Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
eddig kurvajo meccs

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Jók a fiatalok, meglesz ez a meccs szvsz. Insua-t meg fogni kellett volna vkinek...

Tyler1
ez se volt szar...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

vmvr
MERIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tyler1
geci mekkora gól 😄

arsnl
hopp kicsit szétcsúszott

arsnl

Arsenal

*

Lukasz Fabianski
*

Kerrea Gilbert
*

Philippe Senderos
*

Mikael Silvestre (c)
*

Kieran Gibbs
*

Fran Merida
*

Craig Eastmond
*

Samir Nasri
*

Aaron Ramsey
*

Eduardo
*

Nicklas Bendtner
* Substitutes
*

Wojciech Szczesny
*

Kyle Bartley
*

Mark Randall
*

Francis Coquelin
*

Emmanuel Frimpong
*

Gilles Sunu
*

Sanchez Watt

így van, nekünk kéne megszerezni! remélem wenger nem vak és észrevette... <#crazya>

We do not buy superstars. We make them.

+
Szerintem is Dudu lesz.

arsnl
Vela nincs a keretben. Mi van vele már??
Így Vela helyén Eduardo lesz szvsz

Aquilani ellenünk debütálhat
Nasri és Fabianski a kezdõben

Egy valószínûsíthetõ kezdõ:

Fabianski
Gilbert-Senderos-Silvestre-Gibbs
Coquelin
Merida-Ramsey
Bendtner-Nasri
Vela

ok
Rash87
Ez a tipped is annyira jött be,mint a Tippmix-es topikban a tippjeid 95%-a! <#idiota> Grat!<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

vmvr
valahol az ágyam alatt lehet, halkan. és egyelõre nem találom😄 msnre meg majd jövök, ha végre engedi, hogy bejelentkezzek.

ON

Kaplan
Hallod ember veled mi van..? A telefonod felvehetnéd..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
ligakupa lesz holnap, csak a fiatalok játszanak.

Tyler1
amúgy ellenünk nagyon átlátszó taktikája volt Beniteznek, nem is értem h hogy nem esett le Fergie-nek na mind1, szóval annyira nem jó a Pool, mi voltunk bénák. A Benayoun-Torres összjátékra kell figyelni, aztán nincs gond 😊

ámen <#eljen>
hedonist
csak az oroszt tegye be Wenger és vág 4et😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Minden elõttem szólóval egyetértek. Bár én szívesen megnéztem volna, ahogy mi ejtjük ki a MU-et. Na mindegy.

úgy is lesz <#nevetes1>
halkan megsúgom akit érdekel,hogy a mu meg elbúcsik a kupától,szóval õvele tuti nem fogunk találkozni
úgy legyen! <#worship>
csak 1 gól??? szoros meccs?<#idiota>
lazán legalább 2 góllal megverjük a poolt az Emirates-ban, tehát 3-1 a végeredmény vagy 4-2
meglátod..
vmvr
jó lenne, habár a pool most összekapta magát.

az én jóslatom: szoros meccsen egy góllal nyerünk majd. <#vigyor3>
vmvr
kiváncsi vagyok a fiatalok mire mennek a liverpooli elsõcsapattal. érdekes meccs lesz, de szerintem helyt fognak állni

Carling Cup 4-ik forduló

Tuesday 27th October
Blackburn Rovers v Peterborough United
Barnsley v Manchester United
Sunderland v Aston Villa
Portsmouth v Stoke City
Tottenham Hotspur v Everton

Wednesday 28th October
Chelsea v Bolton Wanderers
Arsenal v Liverpool (TV: Sport 1 20.30)
Manchester City v Scunthorpe United

😄DDD
Végül jó hír:

Tottenham could be without five key players for Saturday's derby against Arsenal after Aaron Lennon and Jonathan Woodgate both picked up injuries in the home defeat by Stoke.

Lennon is struggling with a left ankle problem which caused him to leave White Hart Lane wearing a protective boot while Woodgate — making his first appearance of the season — managed only 14 minutes before being forced off with concussion.

And with club captain Ledley King also missing against Stoke due to a virus and a thigh problem, Redknapp may be forced to field a severely weakened team at Emirates Stadium, with top scorer Jermain Defoe suspended and playmaker Luka Modric still some way from a return after fracturing a fibula during the victory over Birmingham in late August.

a nagyon jól képzett kicsit túlzás 😄
Azért Cassilas nemtom hány meccsig gólt sem kapott 😊
mi meg szinte minden meccsen egyet tuti!
Gunnersboy
Lehmannak is ugyanúgy voltak bakijai, Casillas is ugyanugy hibázott most a héten, ezt nem róhatjuk fel csak a mi kapusinkra, szvsz nemkell kapus van 3 nagyon jól képzett kapusunk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

arsnl
Télen várok 1 világklasszis kapust már. Almunia is csak akkor volt jó mikor Lehmann ült a padon mögötte. De idén amiket néha mûvelnek kapusaink.....

hedonist
uhh most értem haza mikor még elmentem a kocsmábol 0-2 volt nektek és sima meccsnek tûnt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Nahát az a másik. Greenek mindig van min 1 k.rvanagy bravúrja ellenünk...

végén 5 perc emberelõny majd a kapusba fejeljük a labdát :S

arsnl
Elhullajtott 2 pont a legrosszabbkor. Nevetséges gólokat megint bekaptuk. Almunia asszem visszaáll.. buzi whu közük nem volt a meccshez erre 2 pontrúgás és kész.. tipikus régi "vesztes" Arsenal volt ez.. Minden rivális pontokat veszít, erre egy 1.félidõ utáni sima meccset le adunk.
pfpfpfppf

Kaplan
Elbasztuk, kurva jó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
kurva isten...

Kaplan
Jellemzõ lesz ha most leikszelünk..

arsnl
Lansbury 2 gól+ 1 gólpassz Sheffield Wednesday ellen

hedonist
ez kurvajó😄

köszi dean😄

60 legnagyobb Wenger beszólás.

"I watched it when I got home and it looked very bad. You ask 100 people, 99 will say it's very bad and the hundredth will be Mark Hughes."

tessék megcsináltam helyetted xDDD
hedonist
aha. hát erre varrjak gombot...

báttyó02
dehisz Õ az IGAZI Wenger,így egyértelmü h akkor született,ércsedmár 😄D

hedonist
ezt most nem értem. nem céloztam semmire csak megkérdeztem,h ugyan azon a napon születtél-e, mint Arsene Wenger, ennyi.😊

báttyó02
<#worship>