Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Végre vki kimondta már pár év után... Amúgy idén valóban esélyünk lehet egy trófeára. Idei 12 meccsünkbõl 10 gyõzelem, 2 vereség. Ráadásul ezena 2 meccsen is minimum egyenlõek voltunk játékban, sõõt.. Csak hát a szerencse nem állt mellettünk. Eddig amit le lehet vonni, hogy idén sem a támadórészlegen fog múlni a sikerünk. Sokkal erõsebb keretünk van mint azt sokan gondolják. Akkor leszünk bajba, ha a Gallas, Vermaelen, Song trióból vki hosszabb idõre kidõl, bár Song így is megy afrikakupázni 1 hónapra. Januárba venni kell 1 védõt meg vkpt szvsz.

Nasri Pool elleni Ligakupa meccsen lehet visszatér, elvileg jövõhéttõl rendes edzésbe áll.

Hoppá. 😊

We do not buy superstars. We make them.

Lcapitant
ezzel teljesen egyetértek, hogy trófea kell.
de szerintem nem csak fiatalokat kellene igazolni, hanem tapasztaltabb játékosokat is.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Arsenal: Wengertõl ebben az idényben már trófeát várnak a vezetõk

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenalnál úgy látja a vezetõség, ebben a szezonban eljött az idõ a csapat számára, hogy ismét trófeát szerezzen.

„Egyértelmû a célunk, trófeát szeretnénk nyerni ebben az idényben. A második, harmadik, negyedik hely nem elég. Véleményünk szerint megvan a keretünk a célok eléréséhez. Beszélhetünk a labdarúgás üzleti oldaláról, de ez a klub a szurkolókért van, és õket nem érdeklik a pénzügyi jelentések, csak az, ami a pályán történik" – nyilatkozta Ivan Gazidis, az Arsenal vezérigazgatója.

forrás: nso.hu
Wilshere vs. Macedonia
+
Mortal Kombat

U18: Ipswich-Arsenal 3-2 (Henderson, Meade)

Dunn
Boateng – Hajrovic – Miquel – Evina (c)
Frimpong – Yennaris – Henderson
Aneke – Afobe – Freeman

Boatenget két sárgával kiállították.

5w0rdf15h
najó Vela is gólt lõtt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bakker írni akartam,hogy õ is csatlakozott a sorhoz xD
webibebi
na gallas is gólt lõtt😄

msn:[email protected] bárki felvehet

cesc lõhetne még egyet. 😄 hendiben tettem meg a spanyolokat... 😄
fabregas is gólt lõtt!
a srácok a válogatottban is jól szerepelnek!

sztem bendtner is fog egy gólt akasztani 😊
senderos ontja a gólókat 😄 svájc már 2-0ra vezet sendi duplája révén :|
nm 😄D

nézd a portugál-magyart (vendég gyõzelem tuti) és egybõl jobb lesz a hétvégéd xD
báttyó02
omájgád rögtön szarabb lesz igy a hétvégém -_- thx am

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mivel válogatott meccsek vannak így nehézkes lenne 😄
báttyó02
hh ezen a hétvégén nincsenek pl meccsek? o.o

5w0rdf15h
idióta Capellonak egybõl játszatnia kellett....nem számít hogy most tért vissza

Még jó, hogy most tért vissza. 😊
Amúgy elvileg nem súlyos.

arsnl
Walcott meg lesérült.. Annyira jók ezek a válogatott meccsek...

Rúgtak 3-at az angolok azóta, úgyhogy 6-3.

Sajnos lõtt még egyet (öngól). 3-3 egyébként.

Gunnersboy
U21es válogatott meccs:
HT England <2 - 1> Rep. of Macedonia
22' <1 - 0> K. Gibbs

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
LOL😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

5w0rdf15h
A 31. gólja talán a legnagyobb amit lõtt 😄

Hehe, érdekes visszaolvasgatni a kommenteket még 2004-bõl:

"Örülök hogy megvették a fiatal mindössze 17 éves (04 May 1987, Spain) Francesc Fabregas-t.És már gólt is szerzett a Blackburn ellen."

"Megvan a 49. el nem vesztett meccs. A nagy kérdés vajom a Manchester ellen meglesz-e az 50. vertelen meccs."

"- FT Arsenal <2 - 0> Wolverhampton W.
- sztem már mind1.Chelsea tuti megnyeri a bajnokságot.
- te gigalama ez kupameccs volt. Wolves nincs is a premier ligában 😄DDDDDDDDDDD"

"Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két nemzetközi mérkõzéstõl eltiltotta Jens Lehmannt (képünkön), az Arsenal kapusát.
A német futballista bûne az volt, hogy a Bayern München ellen 1-0-ra megnyert BL-mérkõzés után a játékoskijáróban kétszer is megpróbálta vízzel lefröcskölni Massimo De Santis játékvezetõt és asszisztenseit."

