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két nemzetközi mérkõzéstõl eltiltotta Jens Lehmannt (képünkön), az Arsenal kapusát.
A német futballista bûne az volt, hogy a Bayern München ellen 1-0-ra megnyert BL-mérkõzés után a játékoskijáróban kétszer is megpróbálta vízzel lefröcskölni Massimo De Santis játékvezetõt és asszisztenseit."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
erre gondoltam,most meg vvan az emirates ami egy céget reklámoz..addig legalább egyedi volt..
meg a neve is vagányabb sztem<#hawaii>#hawaii>
a highbury mirõl kapta a nevét( mert nekem a neve is szimpibb mint a mostani Emirates (fõleg azért mert egy légitársaságot reklámozunk vele 😞
amugy ezeket a videokat nézegetve rájöttem h kurvára hiányzik nekem a highbury<#shakehead>#shakehead> valahogy sokkal jobb hangulata volt annak a stadionnak,bár lehet h csak én látom így?<#miaz>#miaz>
belinkelem õket ide is hátha érdekel vkit,ráadásul youtube szal tölteni se kell
part1
part2
part3
part4
part5
part6
part7
Egykori játékosa, Sol Campbell az Arsenal labdarúgócsapatával szeretne készülni a jövõben.
A 35 éves egykori angol válogatott hátvéd a Notts Countyval kötött ötéves szerzõdést, ám mindössze egy meccs után elhagyta a csapatot.
Campbell a januári átigazolási idõszakig nem szerzõdhet új csapathoz, de addig is egykori klubjánál, az Arsenalnal készülne.
Egyelõre nincs információ arról, hogy Arsene Wenger, a londoniak menedzsere, hogy fogadta Campbell kérését.
forrás: NSO
+Arda Turan
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A csapatunk hétvégi teljesítményét látva viszont volt egy olyan érzésem, hogy idén bebizonyítja Wenger: a pénz nem számít. 😊
Arshavin volt nekünk 15, õ volt a legdrágább
azért nem mondhatod hogy nem költekeztetek, és csak 2008ig mentem vissza 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
msn:[email protected] bárki felvehet