Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nem gáz,hogy berakom ezt a vide-t de nekem tetszik 😄

arsnl
Kamerun kiesett, így Song jöhet haza. Ha nagyon muszáj lenne sztem már Villa ellen is játszhatna.

nordveitet se kellett volna kölcsönadni, már simán tudna játszani, de inkább senderos meg silvestre 😊
mert 2francia mindig kell a védelembe, mintha enélkül nem lehetne kiállniASD😄?D
pontosan.
és még azt mondja,hogy nem kell senki 😞
ahogy írod ha lenne még játékos akkor itt is vmi épkézláb kezdõ 11 futott volna ki a gyepre és esély is lett volna a tj-ra
na de sebaj hajrá!
aston villa ellen idegenben k****a nehéz lesz nyerni de muszáj!
csocso14
Ezért kéne még igazolni embereket, én se vagyok a nagy költekezések híve egyetértek AW igazolási politikájával, de évrõl évre ennyi sérültünk van és évrõl évre a padunk rövidsége az ami így hátráltatja a csapatot. Ha mindenki egészséges akkor minõségi cseréink vannak minden posztra, de most még posztra se tudunk rendesen odatenni valakit. Ilyenkor elõjön valami kis srác a tarcsiból látni, hogy jó, de tapasztalatlan és ez lesz a vége 3-1 Stoke ellen, ha hosszabb lenne a padunk kitudtunk volna állni egy normális csapattal.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
„Szerettem volna megnyerni a meccset, de nem bántam meg, hogy ezt a kezdõt küldtem pályára, mivel nem volt sok választásom. Ha ránéznek a naptárunkra, láthatják mennyire sûrû a program. Tíz sérülés nehezíti a munkát, ráadásul nagyon fontos bajnokik elõtt állunk ahol nem lehet rotálni.”
-A.W.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
csak 25k-t buktam a mai meccsen....pfff azért egy FA kupában ne az ovi meg a tartalék játszon már 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

csocso14
De jó 1-1-nél elmegyek teremfoci bajnokságra ahol az elsõ hely a tét és a spori befúj az ellenfélnek egy félméterrel a gólvonal elõtt pattogó labdát hát nem kikaptunk, erre még ez is 3-1???? a mai nap foci szempontjából egy nagy KUDARC.

Lcapitant
hát ezen a meccsen nem ment a játék
mondjuk lehetett is rá egy kicsit számítani, de legalább már csak a bajnokságra kell koncentrálni, meg a bl-re.
a chelsea meg áll a fa kupában, remélem nem fogják bírni

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ott a pont
LK kit érdekel? (max mancityt hogy nyerjenek vmit 😊
de az FA az FA az angol BL kb
de hát ezvan
Kaplan
Ez nem arról szól, hogy bemeri-e rakni vagy nem. Ott a ligakupa lehet kísérletezni, próbálkozni. De a patinás FA kupát ne azért bukjuk már el mert Wenger korán hozta el az oviból a srácokat..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen fõleg a bolton ellen tényleg 0 volt a teljesítmény <#idiota>

"kibaszott nagyképûség az egész. "

sztem nem az!én örülök neki,hogy legalább mer lehetõséget adni a tartalékos srácoknak ,nem ugy mint egy két edzõ aki nem meri az ifiket a kupába vagy bárhova beküldeni!
esetleg ha thomas is vilalnt volna vagy lõtt volna gólt akkor meg más a szitu ugye?
Ez ilyen,most igy sült el és én nem is vártam gyõzelmet a mai napon! a stoke megmutatta multhéten a liverpool ellen is h nem egy gyenge csapat.
persze jó lett volna nyerni de kiestünk ez van,ott van még a bajnokság ,bl ...
egyik meglesz akkor örülök.
szóval persze nem örülök a vereségnek de elkell fogadni!
középpálya sz*r volt,nagyon nagyon.
Jönnek a fontosabb mecsek és azokat kell hozni ha ez meglesz akkor az már félsiker.
minimize
elképzelés nélküli játék, a mai védelem pedig egy vicc volt, semmi más.
azt sem tudták a góloknál Silvestre-ék, hol a manyus a labdával...
remélem(bármennyire is égõ ez a vereség)ezáltal lesz valami elõnye a PL-sorozatban a pihentetés miatt a csapatnak. máskülönben megette a fene az egészet.csalódott vagyok, nem kicsit. a mai keretben egyesek nem PL-szintûek, a mezt pedig max. boltban vehetnék meg, ha rajtam múlna.

