Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
vmvr
igaza van. angliában nem lehet úgy játszani, mint spanyolországban. ott egy labdaátvételre van fél órája a játkosnak, míg itt fél másodperce, mert egybõl 11-en mennek rá. itt nehéz ezt a fajta a focit játszani, valóban az volt a jó, amit Wenger 97-tól 2004-ig csinált. persze ki tudja, lehet hogy egyszer majd összejön minden😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
G. Graham jól megmondja
attól félek, igaza van...:/

No one can stop Death!

minimize
ne is mondj. mégis mit vártál?

No one can stop Death!

vmvr

Kaplan
Neked van valami fajta képesítésed az UEFAtól? Pro Licence, akármi?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ja persze ez igaz minden rangadóra 😄
mint pl ma az Anderlecht-Brugesre is...
a hazaiak sokkal jobb formában vanank mégis 1-0ról 1-2 az eredmény és még nincs vége a mecsnek 😊
minimize
remélem mi sem ismételjük meg a MU-elleni produkciót, aztán majd meglátjuk. dolgoztunk már le ennél nagyobb hátrányt is ebben a szezonban.

No one can stop Death!

hedonist
szerencsére nálunk tök mind1, h mondjuk hétközben vmi kiscsapattal le X-elunk, mert hétvégére mondjuk egy Arsenal ellen teljesen máshogy fog játszani a csapat. Ez tény, ezerszer bebizonyosodott nem csak álunk, hanem a fociban világszerte, minden meccs egy új csata.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
múltkor azt mondad megverjük a mu-t 😄
és bejött 😄😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

nem kapunk ki 😄 tudom múltkor mit mondtam és akkor úgy is gondoltam!
de ez a chelsea képes hullámvölgyekre 😊
ezt bízonyítja a hull elleni eredmény is !
illetve tippmixen megy le a chelsea szorzója ergo egyre többen fogadnak rájuk és ilyenkor (90%ban) ez bukó szokott lenni szóval bízom benne,hogy (nem csak ezért) nyerni fogunk és sok fogadónak/kék drukkernek fogunk borsot törni az orra alá!
És nem utolsó sorban megtörjük a chelsea hazai veretlenségi sorozatát 😛
minimize
tegnap nem tudott sokkal jobban meglépni a Chelsea, a 7végén ha hasonló teljesítményt nyújtunk, mint a united ellen,pontok nélkül, akkor mostanában nem nézek több meccset, max. a Boltonét...

No one can stop Death!

Oziris666
Ezt boritékolhatod...

na yah
song bácsi jó 😄
Lcapitant
Song nagyon is jó sztem, ellentétben az elõzõekkel akiket írtam...
de mindenkinek van saját véleménye.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
Songot? Egyetlen középpályásunk aki tud védekezni, ráadásul az utóbbi 1 évben kb a legjobb játékosunk. Õ legalább mindig hozza a tõle elvárhatót sõt néha többet is, nem úgy mint egyesek.. Ha még tavaly õsz közepe fele mondod megérteném, de most? Cesc, Vermaelen, Gallas és RvP mellett neki megkérdõjelezhetetlen a helye.
Még másfél óra van igazolni, elvileg

báttyó02
Arsene Wenger: Naivan futballoztunk, nem volt összhang

Arsene Wenger Arsenal-menedzser mérkõzés utáni szavaiból ítélve csapata többet veszített három pontnál a vasárnapi rangadón. A Manchester Unitedtól elszenvedett igencsak egyértelmû hazai vereség (1–3), illetve a francia szakvezetõ rendkívüli elkeseredettsége mintha azt üzenné: nem csupán feleletet, hanem vizsgát bukott el a londoni csapat.

„Elfogadni nagyon nehéz, megmagyarázni viszont annál könnyebb a történteket – mondta a meglehetõsen megviselt Wenger. – Naivan futballoztunk, nem volt összhang sem a védekezésünkben, sem a támadójátékunkban, ezért vertek meg minket ilyen alaposan. Semmiben sem emlékeztettünk igazi önmagunkra. Hogy miért? Úgy sejtem, mentális okok is meghúzódnak a háttérben."

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
csodálkozom h songot nem említi senki
én ugy kibasznám innen hogy hihetetlen..abszolút nem illik bele a csapatba,passzolni nemtud,lõni szintén,sárgátat viszont gyönyörûen gyûjti az ütemtelen becsúszásaival,csodálkozom hogy még nem állították ki eddig..
azért azt aláírom hogy anno vieira se volt egy kistündér a lapokat tekintve (sõt) viszont õ technikás volt,tudott passzolni,nem úgy mint ez a szerencsétlen
egyedül diaby aki néha fellángol,belõle még lehet valaki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lcapitant
egyetértek
de pl mit keres a csapatnál a botlábú bendtner, meg a passzolni sem tudó eboué?

5w0rdf15h
5 éve nem nyertünk semmit, kiváncsi vagyok meddig mehet ez még így tovább....