Kaplan
Videókat nézve, oltári nagy az ember. Olyan érzékkel lövi el a hosszúba, love it.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hát õket sem szeretem, ha érted mire gondolok... 😄DD
azt hittem azt mondod,hogy hamburg 😄
eleinte nem szerettem, mert elõttünk a chelsea szponzora volt... de már megszoktam. 😄
vagyis nem volt semmi cégnek a reklámja ugye?😊
erre gondoltam,most meg vvan az emirates ami egy céget reklámoz..addig legalább egyedi volt..
meg a neve is vagányabb sztem<#hawaii>
highbury az london azon városrésze
én is!
a highbury mirõl kapta a nevét( mert nekem a neve is szimpibb mint a mostani Emirates (fõleg azért mert egy légitársaságot reklámozunk vele 😞
Nekem pont fordítva. De ez szurkolótól függ. 😊

báttyó02
np
amugy ezeket a videokat nézegetve rájöttem h kurvára hiányzik nekem a highbury<#shakehead> valahogy sokkal jobb hangulata volt annak a stadionnak,bár lehet h csak én látom így?<#miaz>

nekem megvan dvd-n 😊

3 arsenalos dvd-m van:

múlt és jelen
legendás játékosok
henry a legenda
Ez nagyon nagy! Köszi szépen báttyó.

báttyó02
tegnap nézegettem videókat,és találtam egy nagyon fasza kis összeállítást henry összes arsenalos goljáról 99-07ig az összes
belinkelem õket ide is hátha érdekel vkit,ráadásul youtube szal tölteni se kell

part1
part2
part3
part4
part5
part6
part7

😄

báttyó02
lol kajak 35évesen 5éves szerzõdést kötött?<#wow1>

Arsenal: Sol Campbell az „ágyúsokkal” készülne januárig

Egykori játékosa, Sol Campbell az Arsenal labdarúgócsapatával szeretne készülni a jövõben.

A 35 éves egykori angol válogatott hátvéd a Notts Countyval kötött ötéves szerzõdést, ám mindössze egy meccs után elhagyta a csapatot.

Campbell a januári átigazolási idõszakig nem szerzõdhet új csapathoz, de addig is egykori klubjánál, az Arsenalnal készülne.

Egyelõre nincs információ arról, hogy Arsene Wenger, a londoniak menedzsere, hogy fogadta Campbell kérését.

forrás: NSO

+Arda Turan

hedonist
Oké, én meg csak megjegyeztem,h rég nem volt brutál költekezés szerencsére, nem is kellett. azért Nasri és Vermaelen sem volt két fillér egyébként.Deco mekkora vásár volt😄 namind1 tökmind1 egyébként csak nem szeretem, ha megpróbálják újra meg újra lerágni ezeket a csontokat.. nem a drága igazolásoktól megy a szekér.lásd: shevchenko

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Innen letölthetõk az Arsenal tartalék - Chelsea tartalék gólok.

Itt meg egy kis Loan Watch:

Meg én azt nem szemrehányásként írtam, hanem arra válaszoltam, hogy elviekben megvalósulhat-e a Vieira transzfer. Felõlem százmillióért is vásárolhat Abramovics, mint a Real, engem nem zavar. 😊
A csapatunk hétvégi teljesítményét látva viszont volt egy olyan érzésem, hogy idén bebizonyítja Wenger: a pénz nem számít. 😊

Gunnersboy
Bosingwa 16,3M, Ivanovic 9M, Deco 6,5M, Anelka 15M, Zhirkov 18M
Arshavin volt nekünk 15, õ volt a legdrágább

azért nem mondhatod hogy nem költekeztetek, és csak 2008ig mentem vissza 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem kell idejönni kötekedni
hedonist
mint ahogy ezt tette a salzburg is asszem. egyébként mikor költekeztünk? 2006 ban kb... ti többet költöttetek mostanában, arshavin,nasri..

A Chelsea úgy taktikázik, hogy ha a megadott határidõ utolsó napján adja csak be a fellebezését, akkor az ítélethozatal napja belenyúlhat a januárba. Így lesz pár napja Abramovicsnak, hogy elköltse a pénzét a téli átigazolási idõszakban. 😊

vmvr
a dolgok állítólag nem olyanok voltak mint ahogy azt a szerzõdésben írták, szóval lelépett.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#hehe>
webibebi
azám!szal tárgytalan😊

msn:[email protected] bárki felvehet