No one can stop Death!

arsnl
Jó persze elég gáz, hogy egy ilyen csapattól kapunk ki, de ezt elõre sejteni lehetett a sorsolást látva, h ez lesz a legkevésbé fontosabb Wengernek. Viszont attól még a csapat játéka egy nagy kula volt, erre nincs mentség.

3-1 te jó ég... <#wilting><#wilting><#bdead><#bdead>
Kaplan
Szerintem azért az FA kupából így kiesni nem annyira vállalható egy Arsenal kaliberû csapatnak, de hát te tudod.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
persze ha meg full csapattal megyünk ki és lesérül vki akkor még nagyobb sz.r lenne.. Így csak egy vállalható vereség egy tartalékcsapattal.

Kaplan
Ez egyértelmûen Wenger felelõssége, mostmár sokadjára küldi ki az ilyen kaliberû meccseken a sokkal gyengébb kezdõnket, kibaszott nagyképûség az egész.

wenger ismét megmutatta (Y)
utóbbi 4meccs 0teljesítmény és msot jön a kemény sorozat hát ez kevés lesz de nagyon 😞
almunia, fabianski, silvestre ezeket elkéne innen tüntetni!!!!!!!
báttyó02
ennyi volt..3:1 :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!!!
egyhangon vagyunk a bossal 😄DDD
Thomas-Arsha csere kéne
csocso14
gyenge eddig a játékunk, nézni nem bírtam, hogy mennyi labdát adunk el, ill. alig rúgjuk meg azt nem megy el a másik játékosig, ötlettelenek is vagyunk, egy két cserével frissíteni kellene

báttyó02
1:1 denilson

arsnl
Arsenal: Fabianski, Coquelin, Campbell, Silvestre, Traore, Eastmond, Denilson, Fabregas, Walcott, Emmanuel-Thomas, Vela. Subs: Mannone, Rosicky, Eduardo, Ramsey, Arshavin, Bartley, Frimpong.

minimize
a "széttörte Gallas a bokáját" meg a "bokaszalag sérülése van" közt akad némi különbség. mi már tudjuk(lásd Edu.)

No one can stop Death!

hedonist
igaz, megnéztem, bokaszalag sérülése van!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
én nem nagyon sajnálom
lassú és béna sztem nem való a csapatba

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
végre elment

<#szomoru1>
báttyó02
senderos evertonba megy kölcsön ._.

minimize
"Egyedül a csatárjaink létszámával van gond, fõleg, ha valamelyik játékos sérülést szenved, az károsan hathat az idei szezon teljesítményére, tehát jobban kell vigyáznunk." justarsenal.com

oké srácok, akkor a következõ meccsektõl kezdve közös imába kezdünk, nehogy valamelyik ép támadónk(is)lesérüljön. szerintem vicces, remélem a szezon végén nem kell magyarázkodnia a Fõnöknek...

No one can stop Death!

minimize
látom megy a "kákán a csomót"-meló...
Fabregas földön tartása+hajtépése(az amúgy a meccsen besárgult Robinsonnak)után joggal járó kiállítás elmaradt, az említett "Denilson a földön"-dologból meg csak egy kontra lett egy/1ben, amibõl majdnem (jogos,a bíró szerint legalábbis)gól lett.
egyébként melyik site-on olvasható a "Mark Davies-nek széttörte Gallas a bokáját"-dolog? mert a Bolton a saját oldalán(sem) ír hasonlót. ez megint valami "élcelõdés"? mert most nem lennék ebben partner, ha nem nagy baj...

No one can stop Death!

zsíííííííííír 😊
Gunnersboy
Wenger kijelentette, hogy nemigazol senkit a télen, így is elég jó a támadószekció, amit a sok lõtt gól is bizonyít

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
milyen bokatörés? 😊 semmi súlyos sérülése nem lett Daviesnek...

hedonist
OK!

