Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert 2francia mindig kell a védelembe, mintha enélkül nem lehetne kiállniASD😄?D
és még azt mondja,hogy nem kell senki 😞
ahogy írod ha lenne még játékos akkor itt is vmi épkézláb kezdõ 11 futott volna ki a gyepre és esély is lett volna a tj-ra
na de sebaj hajrá!
aston villa ellen idegenben k****a nehéz lesz nyerni de muszáj!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
-A.W.
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mondjuk lehetett is rá egy kicsit számítani, de legalább már csak a bajnokságra kell koncentrálni, meg a bl-re.
a chelsea meg áll a fa kupában, remélem nem fogják bírni
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
LK kit érdekel? (max mancityt hogy nyerjenek vmit 😊
de az FA az FA az angol BL kb
de hát ezvan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"kibaszott nagyképûség az egész. "
sztem nem az!én örülök neki,hogy legalább mer lehetõséget adni a tartalékos srácoknak ,nem ugy mint egy két edzõ aki nem meri az ifiket a kupába vagy bárhova beküldeni!
esetleg ha thomas is vilalnt volna vagy lõtt volna gólt akkor meg más a szitu ugye?
Ez ilyen,most igy sült el és én nem is vártam gyõzelmet a mai napon! a stoke megmutatta multhéten a liverpool ellen is h nem egy gyenge csapat.
persze jó lett volna nyerni de kiestünk ez van,ott van még a bajnokság ,bl ...
egyik meglesz akkor örülök.
szóval persze nem örülök a vereségnek de elkell fogadni!
középpálya sz*r volt,nagyon nagyon.
Jönnek a fontosabb mecsek és azokat kell hozni ha ez meglesz akkor az már félsiker.
azt sem tudták a góloknál Silvestre-ék, hol a manyus a labdával...
remélem(bármennyire is égõ ez a vereség)ezáltal lesz valami elõnye a PL-sorozatban a pihentetés miatt a csapatnak. máskülönben megette a fene az egészet.csalódott vagyok, nem kicsit. a mai keretben egyesek nem PL-szintûek, a mezt pedig max. boltban vehetnék meg, ha rajtam múlna.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
utóbbi 4meccs 0teljesítmény és msot jön a kemény sorozat hát ez kevés lesz de nagyon 😞
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
lassú és béna sztem nem való a csapatba
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
oké srácok, akkor a következõ meccsektõl kezdve közös imába kezdünk, nehogy valamelyik ép támadónk(is)lesérüljön. szerintem vicces, remélem a szezon végén nem kell magyarázkodnia a Fõnöknek...
No one can stop Death!
Fabregas földön tartása+hajtépése(az amúgy a meccsen besárgult Robinsonnak)után joggal járó kiállítás elmaradt, az említett "Denilson a földön"-dologból meg csak egy kontra lett egy/1ben, amibõl majdnem (jogos,a bíró szerint legalábbis)gól lett.
egyébként melyik site-on olvasható a "Mark Davies-nek széttörte Gallas a bokáját"-dolog? mert a Bolton a saját oldalán(sem) ír hasonlót. ez megint valami "élcelõdés"? mert most nem lennék ebben partner, ha nem nagy baj...
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Másik, csak azt felejted el, h Mark Davies-nek széttörte Gallas a bokáját, a te általad felsoroltaknak kutya bajuk😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
bírom, mit kihoznak a "Gallas-esetbõl", persze az elõzõ meccsen Cesc "hajhúzása", meg az Everton meccses "Denilson-összeesés" meg sem lett említve Wenger által(sem). vicces.
No one can stop Death!
Ha szerinted ez komoly, rosszindulatú flamekeltés, akkor én kérek elnézést.
nekem az Ágyúsok játéka a csapatjáték, ennyi.semmit sem akarok(és nem is fogok akarni-jó magyarosan...)"bemesélni", ez a leírtak után max. más fejében rója köreit...
tegnap este 22:32-tõl szinte csak "viccbõl élcelõdtél", de hagyjuk is.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
hasonló jellegû kommentjeim(durvulás nélkül-nyugodtan visszakereshetõ!!)nem arattak osztatlan sikert a másik két élcsapat topikjában sem-akkor??!
No one can stop Death!
a "viccbõl élcelõdéseim" általában sem a Chelsea-sem a MU-topikban nem tolerálják(tapasztalat...), ezért Én sem fogom itt, ennyi.
ledolgoztuk a ponthátrányunk, megérdemeljük, hogy ott legyünk, ahol vagyunk. ha ez döntõen változik a 38forduló után, bízom benne, hogy csak magunknak köszönhetjük. remélem beérett a gárda a PL-elsõségre.
No one can stop Death!
egyébként amennyivel több gólt rúgtatok nálunk, pontosan annyival kaptatok többet is, mert a gólkül egyenlõ eddig 😊
REAL MADRID
plusz a lõtt gólok tekintetében is (egyenlõre)jobban állunk a PL-ben bárkinél...ezt meg tök mind1,honnan linkelném, tény.
amúgy ez az Arsenal-topik, nem muszáj folyton "beköhögni", a H1N1-ellenére sem...
Gooner 4life.
No one can stop Death!