Következõ az lesz, hogy Fábregas megunja a szarakodást és õ is elmegy a Barcaba ha nyerni akar valamilyen trófeát mind Henry.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
...."nagyszerû gárdánk van, jó edzõnk van, szép stadionunk van, egyetlen bibivel: idén sem nyerünk semmit, de ez úgy tûnik, mintha csak a szurkolókat zavarná..." -arsenalfan.com-

No one can stop Death!

hedonist
hát ez nem jött jól, úgy fel fogjátok szívni magatokat ellenünk:S

Wenger vehetne legalább egy kapust egyébként!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Itt már nem csak az igazolásain kéne változtatni.. Annyira makacs, hogy nem akarja elfogadni ha vmi amit csinál nem jó. PL észrevehetné már, hogy Denilson másfél évnyi folyamatos játék mellett lószart se fejlõdött, meg a játékosok eredeti pozíciójuktól eltérõen való szerepeltetés(tavaly Eboue, Idén Arshavin középcsatárként stb). NA meg persze legfontosabb, hogy ennyi fiatallal egyszerûen nem lehet bajnokságot nyerni. De amíg folyamatosan hozza BL-s helyeket(mert erre azért jó csapat még), addig kirúgva biztos nem lesz. Szélmalomharc.... Ha képes lenne változtatni(mert biztos képes, csak nem akar), akkor maradhatna még jó sokáig, de így kezd felette eljárni az idõ, sajnos. GOGUNNERS!!

vagy wengernek kell változtatni az átigazolásain vagy új manager kell!! mert ez így reménytelen
<#puszis>
csocso14
3-ik gólnál abba hagytam, hogy a félpályán elveszítünk egy labdát az oké, de után egy emberre 2-en rárontanak és a félpályától a kapunkig sétálhat valaki, nem hittem el. Megint jók voltunk eddig, sokszor csatár nélkül lõttük a gólokat, lehet a szezon végén miénk lesz a legtöbb gólt lõtt európai csapat címe, de mit érünk vele ha 3-ikak vagyunk?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Lcapitant
ameddig bendtner a padon van, semmi esély, én leraknám a c csapatba. hihetetlen hogy pattan el tõle a labda. ügyetlen
ezen a meccsen is megmitatkozott, hogy nincs csatárunk...

Kaplan
felébredtél? néha annyira elvetemült hülyeségeket tudsz írni, hogy az meg már fizikai fájdalom. <#idiota>

de azért láv van, meg písz😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ja de wengernek maradnia kell 😄 mert sokat köszönhet neki az arsenal 😄 meg õvele lettünk veretlenek anno xDDDDD -- rizs.blablabla

mourinho kéne ide <#vigyor1>
vele legalább hazai környezetben veretlenek lennénk
igazolna vkit ha szükséges
nyernénk legalább 1 valamit
köszünjük wenger<#taps>
idén is marad a bl-t érõ hely
Kaplan
esküszöm fáj a lelkem... annyira megalázó, hogy mindig itt mennek el a dolgok mikor meg kellene mutatni, hogy tényleg érdemesek vagyunk a feladatra..

õszintén ez a meccs után nem várok többet mint egy 3-1es sima vereséget! De mivel a fociban minden megtörténhet így bízni fogok bombameglepetés Arsenal sikerben ...
arsnl
félek, hogy megaláznak😞 Fõleg ha Denilson továbbra is kezdõben szerepel..

kár,hogy nem mi nyertünk 3-1re hanem a mu 😞
a chelseaval még nehezebb dolgunk lesz sztem :S
vmvr
Almuniának a hajfestékben volt az ereje.

minimize
ennyi.

No one can stop Death!

arsnl
Almunia is elmehet a brébe. Miket szerencsétlenkedik már. Komolyan mondom még a kiesõjelölteknek is jobb kapusa van.
Holnap 5ig még hozhat vkit Wenger, ha nem megint jöhetnek a magyarázkodások, hogy évrõl évre jobbak vagyunk de a sok a sérült blabalbal...

vmvr
csodagóóól!!😄dd

5w0rdf15h
én azt nem értem hogy wenger mi az isten faszának erõlteti a "szélen elfutunk, beadjuk a labdát és aztán majd lesz valami" játékot mikor egy épkézláb csatár nincs ebbe a szaros csapatba akinek be lehetne adni....NEM igazolunk senki, NEM nyerünk semmit, ilyen egyszerû a képlet

minimize
68-70.perc, tipikus kapu elõtti t*ketlenkedés két percben.

No one can stop Death!

minimize
az az igazság, hogy mindkettõ a "szomorú valóság"-kategória.

No one can stop Death!

vmvr
fletcher szólógólja mikor jön már? szép megkoronázása lenne ennek a remek meccsnek😄

0-3... ez vicc...
minimize
az meg külön vicc, hogy Arsavin után Songé a legtöbb helyzet jóformán.

No one can stop Death!

minimize
ha ilyen ütemben folytatják, utolérnek gólarányban is bennünket.

No one can stop Death!

vmvr
park ellenünk érdekes módon mindig remekel😄

5w0rdf15h
de legalább az az 1 letámadta volna Parkot....de nem végigkísérte a kapuig hadd lõjje be...

arsnl
de mi volt ez deni leveszi nekik a labdát a félpályán és 1 hátvéd van hátul? amatõrök...

arsnl
köszi denilson + mesteri védekezés

5w0rdf15h
talán ha passzolna és nem önzõzne...nem ennyi lenne most