Másik, csak azt felejted el, h Mark Davies-nek széttörte Gallas a bokáját, a te általad felsoroltaknak kutya bajuk😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
messze van ez a flémkeltéstõl, de ha lehet, ugorjunk már. köszi.
bírom, mit kihoznak a "Gallas-esetbõl", persze az elõzõ meccsen Cesc "hajhúzása", meg az Everton meccses "Denilson-összeesés" meg sem lett említve Wenger által(sem). vicces.

No one can stop Death!

hedonist
Egy mondatom volt élcelõdés; "gyébként nézegessétek csak, mert nem sokáig marad így😊"

Ha szerinted ez komoly, rosszindulatú flamekeltés, akkor én kérek elnézést.

minimize
no offenz, plíz.
nekem az Ágyúsok játéka a csapatjáték, ennyi.semmit sem akarok(és nem is fogok akarni-jó magyarosan...)"bemesélni", ez a leírtak után max. más fejében rója köreit...
tegnap este 22:32-tõl szinte csak "viccbõl élcelõdtél", de hagyjuk is.

No one can stop Death!

hedonist
Na na, ez nem igaz, nálunk is megoszlanak a gólok, csak éppen drogba többet lõtt, mint bárki, bár most rooney van egyel elõrébb, de hát drogba kevesebb meccset játszott, mind1, a lényeg, h nálatok több játékos kapott szerepet, míg nálunk szûkebb a keret, akik megjelennek a PL-ben, ezért kicsivel kevesebb ember szerzett gólt, egyébként megnéztem, nálatok 18, nálunk 15 különbözõ játékos szerzett gólt idén az összes porondon. azért nem egy baromi nagy különbség.. jah és még annyit,h senki sem vitatta,h az Arsenal megérdemelten van ahol van, szerintem is megkûzdöttetek érte, csak azt ne akard bemesélni senkinek, hogy a chelsea nem csapatjátékot játszik, mert erre különösen idén cáfoltunk rá.

minimize
„Diabynak vádli húzódása van, egy rúgástól, amit Boltonban kapott. Már merev vádlival ment a pályára, de nem sikerült sérülés nélkül hoznia a mérkõzést. Nem tudom, mennyi ideig lesz harcképtelen. Meg kell nézni, mert majd a scan során többet tudunk meg, óvatosnak kell lennünk.”

No one can stop Death!

minimize
komoly vagyok, bocsánat.
hasonló jellegû kommentjeim(durvulás nélkül-nyugodtan visszakereshetõ!!)nem arattak osztatlan sikert a másik két élcsapat topikjában sem-akkor??!

No one can stop Death!

minimize
sose sajnáld, egyébként hiába az össz. kapott/lõtt, a nálatok "termelt" gólok többségét egy ember, nálunk meg szinte "mindenki" szerezte. ezért tartom az Arsenalt Csapatnak.
a "viccbõl élcelõdéseim" általában sem a Chelsea-sem a MU-topikban nem tolerálják(tapasztalat...), ezért Én sem fogom itt, ennyi.
ledolgoztuk a ponthátrányunk, megérdemeljük, hogy ott legyünk, ahol vagyunk. ha ez döntõen változik a 38forduló után, bízom benne, hogy csak magunknak köszönhetjük. remélem beérett a gárda a PL-elsõségre.

No one can stop Death!

hedonist
én csak viccbõl élcelõdtem, ha ilyen komolyan vetted sajnálom.

egyébként amennyivel több gólt rúgtatok nálunk, pontosan annyival kaptatok többet is, mert a gólkül egyenlõ eddig 😊

5w0rdf15h
Gibbs ebben a szezonban nem játszhat már....remélem Clichy bírni fogja végig :S

Ne legyél már ennyire komoly, nem írt senki semmi rosszat.

REAL MADRID

minimize
akár meddig vezetjük, ez nem volt amúgy sem kérdés, viszont ledolgoztunk nem kevés hátrányt, ráadásul állandósuló 8-9sérültel.
plusz a lõtt gólok tekintetében is (egyenlõre)jobban állunk a PL-ben bárkinél...ezt meg tök mind1,honnan linkelném, tény.
amúgy ez az Arsenal-topik, nem muszáj folyton "beköhögni", a H1N1-ellenére sem...
Gooner 4life.

No one can stop Death!